Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: By_KeReMM , killforyou1981 , killforyou1981 , Mukan553 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 109 Misafir - 111 Masaüstü2 Mobil
5 sn
331.405
Cevap
8.112
Favori
72.815.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Şöyle birşey yayınlamışlar:

    AMAZON'UN COVID-19'DAN ETKİLENEN MÜŞTERİ, TOPLUM VE ÇALIŞANLARA YÖNELİK EYLEMLERİ
     
    Amazon'un COVID-19'dan doğrudan ve dolaylı olarak etkilenenleri desteklerken COVID-19’un yayılmasını azaltmak için gerçekleştirdiği çeşitli eylemlerin özeti.

    Küresel bir şirket olarak COVID-19'un etkisini yakından takip ediyoruz.

    COVID-19’dan etkilenenlerin yanı sıra daha fazla kişi de dolaylı yoldan iş, okul ve toplumsal ortamlarındaki değişikliklerle mücadele ediyor. Bu zor dönemde müşterileri, toplumları ve çalışanları desteklemek için attığımız adımlar hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

    Müşterilerimize hizmet ediyoruz

    Her zaman olduğu gibi bu süre zarfında da müşterilere ve topluma hizmet etmenin kritik önem taşıdığının farkındayız ve bu doğrultuda müşterilerimizin ihtiyaç duydukları ürünlere, ihtiyaç duydukları anda erişebileceklerinden emin olmak istiyoruz.

    COVID-19 yayılımı arttıkça çevrimiçi alışveriş yapan kişilerin sayısında da artış gözlemledik. Müşterilerimizin başlıca ev giderleri ve diğer önemli ürün ihtiyaçlarını hızlı tedarik edebilmek, gerektiğinde stok yenilemek ve teslimatını gerçekleştirebilmek için bu ürünleri kısa vadede geçici olarak önceliklendiriyoruz. Bu temel ürünlere ulaşılabilirliği sağlamak ve siparişlerinizi vermek için stokları artırmaya devam ediyor, satış ortaklarımızla çalışıyoruz.

    Ek olarak bu dönem süresince temel ihtiyaç ürünlerinde yapay fiyat artışı yapılmasını önlemek için de bir dizi önlem alıyoruz. Bu doğrultuda uzun süredir uyguladığımız politikalarımıza uygun olarak bugüne dek birçok ürünün satışını engelledik veya sonlandırdık. Mağazamızı aktif olarak izliyor ve politikamızı ihlal eden teklif ve ürünleri kaldırıyoruz.

    Çalışanlarımızı CDC (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) kılavuzları doğrultusunda sağlıklı alışkanlıklarını sürdürmeleri konusunda eğitmeye devam ediyor ve çalışanlara evden çalışma esnekliği sunuyoruz.

    Müşterilerimizi güçlendiriyoruz

    Perakende müşterilerimize hizmet sunmanın yanı sıra, Amazon Web Services müşterilerinin, işletme ve kuruluşların da çalışmalarına güvenli ve verimli bir şekilde devam etmeleri için gereken araç ve desteği sağlıyoruz.

    AWS dünya genelindeki halk sağlığı kurumları, devlet kurumları ve işletmelerle işbirliği yapıyor, COVID-19'un yayılımı nedeniyle ortaya koyulan çabayı destekliyor. Bu destek salgından en çok etkilenen bölgelerdeki müşterilere yönelik teknik destek ve AWS kredilerini de kapsıyor. Bunlar hem maliyetlerin karşılanmasına yardımcı oluyor, hem işletmelerin faaliyetlerine devam edebilmeleri için imkan ve altyapılarını hızlıca seferber edip ölçeklendirmelerini mümkün kılıyor hem de COVID-19 araştırma projelerinin hızlandırılmasına destek oluyor.

    Evden çalışırken AWS hizmetlerini kullanan Amazon çalışanlarına da bulutta sanal masaüstleri, kesinti yaşatmayan çevrimiçi video konferanslar ve güvenli içerik depolama ve işbirliği ile destek veriyoruz. Ayrıca AWS, COVID-19 ile ilgili müşterek algı ve anlayışımızı hızlandırmak için araştırma, teşhis, tedavi ve aşı çalışması yürüten birçok sağlık ve yaşam bilimleri şirketine de hizmet veriyor.

    Çalışanlarımızı düşünüyoruz

    COVID-19 ile ilgili süregelen uluslararası gelişmeler ışığında, evden yürütülebilecek bir görevde yer alan tüm küresel çalışanlarımızın Mart ayı sonuna kadar evlerinden çalışmalarını tavsiye ediyoruz. Her ekibin yapısının farklı olduğunu ve tüm işlerin evden çalışmaya elverişli olmadığını biliyoruz.

    Ofis ortamında büyük etkinliklerimizi iptal ettik. İş görüşmelerimizin çoğunu, sıklıkla seyahat gerektiren yüz yüze görüşmeler yerine sanal görüşmelere dönüştürdük. Aynı zamanda ofis ortamımızda bir takım hijyen önlemleri aldık, tüm kapı kollarının, merdiven korkuluklarının, asansör düğmelerinin, dolapların ve dokunmatik ekranların düzenli olarak dezenfeksiyonu da dahil olmak üzere küresel çapta tüm tesislerimizde temizlik seviyesini artırdık.

    Toplumumuzu destekliyoruz

    COVID-19 ile ilgili ekonomik zorlukları aşmak için yardıma ihtiyacı olan Seattle bölgesindeki küçük işletmelere yönelik olarak 5 milyon dolarlık Küçük Mahalle İşletmesi Yardım Fonu oluşturduk. Fon, 50'den az çalışanı veya 7 milyon dolardan az yıllık geliri olan işletmelere yönelik. Amazon'un Denny Regrade ve South Lake Union bölgelerindeki ofis binalarının birkaç blok yakınında fiziksel olarak mağazası bulunan, halka açık olan ve müşterilerin bizzat uğramasına bağımlı olan işletmeler de hibelerden faydalanabiliyor. Bu girişim, küçük işletmelerin çalışanlarını elinde tutmasına ve maaşlarını ödemeye devam etmesine, kiralarını geciktirmemesine ve faaliyetleriyle ilgili diğer sabit maliyetleri karşılamasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

    Amazon, toplumun COVID-19'dan etkilenen üyeleri için yeni bir Seattle Foundation fonuna 1 milyon dolar katkıda bulunuyor. Fon, koronavirüsten ve salgının ekonomik sonuçlarından orantısız olarak etkilenen kişilere yönelik çalışmalar gerçekleştiren kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve toplum temelli kuruluşlara esnek fonlar sağlıyor. İlk hibeler; hastalık izni veya sağlık sigortası olmayanlara, tıbbi açıdan zayıf durumdaki kişilere ve sağlık çalışanlarına yardım eden kuruluşları desteklemek için kullanılacak.

    Gıda hizmeti çalışanlarından güvenlik görevlilerine, temizlik personelinden bakım personeline kadar dünya genelindeki ofislerimizi destekleyen hizmet sağlayıcılar için çalışan tüm saatlik personele ödeme yapmaya devam ediyoruz.

    Salgının en çok etkilediği yerlerden olan Puget Sound bölgesindeki kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve yardım kuruluşlarını desteklemek adına sipariş depolama ve hazırlama merkezi ağımızdan faydalanıyoruz. Krizi yönetirken zaman sıkıntısı çeken kuruluşlar adına hediye kartları bağışlıyor ve Amazon.com'dan ürün satın alınmasına yardımcı oluyoruz. Amazon'dan bağışlanan ayni yardım ürünleri arasında bebek maması ve ıslak mendil, okul malzemeleri, kıyafet ve hijyen ürünleri yer alıyor. Bu, kâr amacı gütmeyen kuruluşların ve yardım kuruluşlarının toplumun değişen ve acil ihtiyaçlarına hızla yanıt vermesini sağlıyor.

    Ayrıca dünyanın dört bir yanındaki topluluklarımıza ulaşıyor ve onlara yardım ediyoruz. Örneğin Çin'de, tıbbi izolasyon kıyafetleri, koruyucu maskeler, tek kullanımlık eldivenler ve diğer tıbbi malzemeler gibi milyonlarca ürünü, salgından etkilenen şehirlerdeki sağlık çalışanlarına bağışlamak için sipariş depolama ve hazırlama merkezi ağımızdan faydalandık.

    Önümüzdeki günlerde daha fazla güncel bilgi paylaşacağız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • megalomenyak kullanıcısına yanıt
    Uğraşmak isteyen ve vakti olan için tabii denenir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: megalomenyak

    Aynen kastım oydu, siz Bosch un 18 v linkini atınca illa Bosch mu olması gerekir daha ucuza başka marka alsam uyumlu olur mu demek istemiştim.
    aliexpress te çevirici mevcut ancak ozaman şarj aletide almayın. çünkü satılan çeviricilerde pilin orjinal şarj aletini kullanın yazıyor, çeviriciyi takıp diğer makineninki kullanmayın yazıyor.


    Bende yenile Stanley - bosch mavi seri çevirici sipariş ettim. Hatta uygun bulabilirsin bir tane makita bosch çeviriciside lazım. Ancak alsıl sorun bosch yeşil seriye uygun çevirici bulamadım henüz, bulsam yeşil seri mavi seri çeviricide alacağım. Bulursanız benimle de paylaşın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AYLAVYU

    Ürün ile ilgili acayip şikayet var. çekim gücü diğer muadillerine göre iyi ve lakin sürekli kapanma arızası veriyormuş.

    servise gönderip getirenler 1-2 ay sonra yine aynı arızayı vermeye başladığını belirtmiş.

    pişman olan çok. ben vazgeçtim.
    Uzun süredir kullanıyorum, yaklaşık 3 sene olacak, böyle bi sıkıntı hiç yaşamadım.

    Dip not: sadece araçta kullanıyorum sürekli kullanımda değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd ryzen 5 3600x 1368 tl olarak gözüküyor. Piyasanın altında bir fiyat.


    AMD Ryzen 5 3600X 3.8/4.2GHz AM4 İşlemcihttps://www.amazon.com.tr/dp/B07SQBFN2D/ref=cm_sw_r_cp_api_i_3BqDEbVBVSW8Q

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deresay

    Amazon'un COVID-19'dan doğrudan ve dolaylı olarak etkilenenleri desteklerken COVID-19’un yayılmasını azaltmak için gerçekleştirdiği çeşitli eylemlerin özeti.

    Küresel bir şirket olarak COVID-19'un etkisini yakından takip ediyoruz.

    COVID-19’dan etkilenenlerin yanı sıra daha fazla kişi de dolaylı yoldan iş, okul ve toplumsal ortamlarındaki değişikliklerle mücadele ediyor. Bu zor dönemde müşterileri, toplumları ve çalışanları desteklemek için attığımız adımlar hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

    Müşterilerimize hizmet ediyoruz

    Her zaman olduğu gibi bu süre zarfında da müşterilere ve topluma hizmet etmenin kritik önem taşıdığının farkındayız ve bu doğrultuda müşterilerimizin ihtiyaç duydukları ürünlere, ihtiyaç duydukları anda erişebileceklerinden emin olmak istiyoruz.

    COVID-19 yayılımı arttıkça çevrimiçi alışveriş yapan kişilerin sayısında da artış gözlemledik. Müşterilerimizin başlıca ev giderleri ve diğer önemli ürün ihtiyaçlarını hızlı tedarik edebilmek, gerektiğinde stok yenilemek ve teslimatını gerçekleştirebilmek için bu ürünleri kısa vadede geçici olarak önceliklendiriyoruz. Bu temel ürünlere ulaşılabilirliği sağlamak ve siparişlerinizi vermek için stokları artırmaya devam ediyor, satış ortaklarımızla çalışıyoruz.

    Ek olarak bu dönem süresince temel ihtiyaç ürünlerinde yapay fiyat artışı yapılmasını önlemek için de bir dizi önlem alıyoruz. Bu doğrultuda uzun süredir uyguladığımız politikalarımıza uygun olarak bugüne dek birçok ürünün satışını engelledik veya sonlandırdık. Mağazamızı aktif olarak izliyor ve politikamızı ihlal eden teklif ve ürünleri kaldırıyoruz.

