Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1751. sayfa)

5 sn
331.365
Cevap
8.113
Favori
72.807.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17491750175117521753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitrovic

    Samsung Galaxy S10+ SM-G975F Akıllı Telefon, 128 GB, Prizma Siyah (Samsung Türkiye Garantili)

    ₺4.994,00 




    https://www.amazon.com.tr/dp/B07NY22Z3B/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_BqAPFb8DWVR1Y?_encoding=UTF8&ie=UTF8&language=tr_TR&psc=1&th=1&utm_source=spydrop

    hepsiburada'nın hep altında fiyat vermeye çalışıyor bu yönünü taktir ediyorum ama hiç bir banka ile anlaşma yapmıyor nerdeyse. Sektör bilgisi bile hizmet geçiyordu en son değişmediyse.








  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeXaL0102 -- 7 Kasım 2020; 0:15:5 >




  • Mega Therion kullanıcısına yanıt

    ÇOK HAKLI BİR TEPKİ VALLA

  • s10+'ı kapmış hemen biri Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] 

  • Konuda bir sessizlik var, bu sessizlik iyi bir şey değil. Sanırım ölücü kardeşlerim şu an amazonu yağmalamakla meşgul. Amazon kardeş daha 9 kasım olmadı, şimdiden fiyatlar böyleyse 9 kasımda oraları yıkarlar. Benim açımdan sıkıntı şu ki kasımın 9 u gelmeden kredi kartım doldu.

  • vansın bu modelini sevmiyorum ama fiyat çok uygun beğenenler kaçırmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, şu ürünü almak istiyorum kodla 303 ₺ ye geliyor n11 de felan 11 indiriminde daha uyguna gelir mi yada başka yerde ibilen varmı ki ?
    JBL Clip 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07B9NMQTP/ref=cm_sw_r_cp_api_i_U3CPFb8ENK48K?_encoding=UTF8&psc=1

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearuq

    Arkadaşlar selam, şu ürünü almak istiyorum kodla 303 ₺ ye geliyor n11 de felan 11 indiriminde daha uyguna gelir mi yada başka yerde ibilen varmı ki ?
    JBL Clip 3 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör – Siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07B9NMQTP/ref=cm_sw_r_cp_api_i_U3CPFb8ENK48K?_encoding=UTF8&psc=1
    Hocam alırsınız kutusunu açmadan 11.11 için bekletirsiniz. Daha iyi bir fırsat bulduğunuz da amazon u iade edersiniz. 11.11 de istediğinizi bulamazsanız da Amazon'dan aldığınızın kutusunu açıp kullanırsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Huawei watch fit 735 tl idi, ne ara bitirdiniz indirimi 799 olmuş.. İnceleme videosunu izliyordum, aklımı karıştırdı. Gt2, honor watch band 2 ve huawei watch fit arasında kaldım.. Bakalım güzel indirim olursa saat alacağım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt

    https://mshop.huawei.com/tr/product/huawei-watch-fit/


    Kendi sitesinde powerbank ve kablosuz tripod selfie çubuk ile birlikte daha uygun fiyatlı, üstelik çark çevirip 40 TL kupon denk getirirseniz hepsi 759 TL ye gelir.

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özer8376 -- 7 Kasım 2020; 3:1:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • özer8376 Ö kullanıcısına yanıt

    P20 kullandığım için bana mail gelmişti, daha uygun fiyata getirebilirim belki çeklerle, tripod olup olmaması önemli degil. Öncelikli olarak gt2 de aklım. Ona para yetmezse honor a bakacağım. O da olmazsa son çare watch fit olacak sanırım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee anlatın bakalım neler aldınız

  • Amazon Türkiye'den yaptığım alışverişte siparişi verdikten birkaç dakika sonra taksit yaptırmayı unuttuğumu farkedip siparişi iptal ettim. Kredi kartı hesabıma baktığım zaman hiçbir işlem yapılmamış gözüküyor fakat mailime gelen postada çekilen ücretin 5-7 iş günü içerisinde kartıma geri iade edileceği söylenmiş. Yani şu an birkaç dakika sonra iptal ettiğim ürünün ücreti kadar bir çekim mi olmuş olacak kartımdan önümüzdeki hafta süresince, ya da bloke? Şu anda karttan hiçbir şey çekilmemiş durumda fakat gelen e-posta aklımı karıştırdı. Bilgisi ya da deneyimi olan paylaşırsa sevinirim. Eğer şu anda çekilmemiş gözüken ücreti yarın ve ya başka bir gün çekip 5-7 gün içerisinde iade etmeye kalkarlarsa kartı kullanma ihtiyacı duyarsam sorun olabilir benim açımdan.

  • Arkadaşlar bir ürün siparişi geçtim lakin indirim kodu kullanmayı unuttum(mobilden giremediğim için) sipariş ederken şuan stok yok olarak görünüyor acaba iptal geçip tekrar almaya çalışırsam (indirim kodu ile) stok tekrar açılır mı benzer deneyim yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

  • Bende yanlışlıkla bir ürünü eklemeden sipariş vermişim, iptal edip tekrar vermiştim. Ücret kesildi görüyorum hesap aktivitelerinde ama iadesi yapılmadı daha, 2 gün oldu gerçi. Ama banka kartıyla işlem yapmıştım ben direk nakit yani. Kart ile farkeder mi bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 17491750175117521753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.