Şimdi Ara

Amazondan ilk kazığımı yedim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,
    Gözüm kapalı güvendiğim ve hertürlü sorunda yanımda duran amazondan ilk kazığımı yemiş durumdayım. Anlatayım sizinde başınıza gelmesin.

    Amazondan bir çanta aldım fakat açıklamalarındaki özelliklerdeki gibi olmadığı için iade etmek istedim. Herşey bundan sonra başladı. Şu aramex denen meretle evden alınacak şekilde iade başlattım. 3 gün son aradılar evinizden alınacak diye. Bir hafta geçti. Gelen yok. Aradım amazonu. Bir daha kayıt açtılar. Aramexden yine aradılar alacağız diye. Başladım beklemeye 1 hafta oldu, 10 gün oldu derken yine gelen yok. Amazonu arayıp tekrar kayıt açtırdıktan sonra yine beklemeye başladım. Tepemde attı artık. Yine bir hafta iki hafta derken peşini bıraktım. İade kayıdı açık şekilde iki üç hafta kadar daha geçti. Artık başlıcam böyle işe kendim kod alıp iade edeyim mng kagoya dedim. Aramex iadesini iptal ettim. Sonra anaaa bir baktım bir aydan fazla zaman geçtiği için yeniden iade hakkı vermiyor. Neyse dedim amazoncuğum beni yarı yolda bırakmaz.

    Ama velhasıl müşteri hizmetlerini aramamla patlamam bir oldu. İade süresi geçtiği için yapabilecekleri hiçbirşey olmadığını söylediler. Diyorum sizin yüzünüzden oldu. Bu durumda benim ne kabahatim var? Oyalayalıp durdunuz iade süresini geçirttiniz şimdide üstüne bir bardak su için diyorsunuz!? Yok sistem izin vermiyor. Yapabileğimiz birşey yok deyip durdu eleman. Afedersiniz g.t gibi bıraktı beni. Bu sistemde nasıl birşey dedim? Siz mi sistemi ürettiniz sistem mi sizi? Müdahale edilmesi bu kadar imkansız bir varlık haline gelmiş bu sistem?! Yarın bir gün bilinçlenip terminatör haline gelmez umarım dedim.

    İşin komiğide yardımcı olduklarında hemen yok anket yok bilmem ne diye yavşarlar. Ama beni düpedüz mağdur ettiklerinde derdimi anlatabileceğim bir anket manket gelmiyor. Yani düştüğüm durumuda yazamıyorum. Bundan sonra yardımcı olduklarında da o anketi çok beklerler. Bir daha hayatta doldurmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 9 Nisan 2021; 6:4:32 >



  • Amazon son dönemde epey bozdu, geçmiş olsun.

  • Sanıyorum artık onlar da artık ülkemiz gibi geri kalmış bir yerde, yüksek standartlarda hizmet vermenin çok da gerekli olmadığını, burada hakkın hukukun olmadığını anladılar :) neyse bir süre kaliteli bir hizmet almış olduk demek ki amazondan, onun da bitmesi geç olmadı demek ki...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.