Şimdi Ara

Amazon'un efsane kargo firması : Kolay Gelsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
3
Favori
35.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
558 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    nerden yapıldığını bulamadım
    takip ve malların aldığını onayla bölümü var birtek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf MNG ile çalıştıkları için Amazon'dan alışveriş yapmıyordum. Çünkü Ankara'nın göbeğinde oturmama rağmen dağıtım 30 km uzaktaki şubeden yapılıyordu. Kazara evde bulamazlarsa git-gel 60 km yani.

    Konuyu gördğüm iyi oldu. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Türkiye’den alışveriş yapıyorum. Şu an kadar hiç sorun yaşamadım. Kolaygelsin kapıma kadar kargonumu getirdi. Hb bazı düşük tutarlı ürünler aldım ertesi gün kapımdaydı. Ama her zaman tercihim amazon annem bana ty’dan şu ürünü alır mısın dedi yok dedim almam git markete 40-50 lira fazla al dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Ben sorun yaşadım bu firmayla ve hala sorunları var. Sokak adları veri tabanlarında güncel değil. 4 sene evvel sokak ismi belediye tarafından değiştirildi. Eğer ben siparişe eski sokak adını yazmazsam eve gelmiyorlar. Express kargoyla satın aldığım bir ürünü evime 4 gün getirmediler. Acil olduğu halde amazonla kaç kez konuştum hiçbirşey yapmadılar üstüne kargo konusuyla ilgili yazdığım detaylı yorumumu da yayınnlamadılar, o yüzden bence hepsi aynı şeyin laciverti.


    bana göre hala en iyi kargo eve yakın şubesi olandır. Evime bakkal mesafesinde olan aras kargo şubesi sayesinde hiç sorun yaşamadım. Getirmeseler bile ekmek almaya gittiğimde kargomu alıp eve geliyorum.

    O KolayGelsin'in sorunu değil de Belediye ve Google(Sanırım Kolay gelsin navigasyon olarak Google Maps kullanıyordu)'ın sorunu. Belediye sokak, cadde adını değiştirdik demezse, Google anca sokağı/caddeyi güncelleyeceği zaman adını düzeltir. Adamlar direkt adresi navigasyondan yazıyor, zaten caddeyi ve sokağı bulduktan sonra binayı bulması çok sorun olmuyor. Ama navigasyon sistemlerinde sokak ismini yazınca çıkmıyor ya da farklı bir yerdeki sokak çıkıyorsa bir şey yapmıyorlar.


    Aras, Yurtiçi, Mng, Sürat gibi şube bazlı ve aynı ilçede bile 2-3 şubesi olan yerlerin bulması daha rahat. Hem bir yerin adı değişince zaten yerel/bölgesel bazlı dağıtım yaptıklarından hemen dağıtan kişilerin aklına kazınıyor. Çoğunlukla navigasyon bile kullanmadan ezberden şu cadde şuradaydı, şu mahalle şuradaydı şeklinde dağıtıyorlar.





  • Vatov kullanıcısına yanıt

    Onların sorunu hocam. İlk yıl dediğiniz gibi tüm kargolarda sorun oluyordu ama sonradan hepsi düzelttiler. Haritalarda da düzeltildi. Sadece bu kolay gelsin ve Turkcell'in kullandığı kurye sistemi kimse bu ikisi düzeltmedi. Dile kolay 4 yıl geçti üzerinden ki ben bu sorunu yaklaşık olarak 2 yıl önce ilk yaşadım kolay gelsinde onlara da dedim ama haziranda bir şey satın aldım amazondan hala aynı sorun vardı.


    Benim kaç kere daha demem gerekiyor veya kaç yıl daha geçmeli ki adres sorununu düzeltsin bu kolay gelsin firması?


