cache farkı, fiyat farkı, nm fark bir arada ele alınınca hangisi mantıklı?
cache bellek sürekli kullandığın programları tekrar açısında daha hızlı açılmasını sağlayan geçici işlemci belleğidir tabi tek görevi bu değil AMD bu konuda ne düzeyde onuda bilmiyorum ama bence değer
ama 22 temmuz sonrası e4300 fıyatına gore pozısyon almak daha mantıklı
Kesinlikle öyle degil.
X2 6000+ birazcik sansli iseniz cok rahat Hava sogutma ile 3.5 in üzerine cikabilir. Baska hic bir AMD islemci o saat hizina hava sogutma ile cikamaz. Ben siparis ettim gelir gelmez bu söylediklerimi kanitlayacagim. Nedense cogu kimse X2 6000+ in O.C olabilecegine inanmiyor ama ben cok arastirdim ve 1.25V ile (default u 1.40v dir) 3.3 Mhz yapip stabilite testlerine tabii tutanlari gördüm . Ve hicbir Conroe default voltaj ile 3.3 Ghz göremez. Hele hele voltaj düsürerek 3.0 Ghz yi bile gecemez. Sanirim bu bile X2 6000+ in aslinda ne kadar basarili bir O.C kapasitesine sahip oldugunun kanitidir
Kesinlikle öyle degil.
X2 6000+ birazcik sansli iseniz cok rahat Hava sogutma ile 3.5 in üzerine cikabilir. Baska hic bir AMD islemci o saat hizina hava sogutma ile cikamaz. Ben siparis ettim gelir gelmez bu söylediklerimi kanitlayacagim. Nedense cogu kimse X2 6000+ in O.C olabilecegine inanmiyor ama ben cok arastirdim ve 1.25V ile (default u 1.40v dir) 3.3 Mhz yapip stabilite testlerine tabii tutanlari gördüm . Ve hicbir Conroe default voltaj ile 3.3 Ghz göremez. Hele hele voltaj düsürerek 3.0 Ghz yi bile gecemez. Sanirim bu bile X2 6000+ in aslinda ne kadar basarili bir O.C kapasitesine sahip oldugunun kanitidir
x2 6000 ne zaman gelıyor
eger 3500mhz ye cıkarabılırsen benımle ırtıbata gecmeyı unutma
Kesinlikle öyle degil.
x2 6000 ne zaman gelıyor
eger 3500mhz ye cıkarabılırsen benımle ırtıbata gecmeyı unutma
Bugün siparisi verdim 2-3 güne elimde olur diye tahmin ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: stevensons
arkadaşlar yeni fiyatlar ile birlikte seçim işi iyice karıştı elimde 2 alternatif var arkadaşıma amd pc kuracağım.