Şimdi Ara

AMD 5 Mart’ta büyük Navili kartını detaylandırabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • İşlemci pazarında Intel’e soğuk terler döktüren AMD ekran kartı kanadında her ne kadar orta seviyede fiyat/performans oranıyla başarılı modellere imza atsa da firma yıllardır üst seviyede Nvidia’ya rakip bir kart dahi çıkaramadı. Görünüşe göre firma bu duruma bir çözüm üretme peşinde.



    AMD 4K için hazırlanıyor



    AMD’nin Radeon ürünlerinin yönetim kadrosundan Mithun Chandrasekhar’a göre kırmızı ekip hali hazırda oyuncuların %90’ını kapsıyor. 1080p ve 2k’ya tekabül eden kesimden geriye kalan 4K seviyesinde ise firma hali hazırda bir modele sahip değil.



    Ayrıca Bkz.RDNA 2 mimarili kartlar bu yıl geliyor



    Chandrasekhar’ın ifadelerine göre AMD 4K’da etkili olacak bir kart geliştiriyor olabilir. Yönetici ismin iddialı ifadeleri dikkatlerden kaçmazken yakın zamanda ortaya çıkan büyük Navi ile birlikte değerlendirilince 5 Mart’ta düzenlenecek finansal konferansta kaslı bir kartın detaylandırılması bekleniyor.








  • Çok kaslı bir kartınız varmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AMD 5 Mart’ta büyük Navili kartını detaylandırabilir
  • İnsanların AMD'den beklentisi güçlü karttan çok parasını hak eden kart'a dönüştü. Yazılımsal sorunları nasıl halledemez dünya firması anlamak mümkün değil.
  • Dünyanın en güçlü kartını çıkarsa ne olacak? neymiş BF5 de oyundan atıyormuş da siyah ekran veriyormuş, neymiş MSI afterburner kurmayacakmışsın, neymiş wattman hatası almamak için falanca filanca ayarı yapacakmışsın, neymiş DDU yetmiyormuş format şartmış

    Yahu şu kadar rezalet içinde kart güçlü olsa ne olur olmasa ne olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 1 Şubat 2020; 0:36:21 >
  • quote:

    4K seviyesinde ise firma hali hazırda bir modele sahip değil.


    VII'ye noldu ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide burada Sapphirenin özellikle giriş pulse gibi modellerini almayınız dediğimde millet bana kamikaze yapıyor yok seni engelledim block yok bu adamı engelleyecek yönetici yokmu benim geçmiş Sapphire maceralarımın çoğunu şuanda yaşıyorlar ve inatla suçlu sürücüler deyip bana saldırmaya devam ediyorlar. Amd cephesinde ikinci önermiyeceğim şuandaki kartları Asus üretiyor geriye elimizde diğer üreticiler var korkuya gerek yok kalkıp 1000₺ ye pulse alacağınıza 1200₺ Aorus alsanız hem serin ve gösterişli kartınız olucak hemde 0 sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    İyide burada Sapphirenin özellikle giriş pulse gibi modellerini almayınız dediğimde millet bana kamikaze yapıyor yok seni engelledim block yok bu adamı engelleyecek yönetici yokmu benim geçmiş Sapphire maceralarımın çoğunu şuanda yaşıyorlar ve inatla suçlu sürücüler deyip bana saldırmaya devam ediyorlar. Amd cephesinde ikinci önermiyeceğim şuandaki kartları Asus üretiyor geriye elimizde diğer üreticiler var korkuya gerek yok kalkıp 1000₺ ye pulse alacağınıza 1200₺ Aorus alsanız hem serin ve gösterişli kartınız olucak hemde 0 sorun.
    Oyundan atma ve siyah ekranın, wattman hatasının, afterburner ile uyumsuzluk ve diğer driver sorunlarının pulse yada diğer modellerle ne alakası var? aç yabancı forumları oku her modelle sorun yaşanıyor. Altı üstü soğutucu blok ne anlam yüklediniz öyle ya




