|
AMD Adrenalin 25.5.1 sürücüsü yayınlandı: İşte yenilikler

-
-
Sürücüyle belirlenen sorunların çözümlerden daha çok olması ne enteresan bir durum. AMD'ye yazılım konusunda laf ederken Nvidia da kendini bu listeye ekledi. Tüketicilerin parasıyla rezil olduğu devir olarak tarihe geçeceğiz. Neyse yabancılar düşünsün, biz zaten ezelden beri paramızla rezil oluyoruz güzel ülkemizde.
-
AMD RX 5xx gcn mimarisi için 24.9.1 den bu sürücüye geçiş yapayım dedim. AMD cleanup utility + ddu ile temiz kurulum yapsam da "OpenCL.dll" bulunamadı hatasını alıyorum. Dll dosyasını bulup system32 ve syswow64 e attım. Uyarı artık gelmiyor ama gpu-z uygulamasında halen OpenCL kısmında tik çıkmıyor. Çözümünü bilen var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Clair obscur expedition 33 için de bir şey yapsaydınız can çekişiyor kart.
-
O değil de rx 6600 kartla oynadığım A.C. Mirage ve SP. Man 2 bayağı zevkli oyunlarmış.
-
AMD ikidir sorunlu sürücü çıkarıyor, 25.4.1 ve 25.5.1'in benzer oyun çökme sorunları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Mayıs 2025; 19:37:45 > -
-
Önceki sürüme geri dönün bence en sağlıklısı. Zaten bu son update de 5x ve 6x serileri için hiçbir yenilik yok desek yeridir. Hep 9x serisi için.
-
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. 24.9.1'den güncellemeyi denetle dedim 25.5.1'i buldu tabi. Bende oradan yükledim oldu. Sorunsuz çalışıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xSHUJx
Önceki sürüme geri dönün bence en sağlıklısı. Zaten bu son update de 5x ve 6x serileri için hiçbir yenilik yok desek yeridir. Hep 9x serisi için.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam hallettiyseniz ne ala :)
-
AMD Yazılımı: Adrenalin Edition kullanıcı arayüzü masaüstü içerik menüsünden veya sistem tepsisinden başlatıldığında, başlatmada aralıklı başarısızlıklar görülebilir.
bu yıllardır olan bir sorun zaten bazen hiç açılmıyor uygulama
En Beğenilen Yanıtlar

Sürücüyle belirlenen sorunların çözümlerden daha çok olması ne enteresan bir durum. AMD'ye yazılım konusunda laf ederken Nvidia da kendini bu listeye ekledi. Tüketicilerin parasıyla rezil olduğu devir olarak tarihe geçeceğiz. Neyse yabancılar düşünsün, biz zaten ezelden beri paramızla rezil oluyoruz güzel ülkemizde. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X