yok mu bir hediye çeki bir şey |
:) Gercekten nasil bir algoritmalari var anlamak mümkün degil. Bir gunde 200 çıkıp 300 inebiliyor. Hayır fiyat inislerinde alarm özelliği de yok ki lanetin ya da ben bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
siz beğendiyseniz sorun yok hocam. yanlış anlamadığınıza sevindim yargılamak haddime değil. |
|
Hiç-bir fikrim yok çünkü 5de gittim alım kapatıldı diyor kaçta geleyim dedim sistemin kaçta kapanacağı belli olmuyor diyor! Hala yanımda iade edemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Arkadaşım dönüştüren de Amazon ayrıca ağaç kullanılmıyor hammaddesi ağaç değil ağaç eskiden çok kullanılırdı... istersen kullanma amazonu sen bilirsin geri dönüşümü kâğıtçılar toplayıp yapıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gelir..birkac gune gozukmezse MH ile gorus yansitirlar.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon dışında bir siteden ürün alamaz hale geldim. Amazonda yoksa aradığım ürün, başka yerden almıyorum. Bir de yanında prime yazıyorsa yapıştırıyorum direk. Ohhh misss < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhantezel92 -- 16 Ocak 2021; 1:54:33 > |
İstediğiniz ürünleri listenize kaydederseniz eğer fiyat değişimlerini görebiliyorsunuz. Günde 3-5 kez kontrol etseniz yeterli oluyor. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |