Şimdi Ara

AMD&ATI Kullananlar Topluluğu - Yeni KRAL 290X - (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.029
Cevap
22
Favori
480.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim.
  • HD5850 alma arefesindeyim.Yalnız bir sorum var.Club 3d diye bir marka buldum uygun olarak.Bu marka nasıldır bir fikri olan varmı?Alacağım kart ya Club 3d yada sapphire olacak çünkü diğerlerinin fiyatları yüksek.Ama sapphirede canımı sıkıyor çünkü elektronik konusunda oldukça şanssızımdır.Exa veya inventusdan alacağım kartı.Bu marka hakkında bilgisi olan varmı?Yada Club 3d 5850 kullanan varmı?

    http://www.exa.com.tr/club3d/ekran_kartlari/club_3d-334-10396.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 15 Mart 2010; 13:55:56 >
  • club 3d iyi markadır merak etmene gerek yok.fakat sapphire inde 2 sene değiştirme garantisi vardır.gördüğüm kadarı ile hd5850 modellerde his marka ekran kartları daha bir sorunsuz çalışmakta bulabilirsin his al.
  • @sboz61

    Markanın fark etmediği, özel soğutuculu tasarım olmadıktan sonra ucuz olanının alınması gerektiği söyleniyor ama içinize sinmeyecekse çok az para farkı verip başka markadan alabilirsiniz.

  • bende 5850 yok ama bence bu kart gelmiş geçmiş en ii kartlardan biri fiyat performans çektiği güç vb. gibi alanlardan

    dolayısıyla 5850 kullananlar kulübünün fahri üyesi olmak istiyorum
  • O zaman Club 3d alayım.Sapphire 2 yıl değişim garantisi veriyor ama ekranda oluşan çizgiler vs problemler olduğu söyleniyor.Yazılım problemli sorunlar için değişim yapacağını sanmıyorum.Benimde canımı sıkan nokta burası.Problem driver kaynaklı olacaktır büyük ihtimal ve bu sıkıntıyı yaşamak istemiyorum.Club 3d tercih edeceğim o zaman.Ama sapphire konusundada kararsızım biraz.
  • ooo annihilatör sen buralara uğrarmıydın? :) tabi yorumlarını bekliyoruz her zaman..
  • @ annihilator

    Kesinlikle haklısın.Çektiği güç gerçekten performansına göre oldukça az.Şuan için f/p oranında alınabilecek en güzel kart.
  • @sboz61
    bence gönül rahatlığı ile Sapphire alabilirsin özellikle de İnventus'dan.
    sanırım garanti siresince olası bir sorunda kargoyu bile karşılıyorlar.

    o dikey çizgi problemin de zaten sürücülerle çözüldüğü anlaşıldı, yazılım sorunu yani...

    @ismailgokhan
    quote:

    ooo annihilatör sen buralara uğrarmıydın? :) tabi yorumlarını bekliyoruz her zaman..

    umarım en yakın zamanda bunları yazdığına pişman olmazsın...
  • @inkognito

    İnventusun hizmetini biliyorum hocam zaten sapphire alırsam inventus olması sebebiyle alırım

    İnşallah bir problem olmaz çizgi vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inkognito

    o dikey çizgi problemin de zaten sürücülerle çözüldüğü anlaşıldı, yazılım sorunu yani...

    @ismailgokhan
    quote:

    ooo annihilatör sen buralara uğrarmıydın? :) tabi yorumlarını bekliyoruz her zaman..

    umarım en yakın zamanda bunları yazdığına pişman olmazsın...


    Kalbimi kırıosun




  • Mekanımıza gelmiş gerimi çevirseydik :D Ya biraz sert vb yorumları var arkadaşımızın ama onuda böyle kabullendik.Bilgisinden faydalanılabilecek bir arkadaştır.

    Annihilatör nerden sen?
  • DH Yöneticileri sitede bir sorun mu var,ne konu açabiliyorum,ne mesaj değişimi yapabiliyorum,lütfen bir el atın şu işe..Ne zamandır bu sıkıntıyı yaşıyorum..
  • birisi hayrına bi imza yapsın bu klube artık herkezın ımzası var bızım neyımız eksık
  • Nasıl bir imza Buğra'cım örnek verir misin?Misal, PREMİUM GRAPHİC nasıl :)
  • arkadaşlar 5850 için water block arıyordum 100 dolara buldum yurt dışında alayım mı almayayım mı derken şeytan dürtmeye başladı abimin plexi şirketi var lazer,cnc her türlü makina mevcut şeytan az daha dürterse yarın 5850 için sıvı soğutma bloğu yapmaya başlarım. cnc de istediğim incelikte bıçak varsa çok kolay olur yapması sonra da max voltaj ile abanabildiğim kadar abanırım karta tahminim 50 dereceyi geçmez 1 büyük 1 küçük 2 radyatör var phenom 2 965 işlemciyi 4200 de zorluyorum 52 derecede kalıyor bakalım bu nolacak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismailgokhan

    Nasıl bir imza Buğra'cım örnek verir misin?Misal, PREMİUM GRAPHİC nasıl :)

    olabilir kardeşim bakıyorum foruma bir çok kulubün imzası var üye listesi var nerden baksan en yararlı topic bizimki deneyim paylaşımı bakımından ama bizde imza yok üye listesi yok bizde birşeyler yapalım artık canlansın buralar.

    quote:



    Orijinalden alıntı:dragonn07
    arkadaşlar 5850 için water block arıyordum 100 dolara buldum yurt dışında alayım mı almayayım mı derken şeytan dürtmeye başladı abimin plexi şirketi var lazer,cnc her türlü makina mevcut şeytan az daha dürterse yarın 5850 için sıvı soğutma bloğu yapmaya başlarım. cnc de istediğim incelikte bıçak varsa çok kolay olur yapması sonra da max voltaj ile abanabildiğim kadar abanırım karta tahminim 50 dereceyi geçmez 1 büyük 1 küçük 2 radyatör var phenom 2 965 işlemciyi 4200 de zorluyorum 52 derecede kalıyor bakalım bu nolacak :)


    vay sus soğutma farkına bak parasının hakkını verıyor valla ben 3,9da 1,475 ile bi sıkıştırsam direk 60a vuruo sıcaklık oyle sabit kalıo sen istesen daha yukarılara cıkarsın.5850 zaten stok fanla oc yapınca 5870e yaklasıo senın hedef 5970 galiba :D




  • 975/1175 günlük kullanımım oyunlarda 74 dereceden yukarıya çıkmıyor. tabi bu sıcaklıkta fan hızı da % 54 de oluyo biraz fazla gürültü çıkıyor ama ben bunu 50 dereceye sabitlersem 1050 de falan kullanabilirim sanırım günlük. sizce ram yongalarını da soğutma bloğu ile soğutmak mı gerekir yoksa sadece ramler için kullanılan küçük aluminyum panellerden alsam yetermi. çekirdeği su ile ramleri hava ile soğutur ?
  • Şuan itibariyle sapphire 5850 siparişimi vermiş bulunmaktayım.Hayırlısıyla kart elime ulaşır inş.Bende klube dahilim bu dakkadan sonraSorunlarımla(inş. olmaz) aranızdayım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sboz61

    Şuan itibariyle sapphire 5850 siparişimi vermiş bulunmaktayım.Hayırlısıyla kart elime ulaşır inş.Bende klube dahilim bu dakkadan sonraSorunlarımla(inş. olmaz) aranızdayım artık.

    Hayırlı olsun
    Ati de ne satış yaptı be arkadaş şu 5000 serisi ile
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.