Şimdi Ara

Ambulansı iki kere aramama rağmen cevap vermediler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mahallemizde kavga çıktı bıçakla yaralananlar olmuş uzun süreli iki kere aramama rağmen açmadı kavga bitti olay filan kalmadı sonra geldi ambulans yaralı gitti zaten bi arabayla adam öldükten sonramı gelecek anlayamadım ?

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

Pizza söyle 30 dakikada kapında.

Aynen kardeşim

Orijinalden alıntı: canerbas123

mahallemizde kavga çıktı bıçakla yaralananlar olmuş uzun süreli iki kere aramama rağmen açmadı kavga bitti olay filan kalmadı sonra geldi ambulans yaralı gitti zaten bi arabayla adam öldükten sonramı gelecek anlayamadım ?

hocam o da bir şey mi, bir vaka olmuştu.arkadaş 155 'i aradı, polis telefonu meşgule aldı.
    güler misin, ağlar mısın. Allah hidayet versin.Amin
  • Sağlık sisteminde devrim yaptık elhamdülillah. bunlara yavaş, yavaş alışacağız. Değirmenin suyu tükendi artık . Bunlar işsiz adama bile zorla zorla ssk primi ödettirirler eğer ödemeyecek parası yoksa hastaneye bile sokmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darkseed

Sağlık sisteminde devrim yaptık elhamdülillah. bunlara yavaş, yavaş alışacağız. Değirmenin suyu tükendi artık . Bunlar işsiz adama bile zorla zorla ssk primi ödettirirler eğer ödemeyecek parası yoksa hastaneye bile sokmazlar.

sayın arkadaş, hükümetin icra ettiği birçok fiile sıcak bakmıyoruz ve AKP üzerinden dindar insanlara ve onların jargonlarına, güya laf etmeniz ise saygısızlık olarak değerlendirilmektedir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.