Şimdi Ara

AMD FX Vatan fiyatları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpteğin

    Ben sizler kadar fazla bilgili degilim Adana'nın Ceyhan ilçesind eoturuyorum burda bilgisayarcılık sektör ü fazla gelişmiş degil o yüzden birşey alacagım zaman adanaya giderim nette bir ilan gördüm ucuza laptop satılıyor ve takas ediliyor.İkinci günü laptop umu aldım.Adana dogru yola çıktım ve görüştüm laptop umu sundum adam 50 lira veririm dedi bu ürüne peki neden bu kadar ucuz dedim.Verilen cevap ise işlemcisi AMD Turion64 oldugu için dedi.Ben deridimi anlatmaya başladım abi bak bana yetiyor oyun oynamada sıkıntı çekmiyorum iyi makina ama yinede verilen cevap amd bu çok ısınır burası çukurova burda satılmaz elimde patlar !
    Kardeşim AMD Türkiyede kötülenmiş bir kere ama ben memnunun hemen hemen tüm işlemcilerini kullandım.Yeni çıkan seri hariç bende alıp deneyecem.Ama şunuda belirteyim ben AMD'ciyim evet bu bir gerçek bizim insanımız her zaman pahalı ürünü seçer aynı zamanda bir çok bilgisayarcıda çalıştım.Bizim insanımız 10 liralık iyi ürünü almaz reklamı bol olan caf caflı resmi olan 20 liralık ürünü alır.
    Sadece başımdan geçen olayı anlatmak istedim yine tekrarlıyayım ben AMD'ciyim !


    Müşterilerden çok bunun sebebi satıcılar. Inteli önerip duruyorlarsa vatandaş ne yapsın ki ? AMD yi kötüleyip Intel verelim sana abi derse millet ne yapacak. Adama AMD desen de bırak onu deyip Intel ver diyecek.

    Sebebi Mahalle Bilgisayarcıları genelde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 1 Nisan 2012; 13:19:53 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.