bulamazsın hocam. bu markanın bu ürünü türkiye'ye girmemiş bir ürün. kimse almamıştır ki. satış fiyatı burada amazon'dan önce 3500 tl olan bir üründen bahsediyoruz. anca özel siparişle falan alabilirdiniz yani. türkçe kılavuzu yoktur. biraz bu işlerden anlıyor veya daha önce benzeri bir alet kullandıysanız zorlanmazsınız. veya video izleyerek ve ingilizce yorumlarla ben anlarım diyorsanız sizin bileceğiniz iş. ürünün amazon ingiltere'de ki sayfasını bırakıyorum. oradaki kişilerin yaptığı yorumları isterseniz okuyabilirsiniz. |
+1 hatta 6 taksit de yapıyorlar, müthiş. İroniye bakın ne buldum: https://www.amazon.com.tr/Beko-Mikrodalga-MCF32410X-litre-paslanmaz/dp/B087G79QYX Beko Mikrodalga MCF32410X, 900 W, 32 litre, paslanmaz çelik 3.244,23 TL Beko 32 litre mikrodalga fırın satmıyor Türkiye'de, en çok ankastre de 25 litre var o da 2300 lira civarında... edit: fiyat hatası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erakan -- 2 Aralık 2020; 0:36:27 > |
MSI RTX 2080 Super Gaming Trio X¦Ryzen 7 3700x¦Prime x570-PRO¦32GB(2x16) 3600MHz CL16 Trident Z Neo¦H115i RGB Platinum¦Aorus Gigabyte 500GB NVMe M.2 Gen4 SSD¦960GB Crucical BX500 Sata SSD¦RM750x¦H500M¦Steelseries Apex 7¦Steelseries QCK Prism XL¦Razer Deathadder Elite¦Razer Kraken 7.1 v2 Mercury Edition¦PG278Q
---Studying medicine , one of the hardest and tiring stuff. Think twice!---
|
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 2 Aralık 2020; 6:8:46 > |
ben 2 defa aldım ikiside teslim edildi bikaç gün bekleyin isterseniz iptal etmeden, tekrar stoklara girebilir tombow hastalari yuklenin 0.75 TL https://www.amazon.com.tr/Tombow-Leader-7Mm-12U%C3%A7-2B/dp/B07DKZLLKV < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaragorn -- 2 Aralık 2020; 7:53:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkibey -- 2 Aralık 2020; 8:10:40 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bu ürünü alın hem daha hesaplı hamde kaliteli marka.Faber-Castell 5.61 tl. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 2 Aralık 2020; 9:45:43 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|