Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
116 Misafir (1 Mobil) - 115 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330.943
Cevap
8.111
Favori
72.698.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1589 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beasteray

    Arkadaşlar tr hesabimizla amazon.de falan diyolar ucuz oluyormus oralardan alisveris yapabiliyor muyuz
    Evet aynı hesapla yapabilirsiniz ama gümrük vergisi ve kurların yükselişiyle bir esprisi kalmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nautilus-

    Amazonun kargolama mantığını ben de çözemedim. Aldığım Fairy bulaşık makinesi kapsülünü koliye koyduktan sonra o koliyi de çok büyük başka bir kolinin içine koyup göndermişler.



    Alıntıları Göster
    Valla ben her seferinde biraz sinirleniyorum. Belliki prosedür haline gelmis kagit koymalari, gerekli olana da gereksiz olana da koyuyorlar. Kagit harcanmasi demek kaynak harcanmasi demek. Bu hususta daha tasarruflu olmalari gerekiyor. Belki onlar için maliyet degildir fakat yeryüzünde ağaç kalmadiginda paraninda önemi kalmayacak malesef. Dogaya max düzeyde katki saglamamiz lazim. Ben gelen kargo posetlerini bile üstünü düzgün acip ve ters cevirip cöp poseti olarak kullaniyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • kotpantolon77 K kullanıcısına yanıt
    Şu forumda eksi butonu olmadığına üzüldüğüm başka bir an olmamıştı.
  • Kağıt sarfiyatı konusundaki hassasiyeti görmek beni de mutlu etti.

    Markete giderken bile artık bez poşet alan, kızartma yağlarını belediyeye geri veren, çöpleri ayrıştıran bir yaşam tarzına geçtim. Açıkçası bu kağıtları da ayrıştırarak geri dönüşüme atıyorum ama gerçekten bu kadar kağıda gerek var mı bilemiyorum.

    Hayır kolay gelsin de gayet iyi bir kargo. Sürat gibi üstünde tepinip halay çekse anlarım.

    Şimdi diyeceksiniz ki ulan adamlar sizi düşünüyor Siz de hep şikayet hep şikayet...

    Bilemiyorum Altan...
  • Bu kargo konusuna takan arkadaşlarım Amazon her zaman aldığı siparişleri tek sepet mottosuyla kullanıcıya ulaştırır.
    Tek ürün alsaydınız zaten tek kutu olarak gelecekti, yaptığınız sepeti amazon depolarında birleştirerek lojistik maliyetini düşürüyorlar.
    O ürünleri depoya sokarken zaten ana kutusuyla birlikte sokuyor, sonrasında ise tek sepet için büyük bir kutuda toplayarak ürünleri yolluyor.

    Ayrıca o karton ve kağıtların hepsi geri dönüştürülmüş kağıtlar. Bende yıllar önce amazon.de sürekli alışveriş yaptığımda bu şekilde geliyordu.
    Kargo mesafesi uzak diye sanmıştım ancak adamların mottosu buymuş.
  • Arkadaşlar selamlar.

    Şu amazon için uygukama vs yağılmıştı anlık bilgi veriyordu. Temin edebilme şansımız var mı ? iOS android farketmez.

    Teşekkürler
  • Amazon Prime ile 150 liraya geliyor. Kulaklık arayanlar kaçırmasın.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B014R2XVDY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biyikliadam

    Valla ben her seferinde biraz sinirleniyorum. Belliki prosedür haline gelmis kagit koymalari, gerekli olana da gereksiz olana da koyuyorlar. Kagit harcanmasi demek kaynak harcanmasi demek. Bu hususta daha tasarruflu olmalari gerekiyor. Belki onlar için maliyet degildir fakat yeryüzünde ağaç kalmadiginda paraninda önemi kalmayacak malesef. Dogaya max düzeyde katki saglamamiz lazim. Ben gelen kargo posetlerini bile üstünü düzgün acip ve ters cevirip cöp poseti olarak kullaniyorum.