    Çalışanlarımızı CDC (Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi) kılavuzları doğrultusunda sağlıklı alışkanlıklarını sürdürmeleri konusunda eğitmeye devam ediyor ve çalışanlara evden çalışma esnekliği sunuyoruz.

    Müşterilerimizi güçlendiriyoruz

    Perakende müşterilerimize hizmet sunmanın yanı sıra, Amazon Web Services müşterilerinin, işletme ve kuruluşların da çalışmalarına güvenli ve verimli bir şekilde devam etmeleri için gereken araç ve desteği sağlıyoruz.

    AWS dünya genelindeki halk sağlığı kurumları, devlet kurumları ve işletmelerle işbirliği yapıyor, COVID-19'un yayılımı nedeniyle ortaya koyulan çabayı destekliyor. Bu destek salgından en çok etkilenen bölgelerdeki müşterilere yönelik teknik destek ve AWS kredilerini de kapsıyor. Bunlar hem maliyetlerin karşılanmasına yardımcı oluyor, hem işletmelerin faaliyetlerine devam edebilmeleri için imkan ve altyapılarını hızlıca seferber edip ölçeklendirmelerini mümkün kılıyor hem de COVID-19 araştırma projelerinin hızlandırılmasına destek oluyor.

    Evden çalışırken AWS hizmetlerini kullanan Amazon çalışanlarına da bulutta sanal masaüstleri, kesinti yaşatmayan çevrimiçi video konferanslar ve güvenli içerik depolama ve işbirliği ile destek veriyoruz. Ayrıca AWS, COVID-19 ile ilgili müşterek algı ve anlayışımızı hızlandırmak için araştırma, teşhis, tedavi ve aşı çalışması yürüten birçok sağlık ve yaşam bilimleri şirketine de hizmet veriyor.

    Çalışanlarımızı düşünüyoruz

    COVID-19 ile ilgili süregelen uluslararası gelişmeler ışığında, evden yürütülebilecek bir görevde yer alan tüm küresel çalışanlarımızın Mart ayı sonuna kadar evlerinden çalışmalarını tavsiye ediyoruz. Her ekibin yapısının farklı olduğunu ve tüm işlerin evden çalışmaya elverişli olmadığını biliyoruz.

    Ofis ortamında büyük etkinliklerimizi iptal ettik. İş görüşmelerimizin çoğunu, sıklıkla seyahat gerektiren yüz yüze görüşmeler yerine sanal görüşmelere dönüştürdük. Aynı zamanda ofis ortamımızda bir takım hijyen önlemleri aldık, tüm kapı kollarının, merdiven korkuluklarının, asansör düğmelerinin, dolapların ve dokunmatik ekranların düzenli olarak dezenfeksiyonu da dahil olmak üzere küresel çapta tüm tesislerimizde temizlik seviyesini artırdık.

    Toplumumuzu destekliyoruz

    COVID-19 ile ilgili ekonomik zorlukları aşmak için yardıma ihtiyacı olan Seattle bölgesindeki küçük işletmelere yönelik olarak 5 milyon dolarlık Küçük Mahalle İşletmesi Yardım Fonu oluşturduk. Fon, 50'den az çalışanı veya 7 milyon dolardan az yıllık geliri olan işletmelere yönelik. Amazon'un Denny Regrade ve South Lake Union bölgelerindeki ofis binalarının birkaç blok yakınında fiziksel olarak mağazası bulunan, halka açık olan ve müşterilerin bizzat uğramasına bağımlı olan işletmeler de hibelerden faydalanabiliyor. Bu girişim, küçük işletmelerin çalışanlarını elinde tutmasına ve maaşlarını ödemeye devam etmesine, kiralarını geciktirmemesine ve faaliyetleriyle ilgili diğer sabit maliyetleri karşılamasına yardımcı olmayı amaçlıyor.

    Amazon, toplumun COVID-19'dan etkilenen üyeleri için yeni bir Seattle Foundation fonuna 1 milyon dolar katkıda bulunuyor. Fon, koronavirüsten ve salgının ekonomik sonuçlarından orantısız olarak etkilenen kişilere yönelik çalışmalar gerçekleştiren kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve toplum temelli kuruluşlara esnek fonlar sağlıyor. İlk hibeler; hastalık izni veya sağlık sigortası olmayanlara, tıbbi açıdan zayıf durumdaki kişilere ve sağlık çalışanlarına yardım eden kuruluşları desteklemek için kullanılacak.

