Şimdi Ara

AMD Adrenalin sürücüsü yılların en büyük güncellemesini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD Adrenalin sürücüsü yılların en büyük güncellemesini aldı
    AMD, Radeon ekran kartları için en büyük sürücü güncellemelerinden biri olan Adrenalin 25.3.1 sürümünü yayınladı. Yeni sürücü, RDNA 4 tabanlı Radeon RX 9070 ve RX 9070 XT modellerine destek sunarken, FSR 4, yapay zeka tabanlı araçlar ve geliştirilmiş Frame Generation teknolojisini beraberinde getiriyor.

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1 yayınlandı

Kaçıranlar için yakın tarihte tanıtılan Radeon RX 9070 ve RX 9070 XT ekran kartları, hem fiyat hem de performans anlamında olumlu eleştiriler aldı. Bu yeni GPU'larla birlikte sunulan Adrenalin 25.3.1 sürücü ise, AMD FidelityFX Super Resolution 4 (FSR 4) desteği getiriyor. Ancak yeni sürüm, yalnızca RDNA 4 serisi kartlar için geçerli olacak çünkü oyun içi FSR 3.1 desteğini yapay zeka destekli yeni sürümle otomatik olarak değiştiriyor.

Diğer gelişmelerden biri ise AMD'nin sürücü bazlı Frame Generation teknolojisi de güncellendi. Fluid Motion Frames 2.1, artık iyileştirilmiş görüntü kalitesi ve azalan ghosting etkisiyle daha akıcı bir deneyim sunuyor. Bu arada, AMD Adrenalin 25.3.1, RDNA 4 serisi kartlara özel yeni yapay zeka araçları da sunuyor. AMD Chat, tamamen offline çalışan bir yapay zeka asistanı olarak doküman analizinden görüelli işleme kadar çeşitli görevler üstlenebiliyor.

AMD Image Inspector ise, ekran görüntülerini analiz ederek olası oyun içi hatalarını tespit etmek ve AMD'nin donanım ekibine geri bildirim sunulmasını hedefliyor. Ayrıca yeni sürücü ile birlikte AMD Install Manager de tanıtıldı. Sürücüler ve bilesenlerin kurulumu ve güncellenmesini daha kolay hale getiren bu sistem, AI destekli performans artırma özellikleri de sunuyor.

Ayrıca Bkz.AMD Ryzen 9950X3D ve 9900X3D çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı

Adrenalin 25.3.1 güncellemesi ayrıca FragPunk ve Split Fiction gibi yeni oyunlara destek sağlıyor. Güncellenmiş sürücüye buradan ulaşabilir ve detaylı sürüm notlarına göz atmak için AMD'nin resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/103732/amd-software-adrenalin-edition-for-radeon-gpus-just-got-it-biggest-update-in-years/index.html

• Marifet/ meziyet yılların bilmem nesiyle değil en kısa sürede güncelleme verebilmektedir keramet .

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Marifet güncelleme vermekte değil. Her yeni gelen güncelleme ile eski kartın performansını düşürüp sana yenisini aldırmaya çalışmayıp eskisini de iyilestirebilmektedir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kraix kullanıcısına yanıt

O kadarı da mutabıktır herkes şüphesiz.

• ai chat filan gerekli değil kimseye stabil olan bug yaşatmayan sürücüler lazım.

• Amd ekran kartında ekran uykuya gideceği zaman bir arıza oluyor ve bazı pencerelerin içi siyah kalıyor. Ne olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6700xt varken uykudan uyanamıyordu, dp kabloyu söküp takmadan görüntü vermiyordu. Halen devam ediyor mu o kararma vs?

7000 serisinden sonra en iyi sürücüleri amd verdi dediler ama!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

6700XT Pulse model kartımda zamanında yaşamıştım onu, ctrl alt delete yaparak, sistemi uyandırabiliyordum anca, belki çözüm olur sizin için

• view midir nedir zorla onu yükletiyor onu kaldırsalar bi chipset güncellemesini elle yapmaktan kurtardılar artık öteki türlü sistemden chipseti kontrol ediyorduk sonra yeni sürüm varmı diye kontrol ediyorduk

• Yeni gelen bu sürücü ile birlikte bir problem de geldi bende. Malesef oyun açıkken alt tab ile discord a girecek ol ekran tamamen kararıyor ve mause yi oynatmadan 5-7 sn sonra geliyor görüntü. Eski sürüme geri almak zorunda kaldım.

• Sıkıntılı bir sürüm,6700xt var helldrives 2 de gemi içinde takılmalar yapıyordu,kaldırdım eski sürüm yükledim.

• KrmTrn kullanıcısına yanıt

aynı kart var.yeni kurdum.bende de bazen takılma yapıyor

• Güncellemeleri hızlandırması gerekli. AMD sürücüleri sorunlu çıkıyor. Yazılım tarafında iyi değiller. nvdia ekran kartına geçişte takılma yapan sürüleri oldu. Bunu denemedim.

• mirate M kullanıcısına yanıt
    nvdiadan geçtim9070xt ye amd sürücüleri berbat nvdianın yakına bile gelememişler daha

• SeniorGrandMaster kullanıcısına yanıt

Nvida amd farketmiyor..daha cok yazilimsal.

Cntrl alt del

• Arka planda oyun acikken tarayicida gezinirken goruntu donuyor. Alt tab yapmak gerekiyor ki kendine gelsin. Bir de pc'i her lockladigimda Radeon Software kendi kendine acilmis oluyor PC basina geldigimde anlamsiz bir sekilde. 24.8.1 kullaniyorum, ayni problemden muzdarip olan var mi?

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Bende de 6700xt var uykudan uyanmakta hiç sorun yaşatmadı. Windows 10 ile 1 senedir falan kullanıyorum sanırım.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

W11 sıkıntı diyorlar zaten hocam.

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    sen yinede öyle deme forumda amd fanboylar var linçleyebilirler artık yazılım sorunu yok diye ortalıkta geziyolar sürekli :D

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

hem amd hem intel sistem var şuanda nvdia çok önde valla yalan söyleyemem ama amdciler ne diyosa haklılar diyorum o zaman :D:D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.