Şimdi Ara

Amcamın Gundiliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan direk konuya giriyorum.Benim bir yengem var adı Müge.Çok güzel bir kadın amcamdan hep kıskanmışımdır onu.Amcam yaşlı olmasına rağmen yengem çok gençti.(Amcam çok zengin)Sık sık misafirliğe giderdik amcamlara ne zaman gitsek gözlerimi yengemden alamıyordum.3 yaş filan var yengemle aramda neyse işte bir gün yine sofradayken bana baktığını farkettim yengemin.Bende ona bakmaya başladım.2 gün sonra amcam yurtdışına gitmişti yengem aradı gel şakir amcan yok oturur laflarız diye.Bende gittim şeytan dürttü.Konuşurken tuhaf hareketler yapmaya başladı yarım saat sonra ben niyetini farketmiştim artık yengemin bende ona ayak uydurdum.O gece aramızda birşeyler yaşandı ve amcam iş seyahatinden döndükten sonra yengem hamile kalmış.Amcam benden değil diyor depresyona girdi iphone a oturarak intihar etmeyi düşünüyor ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nick-Mesaj -- 8 Eylül 2012; 13:34:03 >
  • _____________________________
  • Beyler acil bişeyler söyleyin amcamıda çok seviyorum şuan hastahaneye kaldırmışlar anüsü parçalanmış.
  • Ensest story zırto

Orijinalden alıntı: Nick-Mesaj

Merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan direk konuya giriyorum.Benim bir yengem var adı Müge.Çok güzel bir kadın amcamdan hep kıskanmışımdır onu.Amcam yaşlı olmasına rağmen yengem çok gençti.(Amcam çok zengin)Sık sık misafirliğe giderdik amcamlara ne zaman gitsek gözlerimi yengemden alamıyordum.3 yaş filan var yengemle aramda neyse işte bir gün yine sofradayken bana baktığını farkettim yengemin.Bende ona bakmaya başladım.2 gün sonra amcam yurtdışına gitmişti yengem aradı gel şakir amcan yok oturur laflarız diye.Bende gittim şeytan dürttü.Konuşurken tuhaf hareketler yapmaya başladı yarım saat sonra ben niyetini farketmiştim artık yengemin bende ona ayak uydurdum.O gece aramızda birşeyler yaşandı ve amcam iş seyahatinden döndükten sonra yengem hamile kalmış.Amcam benden değil diyor depresyona girdi iphone a oturarak intihar etmeyi düşünüyor ne yapmalıyım ?

Şakir-Yenge zornosu(süper zakzo)
    -Bir zorno sitesi .
    Daha Fazla Göster
  • boklu ayfonu bana kaça bırakırsın kardeş

Orijinalden alıntı: naylon_don

boklu ayfonu bana kaça bırakırsın kardeş

hocam amcam basurmuş sıkıntı var bir de telefon amcama ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick-Mesaj

Merhaba arkadaşlar hiç uzatmadan direk konuya giriyorum.Benim bir yengem var adı Müge.Çok güzel bir kadın amcamdan hep kıskanmışımdır onu.Amcam yaşlı olmasına rağmen yengem çok gençti.(Amcam çok zengin)Sık sık misafirliğe giderdik amcamlara ne zaman gitsek gözlerimi yengemden alamıyordum.3 yaş filan var yengemle aramda neyse işte bir gün yine sofradayken bana baktığını farkettim yengemin.Bende ona bakmaya başladım.2 gün sonra amcam yurtdışına gitmişti yengem aradı gel şakir amcan yok oturur laflarız diye.Bende gittim şeytan dürttü.Konuşurken tuhaf hareketler yapmaya başladı yarım saat sonra ben niyetini farketmiştim artık yengemin bende ona ayak uydurdum.O gece aramızda birşeyler yaşandı ve amcam iş seyahatinden döndükten sonra yengem hamile kalmış.Amcam benden değil diyor depresyona girdi iphone a oturarak intihar etmeyi düşünüyor ne yapmalıyım ?

Nick-Mesaj

Dh Gündeme Gelme Çabaları
  • Ben hayır diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba'dan sonrasını okumadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.