Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (3383. sayfa)

5 sn
328.595
Cevap
8.080
Favori
72.105.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1585 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33813382338333843385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hey Jude. kullanıcısına yanıt

    Cevabınınız için sağolun hocam ama uygulamadan da girmeye çalışınca yine aynı ekranı getiriyor. Şimdi siz diyince başka ülkelerden denedim bir şey değişmedi. Hatta başka cihazdan da denedim. Zaten ilk sorunu fark ettiğimde cihazlardan giriş yapılmış durumdaydı, bilgisayardan girmeye çalışınca bu ekran geldi ve uygulamaya yine bildirim gelmeyince uygulamalardan da çıkış yaptım ki belki tekrar girersem düzelir diye düşündüm. Ama şimdi hiç bir yerden giremiyorum. Amazon banladı zannettim ama müşteri hizmetleri sorun yok dedi, ne yapacağımı şaşırdım. Ne saçma bir sistem yapmışlar.

  • kaiserx K kullanıcısına yanıt

    Adam sonuna kadar hakli ne yapmak istiyorlar anlamadım gitti bu kadar karisiyorlar konu amazon firsat konusu adam link atar ister resim atar ister kod atar bana hiç biri zor gelmiyor sonuçta adam emek verip fırsatı paylaşıyor neymiş kod yazdın silin mesajını ne alaka eğer adminler sadece Amazon link paylaşımı istiyorlarsa böyle konu açsınlar! Durun böyle bir konu var zaten ozaman Amazon Türkiye ve fırsatlar konusunu rahat bıraksınlar üyeler şikayetçi değil bunlar kendilerine göre tam tersi bizi bu adminler daha çok rahatsız etmeye başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper5398 kullanıcısına yanıt

    normalde sms ile link geliyor onu açıp butona tıklayınca giriş yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Telefonda hesabınıza giriş yapılı halde ise google auth 2FA aktifleştirin sms göndermez o zaman girebilirsiniz büyük ihtimal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 19 Nisan 2021; 18:4:44 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

    Şu an giriş yapılmış bir cihazım yok maalesef. Telefona başka sms gelmese veya daha geçen hafta amazon kargo sms'i gelmese operatör üzerinden bir sorun diye düşünücem ama değil.

  • Amazonun Türkiye numarası yok mu acaba? 00800142030233 Böyle bir numara var ama yurtdışı galiba?

  • Dc shoes

    45 numara 175 tl


    B08KHCGCFL

  • Nevalelerimiz geldi..

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

    Evet hocam ufak bir iletişim kopukluğu oldu ancak çözdük. Silinen mesajları da geri aldım. Link/kod fark etmeksizin paylaşmaya devam edebilirsiniz.

  • arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.amazon müşteri hizmetlerine telefonla bağlanmanın bi yolu varmı veya telefon numaraları.beni ara ve canlı chat kapalı bende ulaşmam lazım amazona.

  • Merhabalar,


    @Wadjet hocamızın vesilesi ve üst yönetim onayı ile yalnızca bu konuya özel olarak istenirse sadece kod olarak linksiz paylaşım yapılabilecektir.


    Bu konu dışında tüm Sıcak Fırsatlar bölümleri ve konularında ürün linki, fiyatı ve kısa da olsa bir açıklama yazılması zorunludur.


    Keyifli paylaşımlar ve iyi forumlar,

  • enaykey kullanıcısına yanıt
    Süper floos la farkı nedir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kod paylaşımını serbest bıraktıklarına göre botların yazılımını güncellemişler demektir. Baştan sondan harf silme olayına devam edelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serkan4554 S kullanıcısına yanıt

    Amazon'a mail atarsan 10-15 dk içinde dönüş yapıyorlar, gerekirse onlar telefon ile arıyor.

  • Beyler benim ice peak kırık geldi maalesef, kutuda hasar yoktu, ambalaj da açılmamıştı. Açarken siz de dikkat edin videoya alabilirsiniz.

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bendegeldimtamolduk

    Beyler benim ice peak kırık geldi maalesef, kutuda hasar yoktu, ambalaj da açılmamıştı. Açarken siz de dikkat edin videoya alabilirsiniz.

    benimki de kırık geldi. iade talebi oluşturdum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alper5398

    Amazonun Türkiye numarası yok mu acaba? 00800142030233 Böyle bir numara var ama yurtdışı galiba?

    yakın zamanda aynı sorunu yaşadığım için amazon müşteri hizmetleriyle görüşemedim. 0850'li numarası var, fakat pin kodu istiyor, neyin pin kodunu gireceğimizi belli değil.


    başka hesapla mh'ye bağlanınca kabul etmiyorlar, çok garip bir sistem. peki nasıl mı çözdüm? bir kaç defa giriş denemesi yaptıktan sonra hesabım kilitlendi, 1 saat sonra amazondan mail geldi, tıklayıp şifreyi değiştirdim. daha sonra giriş yapabildim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: JusticeLeague

    Nevalelerimiz geldi..

    Bu kadar mal tek kolide mi geldi. Siz tek tek mi sipariş verdiniz yoksa tek seferdemi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4000 TL bütçe ile alınabilecek laptop önerebilir misiniz, indirimde pek ürün bulamadım yardımcı olursanız çok mutlu olurum

  • 20 TL çek var diye abur cubura abandım. İnşaallah zarar etmemisimdir. 😀

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33813382338333843385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.