Şimdi Ara

Amd işlemcilerden hangisi almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd phe x4 mü x6 mı yoksa fx x6 fx x8 8150 mi almalıyım akrarsız kaldım oyun bilgisayarı toplayacağim 1500 civari bütçe var en yenı oyunları akıcı yuksek kalıte oynamak ıstıyorm dusuk önerıp ekrarn kartı ssd yi mi iyi tutsam daha mantklı olur cok kararsızım pekte bi bilgim yok ilk deneyımım intelden vaz gectım yardımcı olursanız cok teskkur ederım detaylı sekılde ızahedebılecek arkadaslar lutfen ?

• PhenomX6 bulabilirseniz tabi ki daha iyi olur.
    1500TL bütçe ile Phenom X4 965 / FX6100 sistem kurarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 5 Eylül 2012; 8:58:07 >
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • px 965 ile yola devam et hala gideri var

Orijinalden alıntı: Makavélli

Amd phe x4 mü x6 mı yoksa fx x6 fx x8 8150 mi almalıyım akrarsız kaldım oyun bilgisayarı toplayacağim 1500 civari bütçe var en yenı oyunları akıcı yuksek kalıte oynamak ıstıyorm dusuk önerıp ekrarn kartı ssd yi mi iyi tutsam daha mantklı olur cok kararsızım pekte bi bilgim yok ilk deneyımım intelden vaz gectım yardımcı olursanız cok teskkur ederım detaylı sekılde ızahedebılecek arkadaslar lutfen ?

Kardes, butcen sınırlı onun ıcın fx4100 le her turlu akıcı oynarsın. fx6 fx8 e para dokmene gerek yok. overlock kapasıtesı mevcut. madem oyun fılm muzık gıbı seylerde kulanacaksın o zman ekran kartına agırlık vermek lazım.. eger alabılrısen 7850 ekran kartı tavsıye derım.. butce yetmezse 6850 al derım.
  • Vatanın %25 indiriminde alacaksan fx 4100 al.Teknobiyotikten felan toplayacaksan phenom II 965be alabilirsin.
    Daha Fazla Göster
  • Kararsızım amd de karar kıldım gibi ama fx x8 8150 cokmu fazla olr bunun yerine işlemciden tasaruf edip ekran kartına diğer donanımlara ağırlık vermek daha cok verım anlamına gelmez mi mesel fx x6 - phe x4 yada phe x6 bu konuda yardımcı olacak arkadaslar var mı ?

Kararsızım amd de karar kıldım gibi ama fx x8 8150 cokmu fazla olr bunun yerine işlemciden tasaruf edip ekran kartına diğer donanımlara ağırlık vermek daha cok verım anlamına gelmez mi mesel fx x6 - phe x4 yada phe x6 bu konuda yardımcı olacak arkadaslar var mı ?

Amd Phenom 2 X4 965 veya Fx 6100 al,yeterde artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T

quote:

Kararsızım amd de karar kıldım gibi ama fx x8 8150 cokmu fazla olr bunun yerine işlemciden tasaruf edip ekran kartına diğer donanımlara ağırlık vermek daha cok verım anlamına gelmez mi mesel fx x6 - phe x4 yada phe x6 bu konuda yardımcı olacak arkadaslar var mı ?

Peki phe mid fx 6 mı ya cok kararsızım fx seriyi kötuleyıp duruyorlar ama bu ıslemcılerden alıp ekran kartına ram'e yuklenmek en mantıklısı sağlam bir işlemci fanı felan ama bir turlu tatmin olamayıorm yorumlara bakıp sureklı ıkılemde kalıyorum

quote:

quote:

Peki phe mid fx 6 mı ya cok kararsızım fx seriyi kötuleyıp duruyorlar ama bu ıslemcılerden alıp ekran kartına ram'e yuklenmek en mantıklısı sağlam bir işlemci fanı felan ama bir turlu tatmin olamayıorm yorumlara bakıp sureklı ıkılemde kalıyorum

Fx 6100 alın,ekran kartını yükseltmek fpsyi artıran etkendir.Yükseltin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Önereceğiniz iyi bir ekran kartı varmı 550 tl ayırabılırım yuksek ekran kartları olurmu bu butceye cok mu abartı olur yoksa

Önereceğiniz iyi bir ekran kartı varmı 550 tl ayırabılırım yuksek ekran kartları olurmu bu butceye cok mu abartı olur yoksa

7850 veya 600 Tl'ye 7870 alın

Bu bütçeyle bunları almak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 5 Eylül 2012; 16:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Önereceğiniz iyi bir ekran kartı varmı 550 tl ayırabılırım yuksek ekran kartları olurmu bu butceye cok mu abartı olur yoksa

hangi marka bu 7850 yani fiyatına değermi 7870 yada hangsi daha kaliteli ve parasının hakkını verır ve benı uzun vadede götururmu

quote:

bu 7850 power color ati mi oluyor markası ?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.