2000 bandına çıkıp İPS panel almak daha mantıklı TN hem bakış açılar hem de renkler açısından üzebilir. |
Ürün almada sınır var mı yoksa yine aynı bo* mu? Adam satışına bakıyor ama etik ve adalet açısından çok kötü. Geçen indirimlerden de 50-60 tane şampuan alan vardı. Kim bilir belki 20 tane termos aldı adam. İnş. bu sefer sınırlama getirmişlerdir. |
Termosta adeta savaş çıktı. Siyahın stoku ödeme ekranında bitti. Mecburen griyi aldım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kahve makinesi aldım 6 taksit diye, hatta hala 6 taksit yazıyor sipariş ekranında fakat enparada tek çekim.. Ne yapabilirim? |
Hocam benim gördüğüm renk başına 2 adet sınırlaması vardı. |
|
Siyah çizilince altından metal çıkar kötü görünür hocam. Griyi almakla daha iyi yapmışsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
maalesef o kaçtı fakat şunu alabildim. Bunun siyahı bitmese siyahını alırdım. Quiksilver EVERYDAY W BTTL Matara |
Buyur ozaman sen karar ver FPS oyunları oynuyorsan iyi monitör. Fiyata bak sen karar ver. ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonlarda bir hareket yok galiba değil mi? Gene incik boncuk. Neyse termos aldım ben de işyeri için. Kapaklı kaçtı malesef. |
Hocam kod AMAZONAPP değil mi bende geçmedi de. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |