Şimdi Ara

Amazonun Tüketiciyi Manipüle Etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazona girin kategoriler her zaman berbat düzenlenmis durumda sizi arama çubuğunu kullanmaya mecbur ediyor

Sonra onu kullanıyorum örneğin arnica süpürge arıyorum ya yok bu gider sponsorlu baska markalari gösterir

Bunlarin manipülasyonu yüzünden 2 sene önce elektrolux supurge aldim garantisi bitmeden bozuldu suanda da tüm parcalari sorunlu resmen çöpe döndü 5000 liralık süpürge

Ve hala daha bu süpürgeyi reklam ediyor

Hicbir şekilde dürüst degil amazon her kategorisi ayni tuketiciyi belirli urunlere almaya yönlendiriyor bunun adi manipülasyondur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amazon'a tapan bi kesim var, mesela iade sürecinin berbat olduğunu söylüyorsun hemen saldırıyolar DÜNYACA ÜNLÜ FİRMA BİLMİYO DA SEN Mİ BİLİYON diye.

aga iade sayfası berbat hiçbir bilgi yok.

gelen mailde Yurtiçi kargoya vereceksin diyor.
    iade sayfasında Aras kargoya vereceksin diyor.
    kafam karışınca müşteri hizmetlerini arayıp soruyorum, müşteri hizmetleri diyo ki ikisine de verme git şu kargoya ver diyo, üçüncü bi kargo adı söylüyo.

rezilliğe bakar mısınız.

• ikinize de katılmıyorum. İyi ki amazon var..

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Aynen reis

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    bak genel değil özellikle belirli bi konuyla ilgili Amazon'un eksikliğini yazdım adam hemen gelmiş katılmıyom demiş. neyine katılmıyon? Amazon'un iade sürecim berbat ötesi. web sayfasında hiçbir bilgi alamıyon. Hepsiburada'da iade işleminde kargo takibi bile var. hatta iade sayfasında tuş var, tek tuşa basıyon HB'nın müşteri temsilcisi hemen telefondan seni arıyo.

peki Amazon'da nasıl oluyo? adamlar sen onları arayamayasın diye müşteri ilişkileri telefonunu saklamışlar. bulana kadar göbeğin çatlıyo. rezalet.

sonra biri geliyo "sana katılmıoyurm" neyine katılmıyon? yazdıklarım %100 doğru.

• kurban ol sen amazona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Maraz da geldi

Bu amazon yuzunden elektrolux denen lanet markadan supurge aldik 2.5 3 senedir çekiyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'un iade politikası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HB en iyisi ama o da satıldı

O da bozmus knk
    Süpürge aldık boyasi atik ve kirli geldi iade süreci baslattim
    Hicbir aciklama yapmadan geri yollamaya kalktilar
    Aradim kızdım dediler ki parcasi eksik
    Dedim omg ben avukatım napayim bunun parçasını
    Zar zor iade ettim
    Hbden de bir sey almam herhalde artik az daha 5500 lira giriyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    doğrudur hocam ben iadede genelde sorun yaşamadım ama ürününe göre değişiyo tabi iade olayı.

HB'da beni şaşırtan şeylerden biri, sahte USB satıyo olmaları. USB bellek kısmındaki satılan ürünlerin çok ciddi bi kısmı sahte. 2 TB'lık USB satıyolar hem de 500 lira fiyatı bunu satın alanlar hiç mi şikayet etmiyo anlamıyom. onlarca ilan var böyle sahte ürünlerle dolu.

satın alan kişiler USB'yi bilgisayara takıp boş alanı kontrol edince gerçekten de vaadedilen miktar kadar boş alan olduğunu görürler ama aslında orda gördükleri rakamlar da sahte çünkü alet kasıtlı olarak sahip olmadığı kadar alana sahipmiş gibi gösteriyo.

yüksek miktarda veri yazmak istersen, son yazılan verileri öncekilerin üzerlerine yazıyo, yani ilk yazılanların içeriklerini yok ediyo. ama isimleri duruyo. yani gözle kontrol ettiğinde herşey yazılmış gibi görünüyo ama aslında fake.

• Amazon un diğer seçenekler kısmı çok kötü evet. genel seçenekler konusunda da iyi değil. diğer platformlar bu konuda çok iyi. Amazon depoda çalışan birisi olarak söyleyebilirim ki sen satıcıysan verirsin depoya işleme alınıp rafa konulur ve hızlıca satılır, çeşitlilik de artar. Yurtdışı ürünler için öncelik veriyorduk artık o da kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.