cevap için teşekkür ederim, çok saolun.Akşam bir bakacam. |
dip fiyat mı bilmiyorum ama ihtiyacım vardı iyi marka aldım ihtiyacı olan varsa baksın Fakir Lıa Kırmızı Su ısıtıcı Fiyat: ₺146,90 |
Hayırlı olsun bu modelin kalıbı nasıl acaba? Malûm Columbianin bedenleri her modele göre farklı oluyor. Varsa diğer ürünlerinize göre değerlendirebilir mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fiyat normal gibi. bi de satcının amazon olmaması işi daha da bozuyor https://www.akakce.com/kettle/en-ucuz-fakir-lia-2000-w-2-lt-fiyati,820359439.html |
Kumtel Orbit Mh1800 Dikey Infrared Isıtıcı - 200 tl |
"Kasım Ayı Kampanyaları Sebebiyle Gaming Gecelerine Kısa Bir Ara Veriyoruz! En Kısa Zamanda Yeniden Görüşmek Dileğiyle... " yazıyor incehesapta, bende monitör alacağım indirim bekliyorum. |
Satıcısı amazon değilse bulaşmamak lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim. Tüm giysilerimi hep XL tercih ediyorum ve bedenime uyuyor, montu da XL aldım ve tam oldu. (boy 1.87, 96 kilo) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johonwayni -- 4 Aralık 2020; 11:46:43 > |
Xiaomi Redmi 20000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı - USB-C - 18W 2 Çıkışlı Powerbank 118,31 TL |
normalde XL giyen birisi olarak columbia montun L bedeni bana tam oldu.. amazon almanya'dan sipariş vermeden önce boyner mağazasında denemiştim.. imkan varsa siz de öyle yapın |
|
|
|
hocam madem yazmışsınız iyi olan markalarıda en tırttan en iyiye sıralarmısınız yada fp olanları belki ilerde alacaklar görür ona göre alır |
battlefield 3 ücretsizmiş prime üyelerine nasıl temin ediyoruz bilen var mı ? |
içi özel yapılı colombia montlarından o sanırım. onlar var ya kalın kalın montlardan bile daha sıcak tutuyor. teknolojik iş yani. |