hangi tv hocam. bende aldım da iptale gelmeyelim sonra |
|
|
Siz prime a sahipsiniz sanırım. Şunu deneyebilir misiniz? Şahane cumaya tıklayıp, sadece Bilgisayar kategorisini seçtiğinizde kaç sayfa ürün geliyor? Bende 5 sayfa geliyor. Eğer sizde farklıysa sizin görebildiklerinizi göremiyoruz demektir. |
Monster Abra A7 V12.4.1 Intel Core i5 10200H 16GB 500 SSD GTX1650Tİ Freedos 17.3'' FHD ₺8.899,00 https://www.amazon.com.tr/dp/B08NTGY668 prime ile %21 indirim not: marka ve cihaz hakkında deneyimim yok. indirim oranı iyi olduğu için paylaşıyorum. |
7 |
bi sür makine demedim. şimsiye kadar en rahat saç kestiğim makline bu oldu. bana göre rakipsiz şu an |
bendede 5 sayfa geliyor |
|
|
beyler Twitterda gördüm bazi siparişler yanlıs gitmiş kimlik bilgisi de faturalarda yazdığı için baska birisine gitmiş bir kişinin. Dikkat edin Bu arada yorumlarda bir kişiye daha olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Kasım 2020; 20:37:34 > |
Prime üyesiyim, sepetimde 23.277,29 TL'lik 40 ürün var ve hiç biri alınabilir seviyeye gelmedi. Saygılar... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana da aynı mail geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 26 Kasım 2020; 20:42:9 > |
benim 24ünde çıkan kargom vardı ama suanlık mesaj filan yok 23ünde yollananlara toplu mesaj mı geldi acaba bilemiyorum. İrsaliye içine tc filan yazmaları sıkıntı biraz artniyetli birine gitmez umarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 26 Kasım 2020; 20:42:18 > |
mi tv stick alacaktım da şuan 262 tl daha dip fiyatı gören oldu mu? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 26 Kasım 2020; 20:54:23 > |
|