Kablosuz böyle bir şey lazım Mpow marka bir tane düşürdüm iyi fiyata ama oda şarjı bozuk çıktı mecburen iade ettim kablosuz kafa üstü kulaklık için beklemedeyim |
|
|
Bu Xiaomi Mi Box anladığım kadarıyla Netflix, Youtube, IP TV gibi içeriklerde kaliteli yayın veriyor. Benim gibi eski Philips tvsi olanlar için iyi gibi. Philips'in arayüzü skandal malum :) Peki bunu TV'de değil de monitörde kullanabiliyor muyuz ? |
Teşekkürler oraya da bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
puma ayakkabı aldım 377 fiyatından 30 tl amazonapp indirimi 20 tl bonus + 20 tl de indirim |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tommy Shelby -- 21 Aralık 2020; 22:3:36 > |
dahili hoparlör ve hdmi bağlantısı varsa tabi ki kullanılabilir |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Aldım bu sefer sonunda. :) Tabi ben 30 TL kuponu kullandığım için tekrar kullandırmadı. Eşimden yeni uyelikle kaptik 359 a. :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de seviyorum fakat fiyat bilgisi vs paylaşılırsa foruma uygun hale gelir diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Prime üyelerine özel hızlı gönderiliyor ürünler mesela ben dün gece aldım bugün teslim edildi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon hesaba attığımız liralar ile aldığımız bir ürünü iade edersek yine hesaba lira olarak mı yüklüyorlar yoksa istersek karta iade şeklinde de alabilir miyim? |
hesaba.. |