Şimdi Ara

AMD 7950x3D+7800xt sistem için bileşen önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart: Gigabyte B650M GAMING X AX 1.1 6400 MHz (O.C.) DDR5 AM5 mAtx Anakart

İşlemci: Ryzen 9 7950X3D

GPU: Gigabyte Radeon Rx 7800 Xt Gaming Oc 16GB Ekran Kartı, 3x Wındforce Fans 16GB 256-BIT Gddr6, GV-R78XTGAMING

Bellek: Gskill Flare X5 DDR5-6000MHZ CL32 32GB(2x16)

SSD: Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD

Soğutucu: ARCTIC Liquid Freezer II - 360

PSU: COOLERMAST 850w 80+ Gold (mwe)

Kasa: TUF Gaming GT501

Herkese iyi forumlar bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu parçaları tek tek en ucuz güvenilir yerlerden aldığım takdirde 70k tutuyor benimde tam olarak bütçem 70k. Mimarım ayriyeten oyun oynuyorum yani hem render 3d ve çizim programları için hem de oyun oynamak için topluyorum. Genellikle Rise Online oynuyorum bunun dışında Valorant War Zone pubg vb oyunlar oynuyorum sizden ricam bu sistemi toplarsam herhangi bir problem yaşar mıyım ya da muadil uygun fiyat tavsiyeleriniz var mıdır. Konu biraz acele malum yıl başı son indirimler son stoklar şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enskrmzgl -- 30 Aralık 2023; 19:42:54 >

• Autocad ve 3dsmax mi kullanacaksınız.

• aynen Autocad 3dsmax revit ekstra olarak video renderlıyorum ve oyun oynuyorum

• enskrmzgl E kullanıcısına yanıt
    Ben arctic 280mm kullaniyorum bu sogutucunun kötü yani pump hizini kolayca ayarlayamamamiz başka markayi alsaydim keşke diye düşündürüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7950X daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 30 Aralık 2023; 23:8:53 >

İncehesapta 20600₺ ye red devil vardi
    Anakarti b650 öneriyorum ram için cl30 bir çok hesapli ram mevcut bence cl32 almamanizi tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7950xd gibi bir işlemci alıp gigabyte b650 gaming x neden?

7950xd alıyorsanız vrmi voltaj stabilitesi, faz sayısı ve yapısı gibi komponentleri iyi olan anakart almanız lazım.

B li chipsetlerin kralı olan en kalitesini yapan Msi b650 tomahawk wifi almanızı tavsiye ediyorum.

https://www.epey.com/anakart/karsilastir/814918-842454/msi-mag-b650-tomahawk-wifi_gigabyte-b650m-gaming-x-ax/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Hocam anakart olarak 650 yeterli olduğunu gördüğüm için o şekilde sipariş vermiştim fakat sonra min olarak olduğunu öğrenince Asrock X670E pro ile değiştirdim bu şekilde uygun mudur

Asrock x670 sahane olmus.

Uygundur asrock x670 lerde iyidir. Asrock anakart olarakta iyi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    B650 asus tufla kullaniyorum herhangi bi yuksek sicaklik görmedim overlock falan yapilmayacaksa b650 anakartlarda yeterince güçlü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.