Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1834. sayfa)

18 Kayıtlı Üye (8 Mobil) ve 139 Misafir (7 Mobil) - 142 Masaüstü15 Mobil5 iOS1 Android
5 sn
331.071
Cevap
8.113
Favori
72.725.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Utanması gereken ben degilim. Utanması gereken 8 lira için müşterisine bunu reva gören Amazon, 21. Yüzyılda 1 kg/desilik kargoyu A noktasindan B noktasına 4 günde getiremeyen kargo firmasıdır!!

    Satın aldığım yer bana makul sürede bana ürünü gönderemiyorsa, ben de iki farklı yerden sipariş ederim. Asıl sovmeniz gereken ayda 8 lira vermedi diye müşterisini adam yerine koymayan Amazon. Saydiracaksaniz Amazon'a saydırın bana değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Kasım 2020; 19:38:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Amazon.co.uk, Amazon.de falan ücretsiz bir aylık prime aboneliği yaptıktan sonra sanal kartta limit yoksa hiçbir şekilde para çekemezler, değil mi?

    Sanal kartın olayı zaten limit yoksa para çekilememesi. O sebeple çekemez.

  • ipli jeton kullanıcısına yanıt

    Garanti istiyorsanız mağazaya gitmeniz gerekir.

    Onca kargo elemanını, onca gücü boşa harcıyorsunuz. Firmaların total maliyetlerini arttırıyorsunuz.

    İade ile uğraşmak dediğiniz de "almıyorum" demek.

    Aman o gün vitamin filan için. Enerji içeceği filan tüketin, onca uğraş kolay değil tabii.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 15 Kasım 2020; 19:19:5 >
  • Amazon'un 2 tl lik üründe bile kargo ücretsiz politikası yüzünden geciktiğini düşünüyorum yani sıkıntı mng kargoda değil çünkü trendyoldan aldığım ürünün birisi mng ile yollanmış tabi farklı şube dün verilen kargo bugün şehrime ulaşmış fakat amazonun kargoyu verdiği şube büyük ihtimal yoğunluktan dolayı uzun süre gecikme ve kargonun daha yola bile çıkamama durumuna yol açtı. Anlamıyorum 1 tl lik uç veya kalem için sırf ücretsiz kargo diye ben şahsen internetten almazdım git yakındaki bir kırtasiyeye 50kr fazla ver ordan al kargocularada yazık oluyor onlarda insan sonuçta.
    Suç alanlarda da değil Amazon bu fırsatı vermiş hiç mi düşünememiş kargoların bu kadar yoğunlaşacağını...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parasını ödedim, istediğimi yaptırırım. Siparişi kabul etmem, gerisin geriye gönderirim, savunulacak bir iş değil..

    Parasını ödediğin suyu bile boşa akıtmak millet servetin israfıdır, pencere açıkken çalıştırılan klimanın harcadığı enerji milli servetten gider.. Kargocunun müşterinin ayığına sırf bir deney uğruna gitmesi milli emekten/zamandan çalmaktır.. Para ödeyince her şey doğru olmuyor..

    Madem böyle bir anormal davranışlar yapıyorsunuz bunun hatalı bir şey olduğunu azıcık kavrayın, bunu paylaşıp övünmeyin. Tepki çekmeyin.. Yaptığınız şeyler yanlış!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar prime ı bizim ülkemize hiç bulaştırmayacaktı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gael

    5 gün önce aldığım bir ürünün kargoya verilme tarihi belli değil demek kötülemek değil var olan bir durumu dile getirmektir.
    yoksa hb ve n11 gibi çakal satıcılara güvenmediğim için 200 tl fazla verip buradan aldım ürünü
    hafta içi şehir dışına çıkma durumum olabilir onun için biraz gerginlik yarattı bu durum bende



    Alıntıları Göster

    yanlış alıntı yaptınız sanırım kötüleme mesajını ben yazmadım





  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Ağzınıza sağlık hocam. Ben de birkaç şey eklemek istiyorum. Amazon prime ücretini 7.90 tl belirlediğinde neden bu kadar düşük diye amazona tepki gösterenler oldu. Koskoca firma 7.90'a prime üyelik verdiğinde karını hesaplayamıyor ama bizim aşağılık kompleksine sahip bazı vatandaşlarımız hesaplıyor!

