Şimdi Ara

Amazon Türkiye İndirimleri, Fırsatları ve Kampanyaları [ANA KONU] (989. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: By_KeReMM , lucid dream , badurukan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 104 Misafir (1 Mobil) - 105 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
331.405
Cevap
8.112
Favori
72.815.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1592 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Burada paylaşım yapılıyor, senin işine yaramıyor diye benci davranıp çöp deme hakkını kendinde buluyorsan, paylaşımı yapanda susacaksın! deme hakkına sahip ve haklıda. 1333 mhz ram zamanı geçmiş olabilir orası ayrı konu ancak herkeste son model pc yok, şuanda bende i5 2500k ve ddr3 1333 mhz ram takılı pc de. Yeni amd sistem toplamasam bu ramleri alırdım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGatakan

    Bu mesaj silindi.
    Hocam bu konuda "dua karşılığı" (kendileri dediler, ben demiyorum bunu) link paylaşan iki tane "mühendis" üye var konuyu sürekli "güncel" tutmak için canla başla çalışan. Bazen öyle abartıyorlardıki kotalarını doldurmak için, günde 40 tane ürün linki verdikleri oluyordu. O zamanlar Amazon'a günde 400 ürün ancak ekleniyordu tahminen zaten, bu yüzden bu iki üyenin paylaştığı linklerin içlerinden en fazla 1-2 tanesi gerçekten piyasasının altında fiyata sahip oluyordu.

    Olay forum yönetimi bilgisi dahilinde, tamamen duygusal.

    Hani anlarım, DH bir firmadır, firmalar bu tarz işleri konuların ilk mesajlarının altına botlar aracılığı ile link koyarak ve Amazon ortaklık programında olduklarını açıkça beyan ederek yaparlar ama bizimkiler "üyeler link/ürün paylaşıyor, bizim yasal bir sorumluluğumuz yok, biz içerik sağlamıyoruz. Sadece sağlanan linklere sistemimiz otomatik olarak kendi referansımızı ekliyor, bu da üyelik sözleşmemizde yer alıyor" yoluna gitmeyi tercih ediyorlar (Üyelik sözleşmesini kimseye hissettirmeden değiştirip, konu ayyuka çıkınca onlarca sayfalık şikayet konuları silindi, üyeler banlandı, ben de dahil. Bir terörist ilan edilmediğimiz kaldı, o derece otorite kullandı forum yönetimi). Amazon'un salak olmadığını, günü gelince bu konuyu ciddiye alacağını ve işlerin DH için iyi olmayacağını 7-8 ay önce ısrarla anlatmaya çalıştım.

    Konunun sürekli ana sayfada gözükmesi için söz konusu 2 üye tarafından ısrarla ve sadece bu konuda aşırı miktarda link paylaşımı yapıldığını ve haliyle konunun çöplüğe döndüğünü dile getirdiğim için beni 6 ay banlattı bu üye. Bence bu durumun varlığını onaylamış oldular beni 6 ay konudan banlama yoluna giderek, onlara teşekkür ederim.

    Yönetimin bilgisi dahilinde olduğu için haklı tepkisini gösteren üyelere kalkıp "Sus" diyebilecek kadar da küstahlaşabiliyorlar, maalesef.

    Yazık. Bu iş profesyönelce yapılabilirdi.




  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Selam had bildirecek son insan.

    "Kişi kendinden bilir işi" sözünü hatırlatırım. Taktik güzelmiş, değerlendirmek lazım :)

    Kimsenin benim yaptığım şeye saçma sapan cevap vermeye hakkı yok.
    (adamına göre muamele yapıyorum ve cevap veriyorum)

    Fırsat değilse satın almaz. Onu ilgilendirmiyorsa da yorum yapması anlamsız.

    Fırsat ne? Piyasadan ya da normalden 3-5 neyse düşük fiyat. Bu paylaşımdaki öyle mi? Evet öyle.

    Ha sağda solda daha uyguna ucuza görür, o paylaşımı kaldırırım(bazen gözümden kaçıyor, uyarıyorlar ve bende kaldırıyorum), o ayrı mesele.

    Burada boş muhabbet döndüğü; sataşan ve her şeye atlayan tipler olduğu için "sadece link paylaşımı" konusunu açtım(açmadan önce bu konudan talep topladım, sayfalar öncesinde vardır).

    Birkaç ürüne denk geliyorum, onu paylaşıyorum.

    Adam bana teşekkür veya dua etmiş, inan zerre umurumda değil.

    "Forumun veya forum olmanın" amacını unutmayıp; her şeye maddi veya sizin deyiminizle "beklenti" gözüyle bakmamanızı tavsiye ederim.

    İyi forumlar.

