... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 5 Ocak 2021; 19:55:20 > |
Amerikadan gelen ürünlerin prizleri 110 w diye biliyorum. Tr ye uyum sağlamaz. Kablo masrafınız olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadasın söylediğini yapmıştım yukarıda. Satıcı yerinde amazon yazıyor, toplu gelir herhalde |
Kodlar tükenmiş:(( ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 29 Aralık 2020; 21:41:6 > |
hocam yediğimiz kazıkları görüyon da, dışardan alınan ürünün uymayan prizi mi göze battı. bi dönüştürücüyle hallolur. |
hocam adaptor voltajından bahsediyorsanız o türkiye ile uyumlu zaten tüm adaptörler artık 100-240 Volt arası olarak geliyor daha önce aldım bu şekilde, priz ucunu kastediyorsanız 5 liraya dönüştürücü veya 25 liraya bir kablo işinizi görecektir |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ben mersindeyim prime değilim mng kargoya verildikten 2 gün sonra geliyor hep < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar konudan bağımsız https://www.amazon.com.tr/BeSafe-Modular-I-Size-Base-Melange/dp/B08756RNMT bu nasıldır bebekli arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz. 1666tl fiyat. |
bu bilgisayarı alsak gümrük işlemleri falan amazon hakkediyor galiba.. ayrıca bir ödeme falan çıkmıyor değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 29 Aralık 2020; 22:5:4 > |
biraz önce kısa süre düştü fiyat siparişi verdim duruma göre iptal edeyim. suv araçta sıkıntı yaşatmaz sanırım değil mi? 0-18kg anladığım kaç yaşa kadar götürür tahminen? |
O fiyata güzel bir ürün ama ben başka fiyat gördüm, muhtemelen fırsat bitmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |