Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: werduet , akenatons , akenatons Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 101 Misafir (2 Mobil) - 100 Masaüstü4 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
330.943
Cevap
8.111
Favori
72.699.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1589 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18821883188418851886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt

    Nesini gereksiz buldunuz? Ben 4 aydır kullanıyorum ve 10 yıllık TV'mi süper hale getirdi, IPTV, Netflix,

    Android uygulamalar hepsini sorunsuz yükledim ve kullanıyorum. Bence çok süper bir cihaz, stick veya box her ikisi de alınabilir.

  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Aşırı derecede çok ısınıyor, hiç normal değil. televizyona zarar verme ihtimali olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDoctor

    Hocam arkadaş doğru söylemiş 10 tane kablo bir müşteri için ihtiyaç dışı bir harcama gibi gözükebilir tabii bir şeyde olmayabilir ama yinede boşu boşuna kara liste riskine girmeyin derim ben.

    Ben indirime girdiğinde 10 tane kedi kumu almıştım bir problem olmamıştı ancak kedi kumu kablodan daha hızlı tüketilen bir şey kablo sorun yaratabilir size.

    Kötü bir niyetle yazmadım bu arada gerçekten bu şekilde indirimli ürünleri alıp satan insanlar var zaten aşırı indirim olduğunda genelde alım sınırı koyuyorlar.

    Edit: Bu arada 10 adet almak hakkınız sonuçta adet seçerken 10 adete kadar müsade ediyor ancak malum fırsatçılar yüzünden bu tarz bir politika uygulayabiliyorlar ve bu onların yasal hakkı.

    Daha kablo almadım, indirim yok ama bunu özellikle deneyeceğim. Daha Amazon Türkiye'de yokken yurt dışı Amazon sitelerini kullanıyordum ve çok eski bir hesabım var. Bugüne kadar herhangi bir saçma işe kalkışmadığım için 10 kablo alırsam engelleme olacağını sanmıyorum ama fırsatı yakalarsam alıp deneyeceğim. Kara listeye alması çok sorun değil.





  • Ülkemizin mi stick mi box ve mi band ihtiyacı ne zaman biter? ihtiyacımda yok alınca fırsat paylaşımlarını görmeyeceğimi bilsem alacağım artık o noktaya geldim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kampanyasever kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum hocam netflix amazon prime YouTube sorunsuz kullanıyorum bana ziyadesiyle yetiyor. Mutfaktaki 10 yıllık tv yi akıllı hale getirdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miravoğlan

    Ben kullanıyorum hocam netflix amazon prime YouTube sorunsuz kullanıyorum bana ziyadesiyle yetiyor. Mutfaktaki 10 yıllık tv yi akıllı hale getirdi

    Adaptör olmadan televizyonun USB portu ile yeterli güç sağlayabiliyor mu? Taşınabilir olması açısından ideal bir ürün, bir yerde sunum yapacaksın, bağla monitöre işini gör, Youtube'dan video da açman gerektiğinde bağla işini gör. Olumlu yorumlardan sonra bende mi alsam diye düşünmeye başladım.


    Youtube sorunsuz çalışıyor mu? 1080P ve uzun videoları sorunsuz açıyor mu acaba? Benzer bir kullanımda bazı yorumlarda çok ısındığı yazılmış.

  • Televizyonunuzun usb çıkış gücüne bağlı aslında bu, benim TV ürünün kendi adaptöründeki değerleri karşıladığı için bir sıkıntı yaşamadım. Aktif olarak Youtube, Amazon Video ve Netflix için kullanıyorum. Şimdiye kadar ısınma ile ilgili bir sorun yaşamadım. Uzun süre açık kaldığında, ki adaptör ile bağlı tutarsanız devamlı açık kalıyor, yaklaşık 3-4 gün sonra hafif donmaya başlıyor. Donma sorunu başladığında yeniden başlatmak yeterli oluyor, sanırım android sistemi şiştiğinden dolayı bir tazeleme istiyor.


    Yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum, aldığıma hiç pişman olmadım. Eğer böyle bir ihtiyaç varsa tavsiye ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: coderux

    10 tane kablo alınca satıcımı olunuyor.  Uyguna kablo bulursam denerim, bakalım engelleme olursa yazarım konuya.


    Var mı hızlı şarj destekli kaliteli bir Type-c kampanyası? Bakındım ama bulamadım maalesef.



    Alıntıları Göster

    aynen öyle oluyor hocam. Black fridayde 2 adet laptop ve 2 adet powerbank aldığım için (ki bunlar farklı ürünler ve farklı satıcılar) şu an powerbank veya laptop almaya çalıştığımda satıcı olduğunuz için siparişini kabul edemiyoruz deyip iptal ediyorlar doğrudan. Başka bir ürün alınca sıkıntı çıkmıyor ama bu iki kategoriden alınca böyle.