    Gıda hizmeti çalışanlarından güvenlik görevlilerine, temizlik personelinden bakım personeline kadar dünya genelindeki ofislerimizi destekleyen hizmet sağlayıcılar için çalışan tüm saatlik personele ödeme yapmaya devam ediyoruz.

    Salgının en çok etkilediği yerlerden olan Puget Sound bölgesindeki kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve yardım kuruluşlarını desteklemek adına sipariş depolama ve hazırlama merkezi ağımızdan faydalanıyoruz. Krizi yönetirken zaman sıkıntısı çeken kuruluşlar adına hediye kartları bağışlıyor ve Amazon.com'dan ürün satın alınmasına yardımcı oluyoruz. Amazon'dan bağışlanan ayni yardım ürünleri arasında bebek maması ve ıslak mendil, okul malzemeleri, kıyafet ve hijyen ürünleri yer alıyor. Bu, kâr amacı gütmeyen kuruluşların ve yardım kuruluşlarının toplumun değişen ve acil ihtiyaçlarına hızla yanıt vermesini sağlıyor.

    Ayrıca dünyanın dört bir yanındaki topluluklarımıza ulaşıyor ve onlara yardım ediyoruz. Örneğin Çin'de, tıbbi izolasyon kıyafetleri, koruyucu maskeler, tek kullanımlık eldivenler ve diğer tıbbi malzemeler gibi milyonlarca ürünü, salgından etkilenen şehirlerdeki sağlık çalışanlarına bağışlamak için sipariş depolama ve hazırlama merkezi ağımızdan faydalandık.

    Önümüzdeki günlerde daha fazla güncel bilgi paylaşacağız.


    Alıntıları Göster
    Ne olursa olsun kazanan hep amazon vb. leri oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 20 Mart:

    Philips GC2995/30 PowerLife Buharlı Ütü / 249TL /https://www.amazon.com.tr/Philips-GC2995-30-PowerLife-Buharlı/dp/B06VW3VRJ1

    Remington Ci8019 Keratin Protect Otomatik Sac Maşası / 299TL /https://www.amazon.com.tr/Remington-CI8019-Keratin-Protect-Otomatik/dp/B073ZGBKHX

    Targus TSB89604EUCommuter 15.6 Backpack Gri Sırt Çantası / 199TL /https://www.amazon.com.tr/Targus-TSB89604EU-Commuter-15-6-Çantası/dp/B01GUXUN3E

    Fakir Twine Saç Kurutma Makinesi / 147TL /https://www.amazon.com.tr/Fakir-Twine-Saç-Kurutma-Makinesi/dp/B07CPT5111

    Remington Ac5999 Pro - Air Ac 2300 W Saç Kurutma Makinesi / 248TL /https://www.amazon.com.tr/Remington-45506560100-Ac5999-Kurutma-Makinesi/dp/B00IBDVTSU




  • Akıllı süpürge sıcak fırsatı aranıyor
  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Direkt bunu alıp geçsem mi ne dersiniz kuponla 245 e düşüyor.

    https://m.n11.com/bosch-18v-25-ah-batarya-aku-P389098556



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megalomenyak -- 21 Mart 2020; 20:27:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • megalomenyak kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat alabilirsiniz, geçende bende aynısını 244 e buldum n11 de kuponla 233 e geldi aldım. Bu dolarda bir daha bu fiyatlara bulmak zor gerçekten. birde elektrikli araba talepleri sebebiyle li-ion batarya stok sıkıntısı sebebiyle fiyatlar artışa geçmiş.

    Şarj aletiniz var ise bunu alın geçin 2,5 luk 18 - 20 dakika çalıştırıyor makinayı işinizi görür. Ancak bataryanızın uzun ömürlü olması için şarjı 100% ve %10 un altına götürmemek çok önemli dolayısıyla %20 - 85 şarj aralığını kullanmanız bataryanızın ömrünü 3 kata yakın uzatıyor. Zaten %15 gibi seviyelerin altında çekim gücü düştüğü için işe yarar bir performansı kalmıyor makinenin. Tabi %90- 20 arasında kullanımda 15 dk. bir süreye düşüyor. 15dk. da yeterli bence.

