Şimdi Ara

amazon yurtdışı iade eksik para yatırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

    Kısmet bu işler hocam üste koyup 3090ti aldım bugün herşeyde bi hayır vardır kullandığıma saydım artık :)

  • MTMAN kullanıcısına yanıt

    Anladım hayırlı olsun, ben de amazondan aldığım üründe sorun çıkar da iade alırsam 22 bin lira gelecek gibi görünüyor:)

  • Merhaba Bende Amazon.com.tr den Makine Parçası Siparişi Verdim Yanlış Ürün Gönderdiler Bunu Yurtdışına Nasıl İade Edebilirim Herhangi Bir Kargo Şirketiyle Gönder Diye Bilgi Verilmedi Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.

  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

    Bankalar makası o kadar açtı ki, şu an amazon kur çevirici kullanmak daha uyguna geliyor.

  • vieri32 V kullanıcısına yanıt

    Eski alışkanlık ben de çevirici kullanmadan aldım. Hep daha ucuza geliyordu diye. Euro'yu komisyonlarla vs 27 TL civarına hesaplamışlar. Ürünü Amazon.de'den aldım ve direkt almanyaya gönderdim. Şimdi ürünü iade etsem ekstrem nasıl bir yansıma olur acaba. Direkt olarak limitimden düşen TL tekrar karta yansıtılır mı yoksa Euro üzerinde olan iade tekrar mı hesaplanır? Yani aradaki makas yüzünden iade edecem derken biraz daha zarara girer miyim acaba?

  • Merhaba. Ben de amazondan yurtdışı alışverişiyle ilgili bir soru soracaktım ama yeni başlık açamadığımı fark edince buraya yazayım dedim.


    Amazon belçika'dan bir ürün alacağım. Konumuma yakın amazon counter pont'i teslimat adresi seçersem sadece siparişin ücretini ödeyip çıkabiliyorum.

    Eğer adres olarak evi seçersem Kargo ve Paketleme Ücreti ve İthalat Ücreti Depozitosu toplamı ürünün neredeyse yarı fiyatına denk geliyor.


    Şimdi ben bu siparişi counter point'ten almaya gittiğimde bu ek şeyleri yine ödemek zorunda kalır mıyım? Ona göre ödemeyi önceden euro cinsinden yapayım ki geri iade durumunda ithalat ve kargo ücretleri de hesabıma euro olarak yatsın. Yurt dışı siparişi yapmış olanlar bana biraz akıl verebilirse çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.