Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1441. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 106 Misafir (6 Mobil) - 104 Masaüstü10 Mobil1 iOS2 Android
5 sn
331.405
Cevap
8.112
Favori
72.815.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Mobilden alınması kötü bunu pc den de girince yapmaları lazım. Bilgim yok ABD de mi böyle acaba
  • bende mi sorun var anlamadım? daha önce trendyolda da satışta olan ürünlerim vardı. Fiyat karşılaştırmak amaçlı amazon da da baktım ciddi fiyat farkı var?? Yani herkes övüyor iyi diye, kargo ücreti de yok ama sadece bu örnekte bile 3 katından fazla fark var. Bikaç ürüne daha baktım benzer şekilde amazon daha pahalı.

    örneğin Arda Türkmen 3 lü ölçü bardağı trendyol da 17,50https://www.trendyol.com/pasabahce/arda-turkmen-3-lu-olcu-bardagi-seti-p-6128596?boutiqueId=530254&merchantId=136268


    Ama Amazonda 57,90https://www.amazon.com.tr/Pa%C5%9Fabah%C3%A7e-Arda-T%C3%BCrkmen-%C3%96l%C3%A7%C3%BC-Barda%C4%9F%C4%B1/dp/B088CFVFQ3/ref=sr_1_12?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=arda+t%C3%BCrkmen&qid=1600380115&sr=8-12




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zknmr

    Şu güne kadar sipariş veriyordum max 2. Gün elimdeydi.

    İşte bu yığılmanın nedeni bedava olması
    1₺ dese veya buna yakın komik bir rakam belirlenseydi bu kadar üye ve yığılma olmazdı. Bedava ya... Bu duruma Kızıyorum.
    8 TL bile bedava verdiklerinin yanında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgill

    Mobilden alınması kötü bunu pc den de girince yapmaları lazım. Bilgim yok ABD de mi böyle acaba
    Pc içinde düzeltirler ya yakında. Yeni şuan çok oturmamıştır.
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Satıcı amazon değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu sipariş vericem ama kitapların fiyatları prime fiyatlarıyla aynı olmuyor..
  • ben telefonda, safari üzerinden, amazonu masaüstü versiyonunda açarak indirimli olarak alabildim kitap.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Kolay olsun diye önce bilgisayardan alışveriş listenize ekleyin daha sonra mobil uygulamadan sepete ekle yapın hocam o zaman oluyor.
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    ya uygulamadan yada mobil siteden açın. masaüstünde chrome tabanlı tarayıcılar(bende opera) bitmeden al kısmını göstermiyor. söylediğim şekilde ürünleri açarsanız bitmeden al kosmı görünüyor ve indirimli alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zknmr kullanıcısına yanıt
    bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Satıcı Amazon olunca mı daha iyi
  • Amazon konusundayız, Amazon'dan birkaç saat önce yine sipariş de geçtim. Şu ana kadar her şeyleriyle memnunum ama şu Prime'a olan övgü saplantı olmuş durumda.. 2 gündür devam ediyor.. (2 yıldır Prime servisleri yokken de indirimli çok cazip ürünler listeleniyordu, satılıyordu, şimdi ek ürün/servis satıp bu servisi alanlar avantajdan yararlanacak)
    Alışveriş yapan biriyim, ihtiyacım olan indirimli ürün gördükçe alıyordum, zaten 50 liralık kargo tutarının üzerinde kalmak çok kolaydı. Ee ben Primevideo servisi eksikliği duymadım, twitch umrumda değil.. Şimdi Primevideo satarlarsa bana, Prime üye olursam alışverişler avantajlı, indirimli..
    Konuda çok mesajım yoktur ama dönüp dönüp aynı mesajları yazanları görüyorum, bende fikrimi belirtme gereği duyuyorum. Prime üyeliğin karşılığı video servisleri oldu, bana servisini satıyor ki indirimli alışveriş yapayım diye. Bana ek ürün sattı/hizmet sattı. 30 lira değil de 8 lira diye niye kutluyorum adamları anlamıyorum. 2 yıldır o 8 lirayı da ödemiyordum indirmli ürünleri alabilmek için, kargo da ödemiyordum.
    * Hiç bilmeyen biri övgü mesajlarını görüp bedavadan fayda sağlamaya başladı Amazon sanacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    amazon satıcılı ürünler sorun yaşamazsınız. diğer satıcılar indirimli ürünleri bazen iptal ediyorlar fiyat hatası diyerek. mağduriyet yaşamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz hiçbir şeyden memnun olmazsınız. Adamlar tüm ürünleri bedava dağıtsa buraya gelip yoğunluk oldu kargom 3 günde geldi ühü ühü diye ağlayacaksınız. Ölüm kalım meselesi değilse almayın arkadaş siz de.
  • Oldu. Çok teşekkür ediyorum.
  • Prime vid iyi baba the man in the high castle var nasıl bu zamana kadar izlememişim hayret ediyorum kendime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim amazon harici satıcılardan komisyon alıyor kısaca maliyeti artıyor. Ben çok nadir gördüm güzel indirim yapan bir satıcı / bazende güzel indirim yakaladım diyorsunuz satıcı yanlış oldum iptal ettim diyor vs
    Kısaca amazon yanlışta yazsa bahanelere sığınıp iptal etmiyor ve gönderiyor
    Kısaca benim dikkat ettiğim satıcı kim oluyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benden Amazon TC kimlik istiyor. Herhangi bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • sedna03 S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ve Amazon kendileri satıcı olduğu gibi, kendileri üzerinden başka satıcılarında satış yapmasına aracılık ediyorlar.
    Tıpkı gittigidiyor, n11, trendyol gibi başka satıcılar dükkan açıp satış yapabiliyor.. Satış yapan farklı satıcıların, dükkan puanları, güvenirlikleri, kargolama süreçleri farklı olabiliyor.. Fakat Hepsiburada ve Amazon'un kendisinden alınca arkalarında bu iki marka oluyor, hakkını araman kolay, ürünün sana sağlam ulaşması daha muhtemel, iade kolay..

    Dükkan açan diğer satıcılar ise fiyatlarını rekabetçi tutmayabiliyorlar, piyasada 10-11 lira olan ürünü tutup da 30-40 liradan listeleyebilirler, o fiyattan satışa koyabilirler. Amazon ve Hepsiburada daha rekabetçi fiyatlar ile satışa çıkartıyorlar. Piyasanın normaline daha yakın.. (ee tabi diğer satıcılarında rekabetçi fiyatlar vermesi muhtemel ama hiç alakasız yüksek fiyatlı ürünler de oluyor.)

    gittigidiyor, n11, trendyol'dan da alışveriş yapıyorum, Hepsiburada'dan da (hem kendisi hem diğer satıcılar) fakat şu zamana kadar Amazon'daki alışverişlerim sadece kendi sattığı ürünlerden oldu. (diğer satıcıların fiyatlarından satıcının kendisi sorumlu, Amazon belirlemiyor.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    lighting deal sayfasındayken ekleyince sepete oluyor. kitaba tıklayıp açılan sayfada sepete at dersen olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 14391440144114421443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.