Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1444. sayfa)

5 sn
331.553
Cevap
8.114
Favori
72.852.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1591 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    hep merak etmişimdir bu kulaklıklar normal telefon kulaklıklarından iyi mi ? p20 pro kulaklığı gibi. bozuk kulaklığı ne alacağımı bilmiyorum
  • Doğruyu savunmak fedailikse evet ben Amazon'un fedaisiyim. Eleştirmek tabii ki güzel ama yapıcı eleştiri önemli olan yoksa her naneyi eleştirmek olmaz. Evet ben de sizin gibi çoğu indirimi yersiz buluyorum ama belki de adamlar bir analiz yapıp, sonrasında satışı olan ürünlerde daha çok indirim yapacaklardır. Bunların dışında söylenen gibi daha çok insana dokunan indirimler de (Deterjan ürünlerinde, giyim ürünlerinde, kırtasiye ürünlerinde) yaptılar sürekli böyle olması da beklenmemeli.

    Trendyolda çek satışı yapan biri değilim ama Amazon'un verdiği hizmetten en azından şimdiye kadar memnun biri olarak TR'de çekilmesi beni üzer. Evet dediğiniz gibi kaşımın gözümün güzelliğine bunu yapmıyor, para kazanıyor ama şöyle düşünün diğer firmalar da para için buradalar. Tek fark her iki taraftan da aynı rakamlara ürün alırken Amazon her zaman bir tık önde kalıyor. Bu kargo kalitesi olsun, satış sonrası olsun, müşteri hizmetlerine ulaşım olsun... hep bir adım önde. Diğer sözde işini iyi yapan hangi firma iki yıl marka garantisi iki yıl da bizim garantimiz altındasınız diyor? Ya da siz herhangi bir ürünü kullanın beğenmezseniz 1 ay sonunda iade alırız diyor(cep telefonu, tablet dahil)? Eee hepsi para kazanıyor diye bana hizmet veriyor. Amazon ben size bunları yapıyorum deyip bizden ekstra ücret mi istiyor, HAYIR? O zaman aklı başında her birey gibi ben de Amazon'un bu hizmetlerinden mahrum kalmak istemem. Neyse konu uzayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    ben sadece başıma gelen olayı yazdım 2 gün sonra elime geçecek denilen ürün 2 gün sonra ancak kargoya verilip 28 eylülde elinize geçer diye de az önce mesaj geldi şaka gibi aman laf ettirmeyin amazona şimdi çekip gider falan ülkeden,çek kullanıp yarı fiyata ürün aldığımız trendyola mahkum kalırız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • kotpantolon77 K kullanıcısına yanıt
    bana da daha önce böyle mesaj gelip 2 gün içerisinde ulaştığı olmuştu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insafsızherif kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 1 yıldır bu kulaklığı kullanıyorum.
    apple ın orjinal kulaklıklarını hiç kullanmadım, kulağımı rahatsız ediyor, kulak içi kulaklık tercih ettiğim için de bunu seçmiştim.
    Seçerken araştırmıştım extra bass için bunu tavsiye ediyordu millet. Ben memnunum, tavsiye ederim.
    fiyat olarak da çok iyi, ben de indirimle 150 civarına almıştım zamanında
  • --mlh-- kullanıcısına yanıt
    apple ın orjinal kulaklıklarını hiç kullanmadan kulağını rahatsız ettiğini nasıl anladınız? Ben de öğrenmek istiyorum bu durumu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotpantolon77



    ben sadece başıma gelen olayı yazdım 2 gün sonra elime geçecek denilen ürün 2 gün sonra ancak kargoya verilip 28 eylülde elinize geçer diye de az önce mesaj geldi şaka gibi aman laf ettirmeyin amazona şimdi çekip gider falan ülkeden,çek kullanıp yarı fiyata ürün aldığımız trendyola mahkum kalırız
    Siz de yapmışsınız, Amazon yurtdışı sitelerinden alışveriş yaptığınızda teslim süresini her zaman uzun tutar ama her zaman da o tarihten erken gelir. Ayrıca biz Amazon dört dörtlük demiyoruz, onun da hatası olacak ama önemli olan bunu düzeltmesi ve genele yaymaması.
    28 Eylül gerçekten ekstra bir süreymiş, belki ürüne veya bulunduğunuz lokasyona göre böyle bir tahmini tarih yapmışlardır. Bence burada cevap bulmak yerine amazon yardım sayfasından "beni ara" deyip, 5 saniye sonra telefonunuzu açın, gerekli cevabı vereceklerdir. Bu özellik biliyorsunuz bütün satış sitelerinde var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kotpantolon77 K kullanıcısına yanıt
    Adamlar babamın oğlu değil. Babamın oğlu böyle bir şey yapmaz çünkü bence sus ya alternatifi varmış gibi konuşma bence komik duruyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu kadar acil bir şey alıyorsanız mağazadan gidip alın bence.Zaten virüs vs. durumundan kargolar yoğun birde prime ile dahada yoğun olması çok doğal.