    Önceden mngyi seçme vardı şimdi seçilmiyor galiba halbuki tüm kargo firmaları seçenek olarak olması gerekir. + fiyat farkıyla ben istediğimi seçmeliyim. Kitapyurdu.com'un bu özelliğini çok seviyorum kargo seçme özgürlüğü var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 29 Temmuz 2020; 18:47:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

    Haritalarda düzeltildiyse evet sorun kolaygelsin in sistemindedir. Mesela ben kendilerinden çok memnunum. Gerçi geçen sene 13-14 arası bizim eve getirirken bu sene 17-18 arası getiriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Amazon'u tercih etme sebeplerimden biri. Okuyan bir yetkili varsa kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt

    İletisime gcin hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranda amazon yazısını görünce yalayasım geliyor. öyle bir şirket, öyle bir hizmet...

  • Bir de trendyol express var ne zaman kendi kargo firması ile gönderdiler hep sorun firmanın kargodan, kargonun firmadan haberi yok. 2 kere siparişim kargoda kayboldu! En az 2ay uğraşıp öyle alabildim paramı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolaygelsin ve UPS kargo hariç satış yapan yerlerden alışveriş yapmıyorum. Her seferinde kargocularla kavga edeceğime 5 lira fazla veririm kafam rahat eder.

  • BU adamların kargoyu getirdikleri sürede Sürat kargo daha takip numarasını giremiyor sisteme  

  • Trendyol'dan Aldığım ürün Dün öğlen Trendyol Express verilmiş sabah 9-10 gibi dağıtıma çıkmıştı bugün saat 15.00 geldi amazondan aldığım ürünü satıcı Yurtiçi Kargo ile göndermişti

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kargo şirketleri çok değişken. Internetten birçok firmadan alışveriş yaptım. Aras Yurtiçi PTT hep getirdi fakat MNG bir kez bile getirmedi mesela. Ben de yurtiçinden fazlasıyla memnunum lakin birçok kişi İnternette nefret ediyor. Bölge bölge değişiyor bence bu kargocuların hizmet kalitesi. Tabi hız konusunda ben şu zamana kadar çok takmadım. Ama Black Friday zamanı Hepsiburadadan aldığım ürün Hepsiexpressle (o zaman adı hepsijet olmuştu) 1 1.5 ayda geldi o duruma hala sinirliyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kargo şirketinin şaşkınlığı içindeyim.ilk siparişte "kolay gelsin" ne yaaa şakamı felan dedim.abartisiz hee siparişim ertesi gün teslim edildi.sirf bu kargo yüzünden artık hep Amazon dan alış veriş yapıyorum.gercekten adamlara helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exclusive.Gamer

    Trendyol'dan Aldığım ürün Dün öğlen Trendyol Express verilmiş sabah 9-10 gibi dağıtıma çıkmıştı bugün saat 15.00 geldi amazondan aldığım ürünü satıcı Yurtiçi Kargo ile göndermişti

    Aynı Trendyol express benim 3 tane siparişimi 11 gün sonra teslim etti.uygulamasini bile sildim telefondan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez beni evde bulamamışlardı mesaj geldi 3 gün içerisinde belirttiğiniz gün ve saatte tekrar gelecez diye mesaj atmışlar bu harika birşey diğer kargo şirketleri bulamadıklarında topukluyor sonra araki hangi şubede bulasin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 29 Temmuz 2020; 22:59:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir an önce yayılması dileklerimle,işini doğru dürüst hakkıyla yapan firmalara hasret kaldık.

  • iki kere bu kargo ile ürün sipariş verdim, ilkinde firma adını daha önce hiç duymamıştım. eve sipariş vermiştim ama işteyim, sizi bulamadık tarzı bi mail geldi, bendeki mail programında da maili ilk açtığında dosya ekleri gözüküyor resimler falan. Bir baktım adamın birisi evimin kapısının önünde gülerek resim atmış. dedim ne oluyor lan, birkaç dakika muallakta kaldıktan sonra kargo firması olduğunu çözdüm. 2. seferde ise artık kargo firmasını iyice araştırmış olmamın verdiği bilgiye dayanarak çok memnun kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.