Şimdi Ara

AMD - micro ATX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki intel 775 pin anakartı elden çıkarıp bir AMD sistem kurmayı planlıyorum. Micro ATX anakartlar fiyat olarak çok iyi. Micro ATX bir kart işe OC yapmak mümkün mü? 1090t ve FX6100 işlemciden birini alabilirim. Bir de micro ATX kartın vida bağlantıları için ayrı bir kasa mı almak gerek, normal bir kasa ile uyumlu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 28 Kasım 2011; 8:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Elimdeki intel 775 pin anakartı elden çıkarıp bir AMD sistem kurmayı planlıyorum. Micro ATX anakartlar fiyat olarak çok iyi. Micro ATX bir kart işe OC yapmak mümkün mü? 1090t ve FX6100 işlemciden birini alabilirim. Bir de micro ATX kartın vida bağlantıları için ayrı bir kasa mı almak gerek, normal bir kasa ile uyumlu mudur?

İyi bir micro-atx anakart alırsan oc olur tabi, ama iyi bir matx anakartta çok ekonomik olmuyor. Onun haricinde matx anakartı normal bir kasayada takabilirsin sorun yok. Bende bir matx anakart arıyorum tabii ki de ileriyede uyumlu olması açısından AM3+ olan modellerden. Ama şuan için kaliteli uygun fiyatlı bir matx bulamadım.
  • 760gm (fx) anakarttan alabilirsin yada netsiparişten Foxconn a7da-s alınabilir Atx Cf destekli 790gx chipsetli bir anakart.

bu arada 1090t fx6100'den iyidir ben daha ucuza 1055t alınması tarafındayım çok oc iyi değildir 200@250 fsb hızı yeterlidir ramler 1333@1666 olur işlemcide 2.8@3.5 olur güzel güzel voltaj vermeden ısı problemi olmadan kullanırsın.

iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Elimdeki intel 775 pin anakartı elden çıkarıp bir AMD sistem kurmayı planlıyorum. Micro ATX anakartlar fiyat olarak çok iyi. Micro ATX bir kart işe OC yapmak mümkün mü? 1090t ve FX6100 işlemciden birini alabilirim. Bir de micro ATX kartın vida bağlantıları için ayrı bir kasa mı almak gerek, normal bir kasa ile uyumlu mudur?

matx anakartta OC olur. normalden 4-5 derece fazla ısınır. hem matx hem de atx kasalara takılabilir. bunun için kasa üzerindeki vidaların yerlerini matx olarak yerleştirmelisin.
    atx kasaların üzerindeki vida deliklerinde genelde yazar. ATX, ATX/MATX , MATX şeklinde. gereken yerlere somun takacaksın sadece.
    Ayrıca anakartın 125watt destekli olduğundan emin olun. P2 x6 1055T kullandım. 3.5ghze kadar voltajsız kullanılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 3 Aralık 2011; 15:18:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.