Şimdi Ara

Amd Athlon 64 3000+ Venice o/c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Epox nForce 4 Ultra
    Athlon 64 3000+ Venice
    2×512 Mb Twinmos CL 2.5 Dual Kit (Ne yazık ki CADT)
    MSI 6600 GT
    400W FSP Güç kaynağı

İşlemci FSB 280'de stabil olarak çalışıyor. Bellekler CADT olduğundan 4/5 ile 2.5-4-4-7 zamanlaması 233×2'de 32M PI veriyor.

Diğer taraftan 2/3 ile daha iyi zamanlama da ancak düşük hızda çalıştırabiliyorum.

Max. sıcaklık 47 derece. Ancak emin değilim. nVidia monitor böyle söylüyor. Kasa AOpen.

Merak ettiğim sistemin performansını artırmak için neler yapabilirim? (İşlemciye +0.1 V belleklere 2.8V gönderiyorum.)

Her öneri için şimdiden teşekkürler.

• 2520mhz yaparki gayet güzel. bence fazla kastırma, donanıma da yazık.

ram lere voltaj ver biraz daha ..sonra timing lerle oyna.. anakrt ta varsa seçenek 3.0 gönder ram lere

Orijinalinden alıntı: maybera

gerçi rahat 300fsb görür.... çoğu venice görüyor çünkü....

ram lere voltaj ver biraz daha ..sonra timing lerle oyna.. anakrt ta varsa seçenek 3.0 gönder ram lere

1 ay içinde tam 5 tane venice aldım, sattım, birisinde bile 2700mhz stabil görmedim. Bedevimiyim nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerub -- 11 Ağustos 2005, 21:34:28 >
  • İyi olmuş 280 de iyidir kasma millet savuruyo 300mhz gördüm diye ama stabilmi pek bakmıyolar sen en iyisini yapmışsın spi 32m bitirmiş çok kibar olmuş ramlerin timinglerini düşür sisoft sandrayla memory bandwich testini yap bakalım hangi ayarlarda daha yüksek skor elde ediyorsun.

Orijinalinden alıntı: bluedarkness

quote:

gerçi rahat 300fsb görür.... çoğu venice görüyor çünkü....

1 ay içinde tam 5 tane venice aldım, sattım, birisinde bile 2700mhz stabil görmedim. Bedevimiyim nedir

valla kodlarına bakarak alsaydın...

bnm amd 64 2800+ler bile görüyo 300fsb...... gerçi bizimkiler newcastle çekirdekliymiş o/c için idealmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Athlon 64 X2 4200+ Overclock
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: hokkabaz

İyi olmuş 280 de iyidir kasma millet savuruyo 300mhz gördüm diye ama stabilmi pek bakmıyolar sen en iyisini yapmışsın spi 32m bitirmiş çok kibar olmuş ramlerin timinglerini düşür sisoft sandrayla memory bandwich testini yap bakalım hangi ayarlarda daha yüksek skor elde ediyorsun.

Yukarıda belirtiğim şekilde SiSoft'da daha yüksek puan alıyorum. Belleklere 2.8 yerine 2.9 verdim. Sanırım artık yapacak bir şey de kalmadı.

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

280fsb gayet iyi.....ram ler iyi çikmiş diyebilirim..... ram lere 3.0 fln verebiliyorsan ver....

arkadaşın ram 280 değil 224 görmüş

May the light shine upon your path...
  • bendede aynı kodlu cadt ram var..
    valla ne dandik keşke aa4t bulabilseydim...
    ama amd athlon 32 bitte idare ediyo..
    64 bit sisteme taksam hiç şansı yok
  • Dostum aslında 280 fsb iyi sayılır ama cokta iyi değil bende 0516 EPBW var 310 fsb de 32m biterebiliyor. max çıkış ise 318 fsb 1m stabil. Şuan SS koyamıyorum çünkü doya ekleme linki problemli sanırım "Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok. "

Orijinalinden alıntı: mustafayaman

Dostum aslında 280 fsb iyi sayılır ama cokta iyi değil bende 0516 EPBW var 310 fsb de 32m biterebiliyor. max çıkış ise 318 fsb 1m stabil. Şuan SS koyamıyorum çünkü doya ekleme linki problemli sanırım "Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok. "

sizin işlemci çok iyi çıkmış..318fsb az değil.

May the light shine upon your path...
  • Selam SS leri gonderiyorum. Soğutma olarak Hyper-6 kullanıomıştır.

Orijinalinden alıntı: mustafayaman

Bu da 1m testi

bu sonuçlar stock fan ile mi alındı?
    Lenova Ideapad Y510P//Canon Eos 7D- Sigma 50mm f1.4//Iphone 7 Plus//4x2 Kingston ddr2 Hyperx 1066 //Samsung 250gb+500gb Sata2 Ncq//Skystar2.6D//Audigy2ZS Platinium//Razer Plazma//Tagan 480//CMStacker
  • abi bende de 3000+venice var 267*9 1,55 volt 2400 ht 800 ram 3:2 ve 3.4.4.8 yaptım. Sonra everestte bellek testi yaptım. 10 dk sonra da sistem kitlendi ve mavi ekran çıktı. Bir deneme daha yaptım 245*9 1,55v 2200 ht 800 ram 5:3(333) 2,5.3.3.7 yaptım. Everestte diğerinden daha ii zamanlar verdi. Denemelerden sonra yine mavi ekran geldi ve reset..Bir de win her açılısında sürekli sistem ciddi hatadan kurtarıldı diip duruo. Aceba birde format atıp Tekrar mı denesem OCyi Test sistemi 3000+venice 256*2 kingston value ddr400, 16 vanta (yarın msı 9550 gelio)idareten şimdilik, 80 sata samsung asus ta250 kasa, asus A8V m.board..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iselcenli -- 16 Ağustos 2005, 0:12:03 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.