    Prime’ın çıktığı günden beri hergün en az bir sipariş verdim ufakda olsa. Mesela kitap söyledim daha yeni geldi.Aynı gün trendyoldan da ayakkabı siparişi verdim hala gelmedi ama ölmedim yani kitapsız kalmadık çok şükür

    Bu arada aklına takıldı amazon kargo paketlerimin çoğu böyle ezilmiş bükülmüş geliyor. İçeriğinde sorun yok da neden böyle oluyor bilmiyorum.
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]
    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eKsTazi -- 18 Eylül 2020; 12:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anti-amazoncular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bence burda amazonu tartışacağımıza fırsatlarını paylaşalım amazondan memnun olmayan varsa da görüşlerini kendine saklasın çünkü burda tartışmalara yol açıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burası tartışma alanı değil tartışmak isteyen ana konuya gitsin. Banada 28 eylül yazıyordu 16sında verdiğim sipariş bugün geldi. Herşeye bişey bulmayın. Lütfen sadece fırsatları paylaşın burada.
  • eKsTazi kullanıcısına yanıt
    MNG teslimatı mi yoksa kolay gelsin mi? Kolaygelsin tertemiz geliyor ama MNG kardeşime (İstanbul dışı) genelde böyle getiriyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kampanyasever kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim demedim. Benim tercihim kulak içi kulaklık, siz istediğinizi tercih edebilirsiniz. Fırsat sayfasındayız, bir ürünü almayı düşünen arkadaşa, ürünü kullanan birisi olarak yorum yapıyorum. Sizin takıldığınız nokta enteresan. Böyle böyle konu amacından sapıyor, insanlar fırsat bakmaya gelip gereksiz muhabbetleri okuyor. Neyse ürünle ilgili sizin de sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım. İyi günler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotpantolon77

    yine amazonun fedaileri gelmiş ben anlamıyorum olayı amazon dediğimiz firma babamın oğlu değil iğrenç menü görünümünü de eleştiririm ürünüm 2 gündür kargoya verilmediği için de yazarım kitap hariç düzgün indirim yapmadığını da yazarım adam diyor ki emzirme aleti birileri için çok önemli tabiki bazıları için önemli ben diyorum ki anasayfanda indirim yapıyorsan toplumun büyük bölümünü ilgilendiren bir şey yap ki ilgimizi çeksin alalım amazonda bugün de lavabo vardı mesela site o kadar alışverişten uzaklaştırıyor ki bir şeyler alıyım diye giriyorum kitap harici bir şey yok indirimde.İkinci olarak bazı insanlar amazona aman nolur gitmesin çok güzel uygulama suistimal etmeyin tarzı çıkışlar yapıyor bunu diyenler muhtemelen trendyolda çek satışı yapan adamlar.amazon para kazanıyor seni beni sevdiğinden yapmıyor bu işi amazon türkiyeden çekilse ağlayacak adam sanki o kadar derin bağ kurmuş bedava bir şey verdi ya amazondan iyisi yoktur onun için artık aşağılık kompleksini yenin bu adamlar para kazanmak için burda ülkemizi çok sevdiğinden gelmiyor sonuçta
    Hocam nacizane daha fazla noktalama işareti koyarsanız yazınız daha anlaşılır olur.

    Menü kötü gelebilir, arayüzü, araması kötü gelebilir ancak adamlar indirim yaptığında her ürün çeşidinden yapacak diye bir durum yok.