  • Bence ısınması çok büyük problem değil, ısınma kaynaklı donma yavaşlama kapanma vb. herhangi bir sorun yaşamadım. 10 yıllık samsung tv'imde kullanıyorum. Youtube büyük işkenceydi akıllı olmamasından dolayı Tv'nin, 1080p her türlü oynatıyor ayrıca Tvnin kendi usb portundan güç alıyor. çok pratik ve işlevli bir cihaz keşke daha önceden alsaymışım diyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: g esittir on

    Televizyonunuzun usb çıkış gücüne bağlı aslında bu, benim TV ürünün kendi adaptöründeki değerleri karşıladığı için bir sıkıntı yaşamadım. Aktif olarak Youtube, Amazon Video ve Netflix için kullanıyorum. Şimdiye kadar ısınma ile ilgili bir sorun yaşamadım. Uzun süre açık kaldığında, ki adaptör ile bağlı tutarsanız devamlı açık kalıyor, yaklaşık 3-4 gün sonra hafif donmaya başlıyor. Donma sorunu başladığında yeniden başlatmak yeterli oluyor, sanırım android sistemi şiştiğinden dolayı bir tazeleme istiyor.


    Yaklaşık 2-3 aydır kullanıyorum, aldığıma hiç pişman olmadım. Eğer böyle bir ihtiyaç varsa tavsiye ederim.

    Yorum için teşekkür ederim. Farklı lokasyonlarda kullanacağım için adaptörü de taşımak gerekecek sanırım. İçine sanırım 5 GB'a kadar dosya atabiliyoruz, kendi dahili hafızası FAT32 mi? Hiç 4 GB üstü tek parça dosya yüklemeyi denediniz mi?


    USB çıkışı olmayan sadece HDMI çıkışlı monitörlere bağlantı için çok ideal bir cihaz gibi görünüyor. Yanında uzatma kablosu olsaydı daha iyi olurdu, HDMI portunda sürekli bağlı kalıp çalışacak olması biraz riskli.





  • Atıldı mı bilmiyorum. Lenovo İdeapad Gaming 3 15.6 FHD İ5-10300H 512GB SSD GTX1650
    7999₺

    https://www.amazon.com.tr/dp/B08CYG8WXZ/ref=cm_sw_r_cp_apa_fabc_dlC_2yaUFb2KDK7YW

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryzen 5’li HP laptop aldım, fiyatı uygun geldi. Canlı ders, surf ve ofis işleri için kullanılacak genelde. Umarım uzun ömürlü olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Antalya ya Amazon hangi kargo firmasıyla çalışıyor?

  • Dosya atmayı hiç denemedim açıkçası ama bildiğim kadarıyla wi-fi yoluyla dosya transferi yapılıyor ürüne. Çünkü ürünü USB kablo ile bilgisayara bağladığınız zaman erişim sağlayamıyorsunuz ya da ben yapamadım bilemiyorum. Ürün depolama alanı toplam 5,1 GB gözüküyor, android sistemi uygulamalar vs kullanılabilir alan 4 GB altında kalıyor zaten. O açıdan içine pek fazla depolama yapılabileceğini düşünmüyorum.


    Ben Amazon'dan aldım ürünü, içinden 15-20 cm uzunluğunda bir HDMI uzatma kablosu çıktı.

  • g esittir on G kullanıcısına yanıt

    Bir sorunu varmı gözünüze takılan mi box alsaydım dediğiniz an oldu mu TV miz 4k ama ne kadar içerik var ki 4k iptv sorunsuz olsa netflix amazon 1080p açsa yeter gibi

  • Benim TV de 4k aslında ama belirttiğiniz gibi kaç içerik var ki 4k olarak izleyebildiğimiz. Benim alış amacım Youtube, Amazon Video ve Netflix üçlüsünü rahatça kullanabilmekti ve cihaz beklentimi karşılıyor. Ekstradan PuhuTV, Spotify vs de kurdum kullanıyorum. Ben memnunum cihazdan, 4k takıntınız yoksa tavsiye ederim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: g esittir on

    Benim TV de 4k aslında ama belirttiğiniz gibi kaç içerik var ki 4k olarak izleyebildiğimiz. Benim alış amacım Youtube, Amazon Video ve Netflix üçlüsünü rahatça kullanabilmekti ve cihaz beklentimi karşılıyor. Ekstradan PuhuTV, Spotify vs de kurdum kullanıyorum. Ben memnunum cihazdan, 4k takıntınız yoksa tavsiye ederim.

    netflix de 4k bayağı var. ha gözle ne kadar fark edilir tabi o ayrı konu

  • Bizimkiler dolapda açıyor :)

    Umarım sizin kedi öğrenmez bunu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18821883188418851886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.