Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3394. sayfa)

5 sn
331.062
Cevap
8.114
Favori
72.724.049
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33923393339433953396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eyvahfilvar kullanıcısına yanıt
    Denerim tabi hocam teşekkür ederim.

    Sağlıklı günler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    hocam bırakın bunun derdini jeff düşünsün. size ne oluyor ki? tüketici miyiz satıcı ortağı mı? kişisel düşüncem böyle. amazon gibi bir devin, bizlerin korumasına, kollamasına ihtiyacı yoktur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Sıvıyağ çikolata kombosu mu var paylaşırmisinjz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyvahfilvar

    hocam geçen bir sorundan dolayı Amazon MH ile görüştüm, en sonunda da iade politikasından çok memnun olduğumu ancak suistimallerden dolayı bu politikadan mahrum kalacağımdan çekindiğimi belirttim. O da sistemimizde her şey gözüküyor, suistimal edenleri tespit ediyoruz, şüphe olunca fotoğraf/video istiyoruz (tahminim daha yüksek fiyatlı ürünlerde olabilir benden hiç istemediler hatta ben illa göndermek istemiştim neden istemiyorsunuz diye :)), sonra da ona göre işlem uyguluyoruz, merak etmeyin şeklinde bir cevap verildi, ben açıkçası ikna oldum.


    Lakin burada bir arkadaş kısa zamanda 8-9 iade oluşturduğunu, ancak 2 veya 3 üründe ufak problemlerden dolayı iade ettiğini, diğer ürünleri beğenmeyip keyfi iade ettiğini belirtmiş ve sonunda Amazon'dan oluşturduğu siparişlerin otomatik olarak iptal edildiğini söylemişti. demek ki Amazon çok fazla keyfi iade olduğunu tespit ederse bir yaptırım uyguluyor. inşallah iade politikası aynı şekilde devam eder.

    Ben son 8 siparişin 1'inde deformasyon var diye iade oluşturmuştum 9. ürün kırık geldi diye yazdım benden fotoğraf istemişlerdi. Ben de kendilerine bakın fazla iade etmiş gibi olunca böyle oluyor beni suistimal yapanlar gibi değerlendiriyor sistem yarın öbürgün ürün almamı da engelleyebilir dediğimde hiçbir sıkıntı yok sistem bu şekilde yapıyor denildi. Vay arkadaş keyfe iade ile bizi bir sayıyorsa vah ki ne vah.


    Kaldı ki geçen sene de yetkili ile görüşme talebime cevap vermemişlerdi başka yerlere mail atmak zorunda kalmıştım sonra paşa paşa aramıştı bir üst yetkili, 2 haftadır yine kayıtlar ama dönüş yok. amazon com'da denedim meraktan aynı gün yetkili aradı, bunu yine HQ'ya bildirdim bence Amazon'un Türkiye kısmındaki yapılan çoğu şeyden haberi yok özellikle bu yetkililer ile görüşme olayı geçen sene de sıkıntıydı bu sene de sıkıntı. Her temsilci de bir sonrakini yalanlıyor. Biri en geç 48 saat içinde dönerler diyor ee 2 haftadır arayan yok diyorum sonra sıraya göre arıyorlar diyor diğeri iş yoğunluğundan öneme göre yapılıyor diyor daha kendilerinden haberi yok. Bu konuda gerçekten sıkıntılılar. Gerçi Trendyol'u falan düşününce ona da nur nimet.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasinjanbert

    Sıvıyağ çikolata kombosu mu var paylaşırmisinjz

    Sarelle makul fiyata kalmamış şuan ama yudum 5lt ekleyip üzerini tamamlarsanız fena fiyata gelmiyordu en son.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

    bana göre en iyisi vileda çizmez bulaşık süngeri





  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaPAxA

    Arkadaşlar amazon hic kendisi Xiaomi mijia 1c robot supurge satti mi? Denk geldgniz oldu mu?

    Geçen hafta 2045 ten sattı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt

    hocam riviera sadece tat değil sağlık açısından da farklı sızmadan. Riviera'nın 5 litresi 130TL'ye geliyor demişsiniz ama zaten şu anda sızma komili zeytinyağının Migros'ta 4 litresini indirimsiz olarak 130TL'ye alabilirsiniz. Dahası Money kampanyası vs ile 20TL'ye yakın money kazanırsınız. Yani anlayacağınız 130TL'ye 5 lt Riviera almaktansa aynı markanın 4 lt sızma zeytinyağını 110TL civarına almak bana daha mantıklı geliyor. (https://www.migros.com.tr/komili-ege-sizma-zeytinyagi-2-l-p-3f124a?reid=1618954886954426018 ) Migros övmek için değil de zeytinyağında sızmayı sadece tat için değil sağlık açısından da tercih etmeniz konusunda naçizane tavsiye ederim.





  • butreugeno kullanıcısına yanıt

    diğer yerlerde ne kadar bakmadım. amazonda takip ettiğim dip fiyatta. 650 üstüydü 580 şuan


    https://www.amazon.com.tr/dp/B07XK8KMC6/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 21 Nisan 2021; 0:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvahfilvar kullanıcısına yanıt
    Yerli çayda en iyi Çaykur Tirebolu 42 numara çay. Mavi paket. Ona yakın istiyorsanız destan çayın horekasi veya evcimen çayı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt
    Sızma almıyorsanız ,riveraya boşa fazla para vermeyin bence. Rafine ediliyor riveralar ,biraz zeytinyağı ekleyip şişik fiyatlardan satıyolar.

    kupon veya kampanyalarla litresi 30 civarına komili sızma bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

    Hocam bende aldım teşekkürler.Hayırlı ramazanlar

  • antique kullanıcısına yanıt
    O bilimsel çalışmaların taaa... Neyse sinirlenmeyeceğim. Riviera dediğiniz yağın asitliği tavandır. Zeytinin bir faidesini bulamazsınız onda. Sizin komili, yudum vs. şirketlerinden aldığınız natürel sızma zeytinyağlarının asitliği 0.8 olsa da onlar da aman aman kaliteli yağlar değildir. Parası olan tazeden soğuk sıkım yapan butik şirketlerden alsın. Zaten butik üretim dışında mükemmel kalitede polifenolce zeytinyağı bulmak zor. Bu butik şirketler uluslararası zeytinyağları yarışmalarında altın gümüş madalya alabilecek kadar kaliteli üretim yapan firmalardır. Yudum, Komili hatta Tariş bile bu tür yarışmalarda mansiyon bile alamaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CaPAxA kullanıcısına yanıt

    Ürünü önermem begenmedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antique kullanıcısına yanıt

    riviera zeytin yağına para vereceğinize düz ayçiçek yağı kullanın. He yok ben aroması için kullanıyorum diyorsanız en ucuz riviera zeytinyağını alın geçin.

  • sefiluzman kullanıcısına yanıt

    Cay icmeyi seven biri olarak bana hitap etmedi Tirebolu 42. Aroma açısından yüksek gelmedi, biraz da buruk tat arayisim olur ama onda da yeterli gelmedi bana. Tiryaki daha başarılı bu konuda bence. Tabi kişiye göre değişir bu şeyler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyshi4 kullanıcısına yanıt
    Neden peki?
    Mop pro düşünüyordum aslında ama biraz arastirinca bunun özellikleri daha iyi olduğunu gordum, fiyati da daha uygun. O yüzden buna kaydim gibi. Siz nasil bir tecrubr yasadiniz bu cihazla?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B07B598ZHX/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_TATBTK201SR8ES90N86E?_encoding=UTF8&psc=1

    Oral b cross action 4 lu yedek baslik 69.90

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33923393339433953396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.