Şimdi Ara

Amd Fx-8120 mi i5 2400 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Amd fx-8120 16mb ön bellek 3,1ghz hızıyla ve 8 çekirdeğiyle şu anda vatanda 320 tl
    İntel ise 6mb önbellek 3,1 ghz hız ve 4 çekirdek olmasına karşın 400tl civarı.
    Bunun sebebi apple ürünlerinin over price edilmesi gibi bi durum mu? yani intel markasına mı bu parayı veriyoruz yoksa benim teknik detayından anlamadığım bir extrası var mı intel'in? Şuanda intel core2duo 2.2ghz kullanıyorum memnunum da ancak yeni pc alacağım için işlemciyi de değiştirmem gerekecek haliyle. En çok kasan çizim programlarında bile yüzde 50yi geçmedi işlemcim yoksa. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Saygılarımla.
  • 8120 alan kişi Overclock yapmak zorunda değil Default da kullanabilir.

Bu fiyata FX 8120 alın derim

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-fd8120frgubox-fx-x8-8120-soket-am3+-31ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57065
  • overclock ile uğraşmak istemiyorum tabi ki ancak belirtilen özellikteki amd işlemci ile zaten istediğim oyunu oynar istediğim çizim programını çalıştırırım gibime geliyor?(hd6850 ile) intel şu haliyle neden daha iyi ki? Bilmediğim için soruyorum amd savunduğumdan değil tabi ki.
    i5 8400 mü ryzen 5 2600 mü ?
    8 yıl önce açıldı
    i5 2400 mü i5 3470 mi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.