|
Bildirim
Marifet güncelleme vermekte değil. Her yeni gelen güncelleme ile eski kartın performansını düşürüp sana yenisini aldırmaya çalışmayıp eskisini de iyilestirebilmektedir.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
O kadarı da mutabıktır herkes şüphesiz. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
6700XT Pulse model kartımda zamanında yaşamıştım onu, ctrl alt delete yaparak, sistemi uyandırabiliyordum anca, belki çözüm olur sizin için |
|
|
|
aynı kart var.yeni kurdum.bende de bazen takılma yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Nvida amd farketmiyor..daha cok yazilimsal. Cntrl alt del < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arka planda oyun acikken tarayicida gezinirken goruntu donuyor. Alt tab yapmak gerekiyor ki kendine gelsin. Bir de pc'i her lockladigimda Radeon Software kendi kendine acilmis oluyor PC basina geldigimde anlamsiz bir sekilde. 24.8.1 kullaniyorum, ayni problemden muzdarip olan var mi? |
Bende de 6700xt var uykudan uyanmakta hiç sorun yaşatmadı. Windows 10 ile 1 senedir falan kullanıyorum sanırım. |
W11 sıkıntı diyorlar zaten hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hem amd hem intel sistem var şuanda nvdia çok önde valla yalan söyleyemem ama amdciler ne diyosa haklılar diyorum o zaman :D:D |