    Alıntıları Göster
    2 sene önce uyardım onları, yapmayın etmeyin, minnacık şey için eşek kadar kutu koymuş, kırılcak eşya olmadığı halde yanına da daha fazla kağıt iliştirmişsiniz, tüm bunlar kağıt israfıdır, daha çok ağacın kesilmesidir, eşya ne kadar ise o boyutta kutu, koli kullanın veya kargo poşeti kullanın vs diye serzenişte bulundum.. ama onlar bildiğini okuyorlar, tınlamıyorlar.. belki daha çok kişi şikayet ederse şikayetvar sitesinden o zaman harekete geçebilirler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotpantolon77

    primela aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmedi onların dediği sisteme göre bugün elime geçmeliydi şimdi çıkıp çok sipariş aldılar demeyin böyle olacağını tahmin etmediler mi? ben beğenmedim sistemi gerek o eskimiş arayüzü gerek saçma indirimleriyle ben soğudum kimsenin almayacağı ürünler var hep mesela emzirme için aparat çıkıyor yok sterilizasyon aletiymiş işe yarar indirim görmedim daha kargo bedava olacak diye ve 2 3 film bedava izleyebilecez diye aylık 8 tl ödenmez 1 ay sonra üyeliklerin yüzde 80i iptal olacak bence 8tlsinden değilim ama işe yarayan indirim yok
    Emzirme için aparat ya da sterilizasyon cihazı arayan biri de "bu ne ya kardeşim saçma sapan indirim yapıyor neymış klavyeymiş, mouse'muş, harddiskmiş diyordur. Bu nasıl bir mantık? Herkes sizin almak istediğiniz şeyleri mi almak zorunda? Mesela 2000 liraya lego setini indirime sokuyor, benim hiç ilgim yok, o kadar para mı verilir kim alır bunu diyeceksiniz ki bir bakıyorsunuz %50 satılmış bile, hatta adam alıp yorum yazmış. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor maalesef. Herkesin ihtiyaç listesi farklı biri ışıklı klavye arar bir diğeri bebeğin altına bez. Her şeye indirim gözüyle bakmayın lütfen, verilen hizmet bile diğerlerinden kat kat üstün.

    Ayrıca benim de aldığım iki sipariş söylenen günden geç geldi ama yoğunluğun olduğunu düşünebildiğim için sorun etmedim. Gerçekten bazen diğer firmaların geç gönderim, iade süreleri, müşteri hizmetlerine ulaşım, problemli ürünler sonucunda milleti sürüm sürüm süründürmesine hak veriyorum. Hak ediyoruz biz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dekareme kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir tepki hareketi baslatmaliyiz. Onlarin "param var alir koyarim " ı, bizim dogamizdan öte değil. Bir dönem bazi kargolar atik kutularla geliyordu. Buyuk kutuyu kesmis uydurmus koli yapmis gondermis. O bile çok daha çevreci, çok daha mutlu ediyordu. Bahsettiginiz gibi bu konuda birkac sikayet belki dikkat çeker.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Notrinova

    Şu forumda eksi butonu olmadığına üzüldüğüm başka bir an olmamıştı.
    senin de ürünlerin 2-3 gün içerisinde kargoya verilmese ve 6-7 gün sonra gelse sen de aynısını yazacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giges1997 -- 18 Eylül 2020; 10:51:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Hocam kusura bakmayın ben bilmiyorum pek bu indirimler haftada bir gün oluyor demişsiniz ya hangi gün o acaba ?
    daha bizde bilmiyoruz. fatih altaylı amazon yetkilisiyle konuştuğunda türkiye'de de olacak bu olay demişti.
  • albati kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Amazon.de den alışveriş yaparken vergileri vs herseyi hesaplayıp ücret mi cikariyor sitede yoksa ürün gelirken gümrüğe ödeme mi yapıyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yine amazonun fedaileri gelmiş ben anlamıyorum olayı amazon dediğimiz firma babamın oğlu değil iğrenç menü görünümünü de eleştiririm ürünüm 2 gündür kargoya verilmediği için de yazarım kitap hariç düzgün indirim yapmadığını da yazarım adam diyor ki emzirme aleti birileri için çok önemli tabiki bazıları için önemli ben diyorum ki anasayfanda indirim yapıyorsan toplumun büyük bölümünü ilgilendiren bir şey yap ki ilgimizi çeksin alalım amazonda bugün de lavabo vardı mesela site o kadar alışverişten uzaklaştırıyor ki bir şeyler alıyım diye giriyorum kitap harici bir şey yok indirimde.İkinci olarak bazı insanlar amazona aman nolur gitmesin çok güzel uygulama suistimal etmeyin tarzı çıkışlar yapıyor bunu diyenler muhtemelen trendyolda çek satışı yapan adamlar.amazon para kazanıyor seni beni sevdiğinden yapmıyor bu işi amazon türkiyeden çekilse ağlayacak adam sanki o kadar derin bağ kurmuş bedava bir şey verdi ya amazondan iyisi yoktur onun için artık aşağılık kompleksini yenin bu adamlar para kazanmak için burda ülkemizi çok sevdiğinden gelmiyor sonuçta