    Düzenleme: Bu konudaki tipleri unutup, kendi konumun harici ürünlerin linkini buraya da atıyordum. Konuyu favoriden çıkarıyorum. İsteyen kendi konumu takip edebilir ve favorilerine ekleyebilir: https://forum.donanimhaber.com/amazon-turkiye-dip-fiyat-firsatlari-sadece-link-paylasimi--135759219-23#137548169

    Dipnot: Konuda yalnızca Amazon Türkiye fırsat ürünlerinin link paylaşımı mevcuttur. Çocuk parkına çevireceklerin gelmemesi(flood atar gibi mesaj atanların) önemle rica olunur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasiTR -- 17 Mart 2019; 14:31:39 >




  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Sizin gibiler yüzünden paylaşım yapan kalmadı. Ne kadar büyütüyorsunuz bazı şeyleri. Yüzlerce boş beleş konuşan, paylaşım namına tek bir şey yapmayan insanlar varken böyle paylaşım yapanlara tepki geliyor sürekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam uygun gördüğü ürünü paylaşmış. İhtiyacı olan alır kullanır. Eğer ihtiyacın yoksa daha iyisini uygun fiyatlı bulup paylaşın ozaman. Burda milleti taşlayıp boş muhabbet yapmayın. Gereksiz yere konuyu meşgul ediyorsunuz. Sayfalar dolusu boş muhabbet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasiTR

    Bu mesaj silindi.
    Merhaba,

    Sanırım banaydı bu yazınız hocam. Mühendisim ama bu forumdaki o ünlü mühendis ben değilim, ODTÜ'ye gelin çayımı içmeye ve sohbet etmeye beklerim.

    Hem siz bu platformdan para kazanılabildiğini nereden biliyorsunuz ki? (Not: Son baktığımda [7 ay kadar önce] TR için aktif değildi bu sistem.) Hani amacı kota doldurmaya çalışır gibi link paylaşarak iyilik yapmak olan birisinin bunu bilmesi ve başkasını böyle yermeye çalışması manidar olmuş :)

    Burada herkes niçin ısrarla fırsat olmayan link paylaşımı yaptığınızın farkında, kaç kere bu konuyu tartıştık ve ısrarla "bana göre fırsat, yardım ediyorum vs." tezlerinizi savunmaya devam ediyorsunuz, hadi ona bir şey demeyelim, iyi niyetlisiniz diyelim.

    Kalkıp başka üyeleri susturmaya çalıştığınız anda işin rengi değişir, burada yaptıklarınızda iyi niyet arayamayız artık. Kendi konunuza dönme kararınız isabetli olmuş.

    İyi forumlar.




  • Chembond kullanıcısına yanıt
    867. kez şu sepetimden paylaştığımda linklerde "ref" yazdığı için para kazanıyor muhabbetine girdiler.

    Ayrıca forumun link uzantısı mı ne ekleniyormuş sonuna.

    İlk başlarda fırsat olmayan linkleri paylaşmışlığım olabilir, bu doğru. Ben bunları inkar ettim mi?
    Uyarıldığında ya sildim ya da açıklamasını yaptım.

    Şimdi paylaştıklarımın hepsi piyasa fiyatı altında. Çünkü aratıyorum ve göz ucuyla diğer sitelerdeki fiyatlara bakarak paylaşım yapıyorum(önceden böyle değildi).

    Savunuyorum çünkü adı üstünde "fırsat". Bir kavramın bu kadar yorumlanabildiğini burada görüyorum ben. Kimi için 5TL'lik fark fırsat olabilirken, kimisine 50TL yetmez. Yahu 1.5TL olan ekmek 2-3KM ötede 1TL olsa, o yolu yürüyecek insanlar var bu memlekette :) O yüzden fiyatlara -piyasadan pahalı değilse, üçte beşte olsa- takılmayın.

    Fırsat olarak görmüyorsanız, x sitesindeki linkini atarsınız, bende paylaşımı kaldırırım. Durum bundan ibaret yani.

    Burada her şeye maydanoz olup, çamur atmaya çalışanlarla inan işim yok.

    günlük 5-10 dakikamı ayırıp 3-5 ürün paylaşımı yapıyorum, onda da gördüğümüz muamele Pablo Escobarlık...

    Hadi selametle.




  • Arkadaşlar amazon ingiltereden anten almıştım, anteni indirimdeyken aldığım için bir de aliexpressten kablo almıştım 1 ay geçti ve ben anteni denediğimde faydasını göremedim.
    Bu anteni iade etmem mümkün mü?
  • herşeyi nasıl da unuttuk hemen. paramızın hali ortada dünyanın en değersiz paralarından birini kullanıyoruz ekonomik krizdeyiz ve herşey ama herşey artık pahalı geliyor. dolayısıyla birçok ürüne artık erişemiyoruz alamıyoruz ve bunun hıncını da amatör ruhlu olsun olmasın buradaki paylaşımcılardan çıkarıyoruz ve 15 güncük kaldı bunlar daha iyi günlerimiz.
  • aman aman nereye geldik lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hünkar bunu beğendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin derdinde millet anlamak güç. Ülke olarak zaten çok gerginiz orası ayrı da

    Kimi gelmiş ben şurada mühendisim diye belirtmiş, kimi gelmiş üyelik tarihi üzerinden çoluk çocuk demeye çalışmış. Link paylaşılmış, ihtiyacın olan ürün yoksa atlarsın görmemezlikten gelirsin. Böyle gereksiz yorumlarla konular kirletiliyor başka birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi gün girmedik neler olmuş
  • Beyler fırsat olan ürünleri paylaşmaya devam edin ben birkaç günde bir gelip bakıyorum zaten arkadaşlar sağolsun ürünün ne olduğunu ve fiyatını yazıyorlar yanına. Hani bir zaman kaybım yok ürüne bakıyorum ihtiyaç olan birşey ise fiyatınada bakıp linke gidiyorum. İhtiyacım olmayan ürün ise 1saniyemi bile almıyor zaten sayfayı kaydırmaya devam ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye ye ürün göndermeyen siteden ne alışverişi yapacağım ki?
    Bizim paramız para değil sanki.
    Amamzon.de de satılan ürün Amazon.tr de niye satılmaz?
  • 
Sayfa: önceki 987988989990991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.