    Amazonun her ürünü ücretsiz kargo göndermesinin nedeni müşteriyi kendine bağlamaktır. Sonuçta Amazon hb, N11, gg, trendyol gibi firmalardan çok çok sonra piyasaya girdi ve tutunmak için bazı şeyleri cazip hale getiriyor. Zaten genelde diğer sitelerden daha ucuza da satmıyor ürünlerini.

    Benim şahsen tercih nedenim satın aldığım üründe sorun çıktığımda iade garantimin olması. Güya yasal olarak her sitede olması gerek ama büyük firmalarımız kendi yasalarını uyguluyor. Bu da benim gibi birçok müşteriyi Amazona her geçen gün daha da yakınlaştırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadasşlar iyi aksamlr bir fırsattan bahsedeyim turkcell de şuanda airpods 3. Nesil kablosuz model 1299 tl ve 100 tl de garanti bonus veriyor ilgilenenler olursa diye bilgi vermek istedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • androidmakaleniz kullanıcısına yanıt
    Gamer4fun4 G kullanıcısına yanıt
    Hocam merak edip MNG'nin takip sayfasına rastgele Amazon kodları girip baktım. Kargonun biri ayın 11'inden beri transferde olup, ne zaman alıcıya teslim edileceği belirsizken, başka bir kargo ayın 13'unde MNG'ye teslim edilmiş, hemen ertesi gün varış şubesine gonderilip, alıcıya teslim edilmiş.

    Sorunun kaynağı kesinlikle Amazon, yoksa şubeye önce gelen kargo beklerken, sonra gelen kargonun müşteriye teslim edilmiş olmasının başka bir açıklaması olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 16 Kasım 2020; 19:37:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili Amazon Türkiye burayı okuyorsan eğer yukarıda baağğzı arkadaşların adına senden çok özür diliyorum. Maalesef biz böyle bir ülke olduk. Ürünler kargo dahil çok pahalı derler, kargo hariç yapılsa yine kızarlar. kargo mu ödeyeceğiz derler. 5 TL Ürün alamıyorum diye ağlarlar 5 TL lik ürünü kargo bedava yaparsın bu sefer de çok sipariş yüzünden gecikiyor der yine kızarlar. Bu işi yüzlerce ülkede müthiş bir şekilde yürütürsünüz ama Türkiye'de üzerinizde deney yaparlar. Bilmem kaç siteden aynı anda aldım diyip bir de yazarlar utanmadan. Hoşgeldiniz sayın Amazon. Burası diğer yüzlerce ülkeye benzemez burası survivor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link var mı? Benim baktığımda farklı bir fiyat çıkıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Ya yaşadığım yerde mağaza yoksa?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya hastalıklı bireyler olduk çıktık.

    Önceleri internetten alışveriş ve kargo meseleleri bu kadar yaygın değilken tıpış tıpış market,mağaza vs. dolaşıyorduk. Şimdi aldık hele bir iki gün içinde gelmesin, hemen basıyoruz yaygarayı!

  • Geçen pazartesi Amazon üzerinden verdiğim siparişi MNG Kargo 7 gündür İzmir den İstanbul a teslim etmedi. Böyle rezil bir kargo firması daha görmedim. Bir daha kolaygelsin hariç hiç bir gönderiyi almam Amazon dan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt

    30ekimde verdiğim sipariş 10 kasımda kargolandı. Wisconsin, Chicago geziyo. Şu an Dubai'de :)

  • Zapiekankarz kullanıcısına yanıt
    Kargoyu 1-2 gün içerisinde ulaştıracağını firma taahhüt ediyorsa bunu yerine getirmeli hocam. Eğer bunu yerine getirmeyecekse açıklamada yazmalı ve ürünü alacak müşteriler satın alma kararı verirken bunu göz önünde bulundurmalı. Eğer bir şeyden şikayet edeceksek bu taahhütünü yerine getirmeyen firma/lar olmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayında dışarı çıkmak için sağlık sorunun yoksa 1TL ye uç alıp yanında hiçbir sipariş geçmeden alışveriş yapanlar yüzünden benim kargom gecikiyorsa tabiki sesimi çıkarırım. Kimse kendini boş yere haklı çıkarmasın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    Daha beteri var dostum. Adamlar burunlarının dibindeki, yürüyerek 6 7 saat mesafedeki Yalova'ya bile 4 günde bir kargoyu teslim edememişler. Sen İzmir'deysen o kargoyu unut.
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Kargo bana ait değil, sırf bunların rezilliğini tarihe not düşmek için paylaşıyorum. Kargonun sahibine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım tez zamanda teslim alır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 15 Kasım 2020; 21:22:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.