Şimdi Ara

AMD FX X8 8320 iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu işlemci nasıl.Biliyorum amd'nin stok fanları çöp ve çok ısınıyor ancak bu işlemci 400 lira ve diğer i5 işlemcilere göre 200 tl daha ucuz benim düşüncem 100 tl lik bir soğutucu bu işlemciyi uçurur.bu işlemcinin beni rahatlıkla gtx 970 ekran kartıyla idare edebileceğini düşünüyorum.cevaplarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir340

Arkadaşlar sizce bu işlemci nasıl.Biliyorum amd'nin stok fanları çöp ve çok ısınıyor ancak bu işlemci 400 lira ve diğer i5 işlemcilere göre 200 tl daha ucuz benim düşüncem 100 tl lik bir soğutucu bu işlemciyi uçurur.bu işlemcinin beni rahatlıkla gtx 970 ekran kartıyla idare edebileceğini düşünüyorum.cevaplarınızı bekliyorum

iyi islemcidir 8 cekirdekli performanslıdır.100-120 tl aralıklı sogutucular ile cok iyi o.c yapılabilir.FX-8120-8320-8350 bu ucunden baska Amd tarafından islemci alma GTX970 icin.Darbogaz falan da yapmaz kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 12 Ocak 2015; 20:00:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4690k düşünüyordum ama bana biraz abartılı gibi geldi hem performans hemde ekonomik açıdan(700 tl).Fx 8320 güzel bir soğutucu ve anakartla 4690k'ya yakın performans verir gibime geliyor.
  • hocam oc yaparım diyorsan fx-8320 alabilirsin.fakat oc yapmadan kullanmayı tercih edeceksen fx-8350 veya 8370 daha iyi bir tercih olur.i5-4690k alacaksanız da gigabyte gaming 3 olmalı minimum anakart.
  • quote:

4690k düşünüyordum ama bana biraz abartılı gibi geldi hem performans hemde ekonomik açıdan(700 tl).Fx 8320 güzel bir soğutucu ve anakartla 4690k'ya yakın performans verir gibime geliyor.

Hocam oc yapmayı hiç bilmiyorum ancak ilerde belki öğrenirsem yapabilirim . zor birşeymi oc yapmak yani yaparken pc'ye zarar vermiyelim Yani darboğaz yapmasında hocam oc olmadan da olur benim için
  • quote:

quote:

4690k düşünüyordum ama bana biraz abartılı gibi geldi hem performans hemde ekonomik açıdan(700 tl).Fx 8320 güzel bir soğutucu ve anakartla 4690k'ya yakın performans verir gibime geliyor.

Hocam oc yapmayı hiç bilmiyorum ancak ilerde belki öğrenirsem yapabilirim . zor birşeymi oc yapmak yani yaparken pc'ye zarar vermiyelim Yani darboğaz yapmasında hocam oc olmadan da olur benim için

sıkıntı olmaz al kullan hocam zaten ufak bir o.c ile daha yolu var o islemcilerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabilirsin GTX970 ile sorunsuz ikili olurlar. OC yapmayı bilmene çok gerek yok, güzel bir anakart ile misal MSI 970 Gaming ile BIOS üzerinden tek tıkla sistem uygun bir değere yükseltir işlemciyi, bu da uzun zaman neredeyse her ekran kartında çalışır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    13 yıl önce açıldı
    SATILIK AMD FX-8350 İŞLEMCİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vatanda şuan indirimdeyken kaçırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Vatanda şuan indirimdeyken kaçırma

Vatandan alıp kim bilir kaç hafta kargo bekleyeceğine 4 lira farkla hepsiburada'dan al 24 saat içerisinde hızlı kargo ile.
  • Ona soğutucu alana kadar i5 4460 veya 4590 alırsın.4690k almana gerek yok.Amaç oyunsa i5 her türlü daha iyi amdlerden.Yok eğer elinizde 8320 varsa değiştirmeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.