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kotpantolon77

    yine amazonun fedaileri gelmiş ben anlamıyorum olayı amazon dediğimiz firma babamın oğlu değil iğrenç menü görünümünü de eleştiririm ürünüm 2 gündür kargoya verilmediği için de yazarım kitap hariç düzgün indirim yapmadığını da yazarım adam diyor ki emzirme aleti birileri için çok önemli tabiki bazıları için önemli ben diyorum ki anasayfanda indirim yapıyorsan toplumun büyük bölümünü ilgilendiren bir şey yap ki ilgimizi çeksin alalım amazonda bugün de lavabo vardı mesela site o kadar alışverişten uzaklaştırıyor ki bir şeyler alıyım diye giriyorum kitap harici bir şey yok indirimde.İkinci olarak bazı insanlar amazona aman nolur gitmesin çok güzel uygulama suistimal etmeyin tarzı çıkışlar yapıyor bunu diyenler muhtemelen trendyolda çek satışı yapan adamlar.amazon para kazanıyor seni beni sevdiğinden yapmıyor bu işi amazon türkiyeden çekilse ağlayacak adam sanki o kadar derin bağ kurmuş bedava bir şey verdi ya amazondan iyisi yoktur onun için artık aşağılık kompleksini yenin bu adamlar para kazanmak için burda ülkemizi çok sevdiğinden gelmiyor sonuçta
    Ben Hepsiburadadan kargo ücretini ödediğim hâlde siparişim sözde aynı gün kargoydu. 12gün sonra elime geçti. Trendyol falan bunları hiç anlatmama gerek yok sanırım.. Prime video gaming falan bunları geçtim, diğer e-ticaret sitelerine tek bir siparişte ödediğin kargo ücretiyle adamlar neler neler sunuyor. 1 liralık ürün de alsam kargom bedava. Şart şurt, şu kadar alışveriş yap şu kadar farklı siparişte şu miktarı geçsin amuda kalk falan yok. Mis gibi. Tabi ki böyle bir sistemi savunurum.

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aras.

    Kullanmayın abi o zaman Amazon'u, neden bu kadar şikayetçi olduğunuz bir şeye peşpeşe yorumlar atıyorsunuz.
    hocam bu tarz insanlar hayatımız boyunca hep karşımıza çıkarlar

    en akla mantığa sığan, en avantajlı şeyleri bile sırf bir şeye muhalefet edip azınlık olabilme tatmini için inciğini boncuğunu ayrıntısına kadar inip yermeye çalışırlar :D en basitinden sana göre değilse alışveriş yapmazsın değil mi? ne diye üstüne tez yazılacak kadar detaya inip sistemi gömmeye çalışıyorlar başka açıklaması yok.

    türkiye'de ki diğer e-ticaret sitelerini bilmesek hak vericem bide. ulan trendyoldan dan güya aynı gün kargoya verilecek ürünü 8 gün boyunca teslim edilmesini beklemiştim amazon çölde su gibi resmen.

    insanoğlu biraz böyle şey işte...




