Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3499. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 75 Misafir (3 Mobil) - 78 Masaüstü6 Mobil2 Android
5 sn
331.405
Cevap
8.112
Favori
72.815.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34973498349935003501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • msgz44 kullanıcısına yanıt
    Hocam Amazon parayı iade edip ürünü de bağışlarsa ancak öyle memnun oluyor bir kısım müşteri.

    Geçen biri 30 lira cek kullandım 70 liraya ürünü aldım ama Amazon 70 lira iade etti diyor. Amazon’un 100 lira iade etmesi gerektiğini düşünüyor.

    Amazon çıtayı yukarı taşıyınca, sorunsuz iade alma kesmemeye başladı bizim müşterileri. :)
  • https://www.amazon.com.tr/gp/product/B086QHWV7D/ bu ürün paylaşılmıştı almıştık "Huawei Matebook Sırt Çantası - 40,6 cm (16 inç), Tablet ve Dizüstü Bilgisayar için Sırt Çantası, Gri"


    bunun yerine


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B078PWHS2B/ HUAWEI-HUAWEI MateBook Sırt Çantası bu ürün geldi maalesef

    Alttak, ürünü iade edeceğim işine yarayan olursa bana ulaşabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.S.N -- 6 Mayıs 2021; 23:16:20 >




  • dirty_y kullanıcısına yanıt

    Bu yorumunuza pek katılamayacağım. Direk kendi tecrübelerimi anlatayım, belki yaşadığım durumu birebir deneyimleyenler olmuştur. Diş macunu konusunda uzun süre hiçbir marka tercihim olmadı. Sizin tabirinizle en ucuz diş macunu hangisiyse onu kullandım.


    Bu arada bende "aft" olarak tabir edilen ve yanak yada dudak içlerinde oluşan yaralar sık sık çıkardı. Bilirsiniz bu aft dene şey o kadar illet ki 3-4 gün boyunca ağzınıza lokma koysanız yediğinizi zehir eder.


    Bir gün internette bir makale okudum. İçeriğinde sodium lauryl sulfate olan diş macunlarının ağızda aft oluşumuna sebebiyet verdiğini anlatıyordu. Bu dertten çok muzdarip olduğum için hemen markette bu kimyevi maddeyi içermeyen diş macunu aramaya başladım. Ucuz macunların tamamında bu madde vardı. Hatta nispeten pahalı olan macunlarda bile bu maddeye rastladım.


    Sadece Sensodyne ve Oral-B pro namel da bu maddenin olmadığını gördüm. (Belki şu anda farklı macunlarda da vardır bilemiyorum) Bahsettiğim bu olay tam 13 yıl önce oldu. Ben evime o günden sonra Sensodyne dışında diş macunu sokmadım. 13 yıl boyunca artık kronik olduğunu düşündüğüm aft problemini bir kez bile yaşamadım.


    Dediğim gibi amacım reklam değil sadece şahsi tecrübemi paylaşmak. Marka önemli değil ama ucuzundan ziyade içinde sodium lauryl sulfate olmayan macun öneriyorum.





  • Ermeydan E kullanıcısına yanıt

    hocam yanlış anlamayın ama absürt olmuş yazınız biraz. tamam iade ürün göndermeleri bir sorun, hepimiz zaman zaman bu sorunu yaşıyoruz. ama iadeye basacaksınız, sorgusuz onaylanacak, zahmet olmazsa sebebini belirtirseniz başkalarının müstakbel mağduriyetini de engelleyeceksiniz. ilk iade eden şahıs iade sebebini açıkça belirtmedi diye yaşanmış bir sorundan ötürü platformdan "soğumak", kullanmak istememek falan komik geldi bana.


    keyfi iade yapanlar var oldukça bu sorun yaşanmaya devam edecek, çünkü keyfi iadenin masrafını ne satıcı ne de amazonun kendisi karşılamak zorunda değil. sistem biraz oturunca amazon globalde olduğu gibi belki burada da used ve new seçenekleri getirir bazı kategorilerde bilemiyorum. ama şimdilik empati kurun, alıcı değil satıcı olduğunuzu düşünün, şark kurnazının biri sorgusuz iadeye güvenip alsın ürününü, kullansın, kullansın, iade etsin, amazon elbette kalitesinden ödün vermemek için iadeyi kabul edecek. ee yeniden satış izni vermezse kim çekecek bu zararın ceremesini? elbette satıcısını kaybetmemek için o izni de verecek.


    kusura bakmayın ama amazonun çapı bizim şark kurnazlarına çok geldi diye amazon çapını küçültmez. bir zahmet bizim çapsızlar biraz ehlileşsin.


