Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (923. sayfa)

5 sn
411.111
Cevap
9.000
Favori
88.647.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1720 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 921922923924925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Olursa sömestr da olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Szerkc kullanıcısına yanıt
    Belgegeçeri çekip bekleyeceksiniz, yapacak hiçbir şey yok. Akrabanıza (soyad aynı olmak kaydıyla) mobil veri ile hesap açabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum, kara listeye girme olasılığınız çok yüksek olur.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın yukarıda yazmış arkadaş o yüzden yazmadım.5543 tl ye düşürmüşlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Toshiba Thn-M203K0640Ea, Micro Sdxc Hafıza Kartı, 64Gb Micro Sdxc Uhs-1 C10 100Mb/Sn-Exceria / 51TL /

Altus AL 665 K Elektrikli Süpürge, Kırmızı / 341TL /

Braun 81577100 MGK3060 Coklu Bakım Kiti Siyah/Gri - Sac Ve Sakal Şekillendirme Icin Sekizi Bir Arada Hassas Şekillendirici / 161TL /
    www.amazon.com.tr
    Braun MGK3060 Çoklu Bakım Kiti, Saç Ve Sakal Şekillendirme İçin 8'i 1 Arada Hassas Şekillendirici, Siyah/Gri: Amazon.com.tr: Mirfa_Bilisim
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B078C4SKF6/ref=ox_sc_act_title_3?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

• quote:

Orijinalden alıntı: smnckgzr

Amazon türkiye'nin internet sitesi çok kullanışsız. Sanki amatör gibi bir his veriyor.
    tüm amazon siteleri aynı hocam. TR'ye özel bir şablon yok...

• Samsung EVO Plus microSDXC Kart 100 MB/s (SD Adaptör) 128 GB , azaltıldı 148,42 TL olan eski fiyatı 137,16 TL olarak değişti
    Amazon Amerika hariç çoğu Amazon sitesi sistemsel sorunlara sahip. Amazon Amerika ise neredeyse her şeyin yerine oturduğu ve oldukça kullanışlı bir site. Amazon.com.tr şu an belli bir şablon üzerinden bir şeyler yapılmaya çalışılan bir sistem. Geliştikçe düzelmeyecektir fakat ürün listeleme, hediye kartı, Prime aboneliği, geniş ürün yelpazesi gibi yenilikler görebiliriz.

• Amazonun kendisinden aldigim urun kullanilmis ve bozuk cikti Yemin ederim neredeyse her alisverisim sorunlu oldu bu firmayla. Urunde 200km mesafe olmasina ragmen 8 gunde geldi Mng sagolsun. Simdi iade ile ugras dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon’dan piyasanın çok altında 1 bebek arabası,yolluk,pijama takımı,şarap kadehi takımı,oyuncak,taşıyıcı bant,arkadaşıma iPhone X,bizim müdürün oğluna lenovo y530 aldık ki deli fiyata,hiç birinde tek sorun yaşamadık.Umarım böyle devam eder çünkü tv için beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir.Eko -- 8 Ocak 2019; 0:13:25 >

Amazon açıldığından beri 20K alışveriş yaptım, sadece redmi A2 lite sorunlu çıktı. Onuda iade aldılar, şahsen ben çok memnunum amazondan.

Orijinalden alıntı: BlackMon

Samsung EVO Plus microSDXC Kart 100 MB/s (SD Adaptör) 128 GB , azaltıldı 148,42 TL olan eski fiyatı 137,16 TL olarak değişti
    120 ye kadar düşüyor ara ara bilginiz olsun. Ben 120 den aldım
    "Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil." Albert Einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackhammer

aynı soruyu bende sorayım

Alıntıları Göster
    Monitörlere Amazon'da indirim olmuyor, HB'a bakin.
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • @General

İade etsinde sorunsuz artik ona da raziyim. Diger sitelerle benzer sorun yasasam hadi bende sorun var derim ama uzun zamandir bu kadar sorun yasadigim tek site amazon oldu. Gerci ilk kez amazonun kendisi satici oldugu urun bozuk cikti ama yinede hos birsey degil DOA bildigin alet ve ustu toz ve cizik dolu. Tahminim iade urunleri incelemeden yeniden paketleyip satiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    Lenovo Legion Y530 Intel® Core™ i7-8750H 2.20 GHz - 16GB DDR4 - 2TB HDD + 256GB SSD - GeForce GTX1050Ti 4GB GDDR5 - 15.6" FHD Ekran - Win10 - Siyah, 81FV001KTX bu ürünü 6800 e almıştık, daha sonra 8 bine falan çıktı, şimdi yine iyi fiyata gelmiş.

• Ion Audio Plunge Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör 20W (siyah) 217,55 TL (son 2 adet)

Link:

Ürün konusunda bilgim yok, bassları tizleri nasıldır bilemem. bluetooth hoparlör bakarken amazon.com ve ebayda 39$ ebayda 69$ olduğunu gördüm. TR fiyatı 390-400 TL.
    Hemen hemen yurtdışı fiyatıyla aynı fiyata geliyor. Hb'nın fiyat düşürmesine kanıp zaten bu fiyatmış demeyin, Hb baştan beri amazon fiyatlarını sabote ediyor.

• Amazon’un satıcı olduğu bir silikon Tabancası aldım ancak ısıtması yetersiz geldi. Değişim veya İade sürecinde sorun yaşar mıyım?

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıkarmazlar

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Ben paylaşım yaptıktan sonra bir arkadaşımız satın almış galiba. Şuan stok görünmüyor. Paylaştığım linke tıklayıp satıcısı Nezirler olan ürünü kontrol etmeniz gerekiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.