  • Adamlar sana aylık 8 liraya twitch aboneliği, aylık oyun (denemedim), video hizmeti veriyorlar ve amazonda kargo ücreti almıyorlar. Millette gelmiş amazon cebini düşünüyor, para kazanıyor falan yazmışlar. Eee kazanacak tabi, iyi kazanırsa daha fazla yatırım yapacak, belki kendi kargo şirketi kuracak, baktı ki pazar güzel başka şirketler kuracak. Kısacası ülkene yatırım yapacak, hem o hem Türkiye kazanacak. Türkiyedeki hangi alışveriş firmasından memnunsunuz? Hangi kargo şirketinden memnunsunuz? Sizi aptal yerine koyup önce zam sonra indirim yapmalarından bıkmadınız mı? Ya da evde bulamadık demelerinden? Ben sadece video için aylık 8 lira vereceğim üstüne kargo ücretsiz alışverişimi de yapacağım, twitch izliyorum onda da teneke kafalara abone olacağım. Sadece 8 liraya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hocam bu tarz insanlar hayatımız boyunca hep karşımıza çıkarlar

    en akla mantığa sığan, en avantajlı şeyleri bile sırf bir şeye muhalefet edip azınlık olabilme tatmini için inciğini boncuğunu ayrıntısına kadar inip yermeye çalışırlar :D en basitinden sana göre değilse alışveriş yapmazsın değil mi? ne diye üstüne tez yazılacak kadar detaya inip sistemi gömmeye çalışıyorlar başka açıklaması yok.

    türkiye'de ki diğer e-ticaret sitelerini bilmesek hak vericem bide. ulan trendyoldan dan güya aynı gün kargoya verilecek ürünü 8 gün boyunca teslim edilmesini beklemiştim amazon çölde su gibi resmen.

    insanoğlu biraz böyle şey işte...

    Alıntıları Göster
    Hocam ben böylelerini anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Madem beğenmiyorsun madem pahalı peki ne diye konusunda gezip sayfalarca mesaj atıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beasteray kullanıcısına yanıt
    en son ödeme ekranın kargo ücretini gümrük ücretini ayrı ayrı gösteriyor sonra da senden tek bir fiyat çekiyor sen de kargonu kapında alıyorsun o kadar
  • Arkadaslar sikayet etmek kolay, ama birseyi elestiriyorsaniz yerine koyabileceginiz muhalif bir karsiligi olmali. Misal amazon u begenmiyorum, onun yerine hepsiburadayi oneririm dersiniz, amazonda fiyatlar yuksek gg de daha dusuk dersiniz fiyatin kanitini sunarsiniz saygiyla karsilariz, ama bu sartlarda ne kargo sureci olarak ne de genel anlamda kampanyalar olarak amazon un onune gecebilecek ulkemizde yerli bir firma goremiyorum.
    Urunu alirsiniz gonderim yapmazlar, gonderim yaparlar urun eksik gelir iade almazlar. Urunu begenmezsiniz ya da urun vaadettigi faydayi saglamiyordur, kanunen hakkiniz olmasina ragmen yine iade almazlar bir de tehdit ederler nereye giderseniz gidin diye..
    Teknolijik urunlere merakliyimdir, almasam bile inceleme videolarina goz atar fiyatlarini arastiririm. Fiyat arastirmasi icin akakce gibi sitelerde en dusuk fiyat cogunlukla amazon da oluyor.
    Daha dun aksam prime uyesi olduktan sonra verdigim siparis bugun sabah 10 da elimdeydi. Ufak bi parca eksik geldi, pil almistim faturada adi var ama pakete koymayi unutmuslar. Musteri hizmetlerini aradim hemen iade ediyoruz kusura bakmayin dediler. Bunun aynisini trendyolda da yasadim, haftalar surdu iade almam..
    Simdi boyle bir sistemin elestirilecek yonu tabii ki vardir, ama bizim ulkemizde bu sistemi bulmusken ben overim de severim de kimse kusura bakmasin bu yagcilik degil, bu kiymet bilmektir. Tr ye gelmeden once de amazondan siparislerim olmustu, bundan sonra da ilk onceligim amazon olacak, fanboyluktan degil, biliyorum ki en iyi hizmet destek amazon tarafindan veriliyor. Umarim aradaki farki anlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 14411442144314441445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.