|
çok sağ olun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Staedtler Triplus Micro Versatil Kalem, 0.7 Mm 11,95.TL Piyasa da 18.TL civarı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupremeXXL -- 18 Ocak 2021; 12:17:33 > |
Südor 149765 Puzzle Yapıştırıcı 3.34 tl Ben 12 tane aldım https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CNBV56X Linki kopyalayıp yapıştırın DH Forum otomatik kendi referansını ekliyor !!! web-desktop-forum-21 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 18 Ocak 2021; 12:56:3 > |
"at bir şeyler" diyene direkt 20 lirayı verip uzaklaşacaksın "ne kadar" diye sormayacaksın |
|
Selamlar arkadaşlar. Bu konuya yazıyorum ama farklı sitelerdende olabilir. 500 TL altında önerebileceğiniz fırsat monitör var mı? Kamera sistemi kurulu evde sadece onları izlemek için görünütü verecek üst düzey bir şey gerekmiyor yani. Teşekkürler şimdiden. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam markadan ziyaden güç arıyorsanız 2400 watt'dan fazla olsa daha iyi olur. Bende 2700 w makine var fişek gibi üflüyor. |
Yıllardır Etap kullanıyorum. Epey memnunum. Çoğu berber de onu kullanıyor hem de fiyatı daha makul. |
1000 lik puzzle a bundan kaç tane gerekir acaba |
Amazonda var mı bilmem ama powerbeg diye bi marka kullanıyorum o kadar iyi üflüyor ki arada pc kasasını temizliyorum |
Hocam bende de etap var ama powertec bile işinizi görür gittiğim çoğu kuaför powertec kullanıyor ona rağmen ben etap almıştım memnun kalırsınız ikisinden de < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1 tanesi ortalama 1.000 - 1.500 arası sanırım ben bekliyorum. Elimde 9.000 de KS FİX Puzzle yapıştırıcısı |
bu ürüne bir bakınız. 1 aydır kullanıyorum çok memnunum. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PURECAUCASIANWHITE -- 18 Ocak 2021; 13:51:13 > |
Ben geçen sene 68 TL'ye almıştım. Nerdeyse tüm kuaförlerde bundan var. Onlar yanılmaz dedim ve haklı çıktım. 1 senedir tık demedi, tam f/p ürünü. |