    çok merak ediyorum, aynı ürünü hepsiorada, trendbol, geldigeliyor veya n12'den falan alsaydınız, yine iade etmeniz gerekseydi, sizce nasıl bir iade süreci yaşayacaktınız hiç düşündünüz mü? düşünmeye başlasanız iyi edersiniz, çünkü artık amazondan soğumuşsunuz ve müşterisini thhlere cimerlere şikayetvarlara mecbur bırakan kalitesiz firmalarla baş başasınız.  





  • akenatons kullanıcısına yanıt

    Parodontax'ta da SLS var tamam hoş bir madde değil ancak daha ben Parodontax kullanıp da aft yaşayan görmedim. Hatta diş eti problemleri için Parodontax öneriyorlardı, bu yüzden kullananlar da memnundu. SLS dışında diğer içeriklerin de önemli olduğunu düşünüyorum.

  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm dış macunları mekanik temizlik yapar yani çizerek temizler aynı cif sıvı krem gibi. O yüzden en mantıklısı yapıyoruz. Eskiden ipana naneli ve limonlu vardı 2 TL gibi bir fiyat maalesef artık ucuz ipana bile kalmadı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grandprix kullanıcısına yanıt

    amazon çıktı çıkalı marvis kullanıyoruz biz araba pastası gibi hiç köpürmüyor. ama güzel temizliyor

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B074CLNPB7/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o06_s00?ie=UTF8&psc=1

  • Şu amazondan ne aldıysam bir hafta içinde indirime girdi bundan sonra almayıp beklicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johny Constantine

    Parodontax'ta da SLS var tamam hoş bir madde değil ancak daha ben Parodontax kullanıp da aft yaşayan görmedim. Hatta diş eti problemleri için Parodontax öneriyorlardı, bu yüzden kullananlar da memnundu. SLS dışında diğer içeriklerin de önemli olduğunu düşünüyorum.

    Çocukluktan beri ağzımda aft yaraları çıkar. Hem de biri geçmeden diğeri, bazen 2, bazen 10 tane birden. Gitmediğim ne doktoru kaldı ne profesörü, hiç birinden çözüm çıkmadı. Bunun çaresi yok dediler. Paradontax tan tutun da sensodine kadar hepsini kullandım, 20 yıldır aftsız 1 ayım geçmemiştir. Açıkçası bunun diş macunu ile alakalı olabileceği de hiç aklıma gelmemişti. ta ki 7 8 aydır oralb kullanıyorum ve hiç yara çıkmadı. Şuan bir mucizeyi yaşıyorum. Konuyu görünce paylaşayım dedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 7 Mayıs 2021; 2:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anneler günü için amazonu boş geçtik bu sefer.


    Parfümü trendyoldan, günlük yemek takımını (güral pors.) hb.dan aldık.

  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Amazon da bekleyecek, siz aldıktan sonra düşürecekler. Yo yo yanlışlık yok, sistem böyle.
  • max0007 M kullanıcısına yanıt

    link var mı hocam

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NikkiDog

    Bu mesaj silindi.

    1 ay kadar kullandım hocam. harici subwoofer'lı modellerin fiyatları bu kadar artmışken bu cihaz fiyatına göre çok iyi diyebilirim. hb'de birçok yorum var. genel olarak beğenilmiş. tavsiye edilir.

  • Fiyatı olmasın? Uygun fiyata bluetooth hoparlör niyetine ev sinama sistemi demiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O.S.N O kullanıcısına yanıt

    Aynısını banada yaptılar. 2 adet almıştım 2side ucuz olanı göndermişler. Bu yanlışlıkla değil baya kasti olarak kandırdıklarını gösterir. Kampanya yapıyor ancak güvenilir olmuyor sanırım

  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Şanslıymışsınız. Benimkiler daha kargo elime ulaşmadan indirime giriyor genelde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu amazondan bi urun alıcamda indirim kodu falan bulabileceğimiz bi yer varmı ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut5566 U kullanıcısına yanıt
    Sadece vileda ürünlerinde VILEDA21 var 90₺ye 20₺ indirim veriyor sanırım...

    Vileda ürünlerinde 90 TL ve üstü siparişlerinize VILEDA21 kodu ile sepette 20TL Bahar indirimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 7 Mayıs 2021; 1:33:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34973498349935003501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.