    Yetmez derseniz amazonda 4.0 Ah liği 358 TL idi, tekrar düşebilir

    Hatta birde şarj aleti + 2,5 Ah lik batarya 382 idi.

    EDIT:

    Hatta direk aynı satıcıda 4,0 Ah liği mevcut:
    https://urun.n11.com/yedek-aku-ve-sarj-cihazlari/bosch-18v-40-ah-batarya-aku-P389103420

    42% fazla fiyata, 60% fazla kapasite. Tabi ihtiyaçlarınız ve bütçeniz kıyası daha önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 21 Mart 2020; 20:45:37 >




  • tonythetonguc kullanıcısına yanıt
    Sonradan gördüm ben de şarj aleti uyarısı varmış. Bende yok şarj aleti. Bakalım fiyat takibine devam. Bana 2.5 yeter de artar evde daha çok bebek dolayısıyla dökülen kırıntı vs için aldım zaten uzun süre şart değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SanDisk 64GB Ultra UHS-I Class 10 MicroSDHC Hafıza Kartı, 80MB/sn'e kadar - SDSQUNS-064G-GN3MN 46,26 + Kargo
    https://www.amazon.com.tr/dp/B074B4BFHJ/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&smid=A1UNQM1SR2CHM&tag=spydrop-20&ie=UTF8&th=1

    Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU]




  • Dün itibariyle türkiye'ye gönderilen çoğu ürün bugün itibariyle gönderilemiyor. Konuyla alakalı bilgi var mı acaba ? Corona salgınından dolayı mı kapatıldı ?
  • ocean-x O kullanıcısına yanıt
    E sınırları kapattık, nasıl gönderilmesini bekliyorsun ki? :) Uçak, karayolu herşeyi.
  • 21 Mart:

    Lenovo 10.1" Full HD Tablet Bilgisayar, Qualcomm 1.8 GHz, 4 GB Ram, Android 8.0, Wi-Fi, ZA440011TR / 1692TL /https://www.amazon.com.tr/Lenovo-Bilgisayar-Qualcomm-Android-ZA440011TR/dp/B07TTK4V9Q

    Remington S7412 Airplates Saç Düzleştirici / 228TL /https://www.amazon.com.tr/Remington-AirPlates-Düzleştiriciv-Benzersiz-Süspansiyonlu/dp/B01N5V716A

    Remington D3080 Pro Dry Saç Kurutma Makinesi / 119TL /https://www.amazon.com.tr/Remington-45356560100-D3080-Kurutma-Makinesi/dp/B00BEJ1546

    Lexon LA113TLP Bluetooth Tws Hoparlör, Pembe / 179TL /https://www.amazon.com.tr/Lexon-LA113TLP-Bluetooth-Hoparlör-Pembe/dp/B07R47TJW1

    JUMP 22211 Spor Ayakkabılar Kadın / 99TL /https://www.amazon.com.tr/Jump-22211-Kadın-Ayakkabı-Siyah/dp/B07QV1VR6G?th=1&psc=1

    SanDisk 256GB Ultra MicroSDXC UHS-I Hafıza Kartı - 100MB/sn'e kadar - SDSQUAR-256G-GN6MN / 248TL /https://www.amazon.com.tr/SanDisk-256GB-Ultra-MicroSDXC-Hafıza/dp/B07Z2NFPLJ




  • Johnnn J kullanıcısına yanıt
    Hocam Evga Almanya'dan kartım giriş yaptı bugün Türkiye'ye.. bu amazonun kararı sanırım bir süreliğine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ocean-x

    Hocam Evga Almanya'dan kartım giriş yaptı bugün Türkiye'ye.. bu amazonun kararı sanırım bir süreliğine.
    alalı 10 gün civarı olduysa şansına gelmiş şuan ortalık karışık yurt dışından alışveriş yapmayın bence şu aralar ki zaten geleceğini de sanmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Mart 2020; 3:52:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.