Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1442. sayfa)

5 sn
330.944
Cevap
8.111
Favori
72.701.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1589 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14401441144214431444
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    İyiki yazdınız hocam yoksa kendimi aptal hissedicektim herkes memnun ama ben mi algılayamıyorum diye araştırıp duruyorum soru sormaya bile korkuyorum. Benim için avantajına gelicek olursak kitap sitelerinde kargo fiyatları çok uçuk olmaya başlamıştı bedava kargo burda işime yarıycak. Herkesin kendine göre bi avantajı olabilir ama abartı oo süper helal falan. Bilemedim yine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Kaçırdığınız nokta şu bence; Sizin prime olmadan aldığınız diğer sitelere göre gayet ucuz olan ürünler, kargo kalitesi Amazon’un sadece Türkiye’de değil tüm dünyada prime ile sunulan hizmetlerdi. Bunu prime olmadan bu şekilde yapmalarının sebebi pazar payında kendine yer bulmak ve Amazon’un üzerine kurulu olduğu müşteri memnuniyeti sistemini tanıtmaktı. Tüm dünyada paralı olan bu sistem için paralı hale geldiğinde bizim söylenmemiz yanlış geliyor bana. Ayrıca haklarını yemememiz gereken nokta da şu bence: Tamam kapitalizmin en büyük çarklarından biri Amazon, Jeff Bezosun servetine de diyecek yok adam tabi ki cebini düşünecek ama bizim gibi son kullanıcılar için kazan-kazan durumu oluşturuyor. Hele ki Türkiye’de yaşayan insanlar için herhalde dünyadaki en ucuz prime fiyatlarından biri bizdedir şu an. Vergileri çıkarınca bir dolar bile etmiyor neredeyse. Über de böyleydi mesela. Hem Türkiye’de hem yurtdışında defalarca kullanmıştım. Baktığında über tekel olacak bir şirket ama son kullanıcıya yine kazan kazan durumu oluşturuyor. Tabi ki Amerika’da yaşayan insanların überin fiyatlarının son senelerde yüzdesel olarak çok arttırdığını söylediklerini de kaçırmamak lazım ki bunun temeli tekelleşme ama bu farklı bir muhabbet. Amazon da zamanla bu hale gelebilir tabii ancak şu anda fazlasıyla fiyat performans olduğu yadırganamaz diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yedaself

    Siz hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Adamlar tüm ürünleri bedava dağıtsa buraya gelip yoğunluk oldu kargom 3 günde geldi ühü ühü diye ağlayacaksınız. Ölüm kalım meselesi değilse almayın arkadaş siz de.
    aynen öyle, prime açıldığından beri olacakları bildiğimden dolayı tek bir tane sipariş vermedim. şu ilk gün ki milletin hevesi geçsin öyle siparişimi geçerim, acelesi yok zaten.
  • Droya kullanıcısına yanıt
    2 yıl bedava sunduğu hizmeti şimdi Prime ile sunmaya devam edecek diyorsun. (primevideo avantajları bir kenara, sadece alışveriş kısmını konuşmaya devam ediyoruz)
    Yani diğer sitelerden ucuz fiyat sunması Prime hizmeti oluyor, yani para verince ucuz oluyor.. Ee o zaman paralı üye yapmayınca rekabet edemiyor..

    2 yıl boyunca Prime üyelik satmadıkları halde Amazon Türkiye indirimli ürünler sattı diye zarar mı ediyordu acaba (bilemiyorum, merak ettim.) Hâlâ diyorum ki ek ürün satma girişimi bu Prime..

    * Ben söylüyorum diye iptal edecek halleri yok tabi ama ben bana yansımasını aktarıyorum.

    Yine söylerim, 2 yıl boyunca aldığım alamadığım denk geldiğim bazı fiyatlar gerçekten rekabetçiydi, öyle büyük indirimler değildi, fakat herkes birkaç indirimli ürüne denk gelmiştir. Hangisi işime gelirse oradan yeni yeni alışverişlerim olacak. Fiyat belirleyici olacak.. İlk deneme ayı haricinde Amazon bana alışveriş yapmak istediğim ay 8 liralık prime da satacak şimdi.. (Prime ile alışveriş kısmında bu kadar çok insanın çoşkuyla karşılayacağını tahmin etmiyordum.) Primevideo için ise içeriğin yeterliliği hakkında çok bilgim olmamakla özellikle dizi olarak çok iyi karşılandı, video servisi için olan çoşkuyu kabul ediyorum, orası bayağı iyi rekabetçi konumda.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam siz prime'i çok yanlış anlamışsınız. Prime sistemi avrupa ve abd'de yıllardır var. Olayı alışveriş falan asla değil. Olayı tamamiyle sizi amazon ekosistemine dahil etmek için.