    Ayrıca Amazon n'olur gitmesin diyenlerin çek falan satanlardan çok, müşteriyi gram önemsemeyen, ürünü sattıktan ve parasını aldıktan sonra gerisi umrunda olmayan sözüm ona şirketlerden ağzı yananlar olduğunu düşünüyorum.

    Detaylarını paylaşamayacağım ancak bizzat Amazon TR'de yaşadığım sorundan ve çözülmediğinden ötürü çok sinirlenip günlerce uğraştıktan sonra bizzat Jeff Bezos'un direktifiyle en büyük yerden tarafıma arama yapıldı ingilizce bir sohbet gerçekleştirdik. Biz daha Hepsiburada'da müşteri temsilcilerinin takım liderine ulaşamazken, Trendyol'da haklısınız diyen temsilciyi bağlandığınız başka temsilci yalanlarken, N11 paranızı son gününe kadar işletip sonra iade yaparken bu yaşadığım durumdan ötürü bile ne kadar fark olursa olsun tercih durumunda Amazon'u tercih edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 18 Eylül 2020; 12:59:15 >




  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Cevap olarak yazdığım arkadaşa yönelik bir mesaj, görsel kirlilik olmasın diye spoiler butonunu kullandım. Zamanı kısıtlı olan arkadaşlara bu mesajı geçmeleri konusunda bilgilendirme olsun.

    Bu tarz insanlar, diye küçümseyici bakışla yüce insanlar olmuyorsun. Ben ortaya sistemin getirisini/götürüsünü düne göre olan farkını yazıyorum. Hatta en sonunda sende benim dediğime geldin, isteyen alışveriş yapar istemeyen yapmaz gibi sığ bir cevapla savundun. Hâlâ benim savunduğum fikrimi kaşıyarak küçümsüyorsun. İnsanlar müşteriler, vatandaşlar içinde bulunduğu sistemi eleştirebilir öyle her şeyden vazgeçmek olmuyor beğenmeyince.

    Ben düşüncelerimi açıklarken "tez yazacak kadar" detaylı argümanlarla geliyorum. Ama karşımdaki argüman, kendimi daha şimdiden kendimi avrupalı gibi hissettim oldu. (ya da benzer bir ifade)
    Amazon çölde su olsa bile çöldeki suyu bedava vermiyor.
    "İnsanoğlu biraz böyle şey işte.." Ney işte? sorgulayan mı? aldığı parasını verdiği hizmetin bile aksaklıklarını gören düşünen bir canlı mı?
    Yıkıcı değil yapıcı mesajlar yazdıklarım. (hatta yapmak veya yıkmak da değil tam olarak olanı açıklamak)
    *DH forum, zaten gizlik politikasına bile Amazon ile bir işbirliği içinde olduğunu yazmış. Konudaki övgüye yanıt olarak görüşümü beyan ediyorum, kimseyi kaşımıyorum, mesajları silip kaldırıyorlar. Çok hakkaniyetli, her görüşe açık güzel bir platform. (merak eden konudaki son 3-5 mesajıma baksın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 18 Eylül 2020; 12:59:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazondaki ürün skalası genişler indirimler kampanyalar da mantıklı şekilde rayına oturursa daha olumlu bakabilirim. Şimdilik dışardan gözlemliyorum. Umarım prime hizmeti ülkemizde de istenilen yere ulaşır. Bazı arkadaşlar epey heyecanlı ama ben gözümle görmeden övmeyi tercih etmiyorum. Konu içeriğinin iktidar muhalif kavgasından hallice gidişatından arınıp fırsatların paylaşılmasını ümit ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • marakku kullanıcısına yanıt
    MNG Hocam.Aynı üründen arkadaşımada aldık (Rival 3 Mouse). Arkadaşım izmirde kolay gelsin teslimat yapmış onunda böyle ezik büzüktü.Allahtan mouse'da sorun yoktu ama her seferinde teslim aldığımda açmadan fotoğrafını çekiyorum.Bunu birdaha yaparlarsa sitesinden şikayet edeceğim.
  • eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin kutusuna benzemiyor. Ben kargoyu teslim alırken elimi silip alıyorum kargo kutusu kirlenmesin diye :)

    Mng kargo bu şekilde getirebiliyor. Hemen canlı destekten ya da mailden görüntüsünü paylaşın. Buraya da tecrübenizi yazın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14421443144414451446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.