  • Soğutucu blokmu :-D gpunun hemen yanına konulan bellekleri bile partner firmalar seciyor neyin sogutucusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    Soğutucu blokmu :-D gpunun hemen yanına konulan bellekleri bile partner firmalar seciyor neyin sogutucusu
    Yahu donanımsal bir sorun yok bir türlü anlayamadınız yok bellek yok soğutucu yok cart curt hepsi boş ve cidden aşırı boş yapıyonuz. Tek bir sorun var AMD nin driverları geri kalan hepsi boş. Senin söylediğinin boş olduğunun da yüzlerce kanıtı var internette bu sadece tek bir örneği buyur;
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/sapphire-rx-5700-xt-nitro-siyah-ekran-sorunu.773944/




  • Gönderdiğin linkte Sapphire :) bakın diğer firmalardada sorun yaşaniyor arizalı kart çıkma oranı Nvdiaya göre daha yüksek ama Nvidiada gider Galax marka alırsan ondada oyun ortasında zart diye kara ekran alma ihtimalin fazla tam olarak anlatmak istediğim bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    Gönderdiğin linkte Sapphire :) bakın diğer firmalardada sorun yaşaniyor arizalı kart çıkma oranı Nvdiaya göre daha yüksek ama Nvidiada gider Galax marka alırsan ondada oyun ortasında zart diye kara ekran alma ihtimalin fazla tam olarak anlatmak istediğim bu.
    Hala sorunları marka/model e bağlıyorsun cidden komedi :)

    Evet kardeş kartın belleklerinin markası farklı yada faz yapısı farklı diye siyah ekran veriyor, oyundan atıyor hatta bellekler MSI afterburner beğenmiyor
  • Elini vicdanına koy bir pc ayda bir haftada bir değidik bir hata verebilir bu normaldir ama adam diyorki ortalama günde 3 4 kez kara ekran alıyorum mor ekran alıyorum diyor bunun neresi normal bunun sürücüylen ne alakası var ? burada okadar söyledim bu tip sorun yaşayıp iade ederek başka marka Rx serisi kart alıp teyet edebilirdik ama millet güncellemelere topu atıp direk kartı tamamen iade ediyor. Güncellemelerle alakalı sadece bir örnek verecegim evet DDU kurmayınız çünki Amd işlemcili bir sisten kullanoyorsanız diğer sürücüleri bozuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MogoLKhan -- 1 Şubat 2020; 3:39:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamad kullanıcısına yanıt
    Aslinda Vİİ, 7 degil Vega İİ nin kisaltilmisi, ha karta gelince patates oldu, bitti gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mor ekran, siyah ekran vb sorunlar driver kaynaklı.

    benim rx 570 itx de mor-yeşil ekran, fazla voltaj vs vs sorunları yaşıyordu eski driverlarda. şuanda daha iyi ama tabiki bir nvidia gibi kusursuz değil.
  • Şöyle yorumları 570’imle okumak hoşuma gidiyor, özellikle dünya gerçeğiymiş gibi bahsedilen şeyleri, sürücü limitinin dibine kadar oc yaptığım halde bile yaşamamışken. MSI’ın modelini kullanıyorum ve hayır fanboy değilim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sizde fazla sorun yaşamadınız her pc de arada sorun olabilir mesala nvidia bile kullansanız arada pc hata verebilir ama burada söz ettiğim hergün defalarca sorun yaşayan ve uzun süredir bu sorunlardan kurtulamayan ben şunu diyorum nekadar para okadar köfte bir ürün ucuzsa özellikle kalite kontrol aşamasında sorun vardır bugün Galax marka adama arızalı ürün gelme olasılığı bir Msi ya göre daha fazladır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    nvidia kartlarda asus ,msi, gigabyte,zotac, galax,palit girş orta segmentte PCB soğutuc bloklar aşırı yakın. Evga birazfarklı okadar. Galaxda Palitte ucuzluktan 3-5 derece flaz çalışm aolur fanı erken bozulur ses yapar ama siyah ekran vs olcağını sanmıyorum kullandımda kulananda gördüm. Kartt sıkıntı yaratıcak şey soğutma başarısızdır sıcaklık kaynaklı sorundur. Marke model siyah ekran alıncağını düşünmüyorum.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Bu sorunların soğutma bloğuyla alakası yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.