    Şuan daha türkiye'de aktif edilmemiş pek çok amazon özel hizmeti var. Amazon alışveriş dışında başka tonla hizmet veriyor. Bunların hepsi hele bir türkiye'ye gelsin o zaman daha anlamlı olacak prime. Düşünsenize bunların hepsine ayrı ayrı para ödemek eziyet olurdu. Amazon prime ise tek fiyatla sizi bu ekosisteme sokuyor. Alışverişte sağladığı avantajları da ; prime özel indirimleri, haftada 1 gün gerçekleşen 24 saatlik özel indirimler, bedava kargo, ekpress kargo vesaire.

    Olay bundan ibaret. yoksa adam sana alışveriş yap diye prime üyelik satmıyor.

    Şuan bu üyeliğin bu kadar uygun fiyatlı olmasının en büyük sebeplerinden biri de türkiye'de henüz prime gaming ve prime video dışında amazon servisleri olmadığı içindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Eylül 2020; 2:11:12 >




  • Kullanmayın abi o zaman Amazon'u, neden bu kadar şikayetçi olduğunuz bir şeye peşpeşe yorumlar atıyorsunuz.
  • Tamam benzer şeyler söylüyoruz. Amazon ekosistemine dahil ediliyorsunuz, paket olarak hizmet satışı.. Ben de benzer şeyleri söylüyorum.

    Kimse müşterisine bir ürünü bir kez satmak istemiyor. Aylık servisler haline evriliyor her şey.. Microsoft ürünleri, adobe ürünleri, müzik dinleme, dizi/film izleme, oyun konsolları aylık servisler satıyor... Aylık ödenen elektrik/su/telefon/doğal gaz varken. her şey aylık oldu. (bunu şimdi gereksiz yere uzatmayayım.. )

    Sizin bu yazdığınız son mesaj benim demek istediğimle aynı, sadece diğer alışveriş sitelerinden daha rekabetçi fiyatlarla Amazon'dan alışveriş yapmak için sizden kendi servislerine üye olma şartı arıyor. Benim servisimi kullanıyorsan, alışverişler de indirimli (bende diyorum ki 2 yıldır bunu yaptı, prime satmadan)
    Adam bana indirimli alışveriş yapabilmem için Prime satıyor. (prime servislere ihtiyacım olmasa da)

    Gören de şimdi Amazon düşmanı sanacak, ailedekilere bile onlar kullanmasam da Amazon şöyle iyi böyle iyi diyordum bu güne kadar bakalım bundan sonra Prime olmayanlara fiyatlar nasıl olacak.

    Konuda zaten sizin çokça mesajınız dikkatimi çekti, sık sık denk geldim. Bayağı memnun olmuşsunuz, avrupalı gibi hissetmeler falan.. euro/tl 9 lira olmuşken avrupalı gibi hissetmeye çok uzağım..
    *henüz ücretsiz üyelikleri kullanıyoruz, hele zaman geçsin bir...



    @Aras.
    Hocam şimdi çalıştığın bankayla sorun yaşamadın, hiç mi kargo firmasıyla sorun yaşamadın. Kargoyla sorun yaşayınca yapacağın yeni alışverişlerden vazgeçebiliyor musun? Misal ben yurtiçi'yle çok sorun yaşadım, arada yine yaşıyorum. Şikayet ediyorum ama mecbur kalıyorum, kargo yurtiçi'yle geliyor.. İadem oluyor, yurtiçi'yle gidiyor.. otobüs firmasıyla metro'yla da, Kamilkoç'la da sorunlar yaşadım, yolda kaçak akaryakıt almalar, aynı otobüste yolculardan biri müdahale edince adamı az daha edecekti diğer araç..Polis işini yapmıyor diye sorun yaşadım.. Sağlık kurumlar işini yapmıyor, şikayetleri dikkate almıyor diye sorun yaşadım. Sorun yaşadığımız her şeyden kolayca vazgeçilmiyor. Yarın sen bir kafede sorun yaşasan şikayet etsen, gelme kardeşim bir daha demesi seni rahatsız etmez mi? Bu mu insana saygı? Azıcık geniş düşün lütfen.. Müşterinin çıkarına, yararına olan şeyler için fikrimi sunuyorum.. Sense karşıma duvar örüp kardeşim beğenmiyorsan git diyorsun, ee herkes her istediğini yapsın beğenmeyen bakmasın o tarafa.. Böyle mi olsun.. Koca ülke böyle yıllarını yiyor zaten. Beğenmiyorsan git dendi zamanında.. Gitmek kolay, gördüğün eksikliği söylemek önemli olan..



