Şimdi Ara

AMAZONDAN RAZER ALINIR MI? ACİL YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yakın zamanda razer blackwidow chroma v2 almak istiyorum fakat Türkiye de ki fiyatları hiç iç açıcı değil:

    http://www.gameekstra.com/Razer-Blackwidow-Chroma-v2-Aydinlatmali-Turkce-Mekanik-Gamer-Klavye,PR-7929.html

    bu ürün eskiden aynı sitede 650 tl iken(indirimli) normali 800 felan idi şimdi indirimli fiyatı 891 normal fiyatı 990 bende Türkiye'den değil de amazondan almak istedim çünkü bu fiyatla satılan ürün amazonda 147 dolar(550TL) Fakat duyduğuma göre belirli bir fiyatı geçince vergi alınıyormuş ve Türkiye de ki fiyatına oldukça yaklaşıyormuş daha önce sipariş verip de 550 tl yi ödeyip direk alan veya buna benzer herhangi pahalı bir ürün alıp da olduysa yada konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim







  • Şu Amazon.com'a bir üye olun, giriş yapın adres bilgilerinizi güncelleyin sonra şu konuyu açın. Eğer bu işlemleri yaparsanız 50 dolarlık bir kargo ve vergi ücreti alınacağını görürsünüz. Fiyat hala daha ucuz gerçi ama 550tl değil 720tl civarında.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    hala pahalı hocam o sitede 650 tl iken kaçırdım malesef çok da gerekli bir şey değildi zaten sadece güzel gözüküyordu ona 750 tl gibi bir fiyat veremem yinede teşşekürler.
  • ultimate 2016 kullanıyorum bir tane ışığım yanmıyor dayanıksız bir klavye tık tık sesi bir süre sonra sıkıcılaşıyo ve klavyeden bir süre sonra hevesiniz geçiyor tecrübeyle sahip. bence 600+tl paralar vermeyin 250-300 e güzel klavye alın çok istiyorsanız ama bence çok para edecek şeyler değil şimdiki aklım olsa ucuz bir şey alırdım amazon konusuysa ben türkiyeden aldığım halde bozuldu ve garantiye veremedim eğer amazondan aldıgın klavye bozulursa güme gider. razer almadan önce düşünün derim.
  • FirstClassGamer F kullanıcısına yanıt
    hocam 2016'nın ekiminden beri araştırıp para biriktiriyorum bence o sizin sansızlığınız olabilir yada hevesinizin kaçmasının nedeni tek renk olmasıdır bilemem ama 200-300 tl ye çok kaliteli markalar yok. Wtcnnna HOG'da iken gelen logitech 810 orion spectrum var ama oda 600 tl yani 200-300 tl lik şeylere güvenemiyorum bunlar 600 tl ki bir bildikleri var diye düşünüyorum.
  • DSA53 D kullanıcısına yanıt
    onlar yayıncı onlara 2000tl lik klavye nede 5000tl lik klavye koyar 1-2 yayında parayı çıkarırlar.
    ve genelde klavyeye vb. para vermiyorlar sponsorları var. logitech de sponsor olabilir. necatinin sponsoru logitech di. ve en kaliteli ürünlere sahipti. zevk meselesi klavye lüks meselesi sonuç olarak işlev aynı. tabii ki para sizin istediğiniz gibi harcamakta özgürsünüz bunlar benim fikirlerim.
  • FirstClassGamer F kullanıcısına yanıt
    dostum konu çok yanlış yerlere gidiyor ben tavsiye istememişdim :D Sadece vergi ile türkiye fiyatına yaklaşırmı onu sordum :D
  • DSA53 D kullanıcısına yanıt
    değmez.
  • FirstClassGamer F kullanıcısına yanıt
    hocam ben armut diyorum sen gel anlıyorsun gibi bir şey bu ben sana vergi ile türkiye fiyatına yaklaşır mı diye soruyorum sen değmez yazıyorsun ?
  • DSA53 D kullanıcısına yanıt
    Her türlü daha ucuz olur. Garanti konusu klavye, mouseda çok sık rastlamadığım bir durum yani bozmadım şimdiye kadar ama ürünle alakalı bir sıkıntı olursa işte o zaman TR garantisi iş yapacaktır. Takip ettiğiniz kişiler sponsorla sağlıyor ürünleri ama kazandıkları paralarla da o tarz ürünler alırlardı yine. Pahalı ürünlerin elbet bir farkı var ve daha kaliteli olduğu gerçeği değişmiyor.

    Benim tavsiyem yurtdışından almanız yönünde olurdu vergisi ve kargosu eklenince TR ücretlerine yaklaşan bazı ürünler var ama genel olarak daha uygun fiyatlı oluyorlar.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam benim yönüm şuanda para biriktirip almakdır.
  • DSA53 D kullanıcısına yanıt
    ornato chroma aldım tr den öneririm hocam güzel
  • FirstClassGamer F kullanıcısına yanıt
    yok be hocam o kalitesiz benim istediğim click sesi onda garip hiç sevmediğim bir ses çıkıyor tuşları plastik klavyeler gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.