    @BlackLead
    Mesajımın altındaki mesajında önceki söylediklerinden farklı şekilde etmeye başladın Prime'ı.. "üyelik satıp indirimli ürün fırsatlarını artık Prime satın alanlara verecek." başta bana diyordun ki "siz anlamamışsınız Prime'ı".. Ben aynı bu dediğiniz şekilde olduğunu anlatmaya çalıştım.. Prime servisi geldi, yeni bir hizmet geldi, yeni bir ürün geldi. Bedava ürün gelmedi, ucuzluk gelmedi, refah gelmedi, kimse kimseye bedava bir şey vermedi, karşılıksız şekilde tüketici avantaj elde etmedi..

    Bir kısım kullanıcının faydasına olacakken büyük çoğunluğun aylık masrafı çıkmış oldu. Bu kadar, hesabı kitabı yapılır, getirisi/götürü nedir bakalır ona göre Prime alınır veya alınmaz.. Öyle kapat gözünü her ay üyelik yenilensin diye bir dünya yok. Yukarıda dedim, hele ücretsiz deneme süresi bitsin.. Şöyle birkaç ay geçsin.. Ben de çok farklı şeyler söyleyebilirim. Sevinç için erken...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 18 Eylül 2020; 2:42:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    yapacak bir şey yok prime illa ki bir gün gelecekti, amazon da kapitalist bir şirket. üyelik sattırmaya çalışacak indirimli ürünleri daha çok prime üyelerine vererek.
    dünya düzeni böyle.

    isteyen alır isteyen almaz hocam.
  • Arkadaşlar bugün 4 farklı e ticaret sitesinden sipariş verdim sorun olmadı ama biraz önce amazon 2 kere denememe rağmen ödememi alamadı. Baştan e-postama onay mesajı geldi ama sitede ödemenizi tekrar almamız gerekiyor gibi kırmızı bir uyarı çıktı. Ben de ürünleri iptal ettim. Bundan sonra aldığım sadece bir ürün için ödeme reddedildi postası geldi. Öteki ürünüm için ödeme ret postası gelmemesi kafamı karıştırdı. Şu an provizyonda gözükmüyor ama düşer mi acaba? Daha önceden de buna benzer bir sorun olmuştu. 3d onayı mı sıkıntı yapıyor bankalar acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmfalper -- 18 Eylül 2020; 2:42:27 >
  • primela aldığım ürün 2 gündür kargoya verilmedi onların dediği sisteme göre bugün elime geçmeliydi şimdi çıkıp çok sipariş aldılar demeyin böyle olacağını tahmin etmediler mi? ben beğenmedim sistemi gerek o eskimiş arayüzü gerek saçma indirimleriyle ben soğudum kimsenin almayacağı ürünler var hep mesela emzirme için aparat çıkıyor yok sterilizasyon aletiymiş işe yarar indirim görmedim daha kargo bedava olacak diye ve 2 3 film bedava izleyebilecez diye aylık 8 tl ödenmez 1 ay sonra üyeliklerin yüzde 80i iptal olacak bence 8tlsinden değilim ama işe yarayan indirim yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gece gece 9 adet kitap daha aldım, aynı kitapları kitapyurdunda sepete ekleyince 90 lira tuttu amazondan ise 55 liraya aldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

    Gece gece 9 adet kitap daha aldım, aynı kitapları kitapyurdunda sepete ekleyince 90 lira tuttu amazondan ise 55 liraya aldım.
    sun tzu ve başka kitaplar da alacaktım. 3.20 gözükürken sepete eklediğimde 4.80 oluyor. neden böyle acaba?
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Süresi var hocam tekrar ekleyin almaya çalışın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    Kitabın üzerine tıklayıp açılan sayfadan indirimli olarak sepete eklenmiyor. Ya mobil uygulamadan ya da kitap listesinden direkt sepete ekle deyince indirimli fiyat yansıyor.
  • kotpantolon77 K kullanıcısına yanıt
    Yazık kafana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben o kağıtları kesikli yerlerinden yırtıyorum. Çocuklar resim çiziyor üzerine. Halının altında saklıyorum hem düz oluyor hem yer kaplamıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epivep -- 18 Eylül 2020; 7:4:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın ben bilmiyorum pek bu indirimler haftada bir gün oluyor demişsiniz ya hangi gün o acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tr hesabimizla amazon.de falan diyolar ucuz oluyormus oralardan alisveris yapabiliyor muyuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.amazon.com.tr/dp/B08523K3LQ/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_o-ezFbET9MTPW
    4 tane elidor 2si 1 arada 650 ml şampuan 53tlye geliyor yani tanesi 13.25tl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14401441144214431444
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.