Şimdi Ara

Amazon Türkiye’den dev hamle: Amazon Prime Türkiye’de! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
21
Favori
28.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi netflix düşünsün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .twin.turbo.

    Bayaaa iyi sonunda amazon tr calısmaya basladı.
    Hala kendi ürünlerini getiremediler ama...

    az kaldı :)


    amazon basicsler, kindlelar, fire tv ler


    hepsi gelecek.

  • Adamsın be Amazon hemen üye oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    hem ürünler çok ucuz hem kargo bedava yüklenin arkadaşlar patlatalım şu amazonu hemen hemenn

  • Valla coştu adamlar, giriş fiyatı belirleme vesaire, efsane.


    EA Play malı Steam'de önce güzel fiyat belirleyip sonra "ay yanlışlık olmuş 65 değil 165 TL" diye tam klasik Türk esnafı ayağı yapsın. Amazon her açıdan örnek alınması gereken bir site haline geldi, yerli-yabancı, herkes örnek almalı.


    Amazon'dan yurtdışı alışverişlere, garanti olaylarına falan da bir çözüm getirip kendileri aracılığıyla alışverişe falan izin de verirlerse efsane olur.


    Hemen abone oldum. İnşallah bu fiyatları korurlar.

  • napolyon07 kullanıcısına yanıt

    Boş duyar yapmayalım istersen dostum he? Netflix'in SD paket fiyatı 18 lirayken Amazon Prime ücretsiz kargo, dizi/film ve oyun pakedini 8 liraya satışa sunuyor, 2 kere ücretsiz kargoyu kullansan zaten aylık Prime ücretini çıkartmış oluyorsun, diğerleri de yanına kar kalıyor.


    Ayrıca da Türk Hava Yolları'da dünyanın en büyük iştiraklerinden biri ve dünya çapında kampanya yaptığında 3-5 Euro'lara bilet satarken, Türkiye'de "Enflasyonla Topyekün Mücadele" kapsamında yurtiçine 300 liradan başlayan fiyatlarla bilet sattı.


    Turkcell yurtdışında TL karşılığı 100 TL altında kalacak fiyatlara sınırsız internet paketleri satarken Türkiye'de 130-140 liraya 15 GB internet veriyor.


    Üstelik bu iki şirket Türkiye'de piyasayı tek başına belirleyebilen şirketler, yani rakipleriyle yarışabilmek için bu fiyatlara çıkmıyorlar. Kusura bakma da, ekonomimiz darmadağın olmuş durumdayken zam yapanı değil, sürümden kazanma amacıyla da olsa Avrupa'ya kıyasla 5'te 1 oranında daha düşük fiyatla hizmet sunmaya çalışanı savunurum ben.


    Turkcell ve Türk Hava Yolları bu millet sayesinde bu günlere geldiyse böyle zor günlerde de milletine güzel indirimler kampanyalar yaparak borçlarını ödeselerdi.





  • Bakın reisimiz pik yapıyoruz diyor da inanmıyorsunuz. Amerikalının 13 dolar ödediği hizmeti almaya bizim 8 liramız yetiyor. Daha ne olsun.

  • fotifoti kullanıcısına yanıt

    Bu fakirlik değil ruh hastalığı bilgisayarı olup bu sitede dolaşan biri için aylık 8 lira hiçbir şey ancak bu ruh hastası elemanlar 1 lira için bi taraflarını satar 2 lirayada ailesini satar.

  • AwJeezRick kullanıcısına yanıt
    Dostum boş duyar yapan sensin. Dediklerine katılıyorum zira bunun dostlukla ne alakası var? Algıda sıkıntı yaşıyorsun gibi.. Amazon babasını bile tanımaz önemli olan kazanç ve para. Adamlar sadece doğru politika ile iş yapıyorlar. Tüm mesele bu. Bu politika ile sevgi ve güvenilirlik aynı zamanda sürümden para kazanıyorlar herkesten fazla. Senın deyimine göre amazon türkün dostudur, oluyor. Amazonun bir tarafında bile değil türkü, almanı yada ingilizi. Adam doğru politika ile kazandığı paraya ve başarıya bakar. Dostlukla alakası yok bu işin. Boş yorum yazmışsın yukarıda onu kabullen . Yoksa o dostluk konusu dışında zaten katılıyorum sana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizileri güzel ben kullanıyorum zaten yeni gelmedi ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkçe altyazi veya dublaj olmadigi icin yani icerik olmadigi icin odeyecek telifde yok dolayisiyla 8tl yapmış. bomboş bir şeye 8tl vermek gibi bi şey. ayrica netflix uhd paketi 4 kişi kullaninca aylik 10tlye geliyor. netflixin yanina bile yaklasamaz amazon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 15 Eylül 2020; 12:5:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • formgonder2055 kullanıcısına yanıt

    altyazı var.

  • Oha cidden böyle ise fiyat değer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • annaX kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bit ara üye olmuştum sonra iptal etmiştim. Sanırım tam anlamıyla destek verileceği için olabilir. Euro falan çekmişti üye olduğumda. Birde türkçe menü yoktu sanırım şuan nasıl bilmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime Gaming hizmeti de (eski adıyla Twitch Prime) Türkiye’deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor. Prime aboneleri, Amazon’un ücretsiz dağıttığı oyunları kütüphanesine ekleyebilecek. Twitch’te Prime üye seviyesine yükselecek. Bu sayede Twitch’teki kanallara ücretsiz olarak abone olabilecek.



    Denilmiş. Ücretsiz abonelik prime statü ücretsiz dağıtalacak oyunlar. Güzelmiş bu noktası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seni o kadar çok seviyorlar ki bedava vereceklermiş de kabul etmez sembolik bişeyler yazalım demişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Yerli bir şirketin yurtdışında 6 Euro'ya sattığı bir hizmeti veya malı yurtiçine getirdiğini düşünemiyorum". Hocam buna en güzel örnek tatil fiyatlarıdir. Euro bazında bile çok daha pahalıya tatil yapıyoruz kendi ülkemizde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH ölücüleri suyunu çıkarmaz umarım. Şimdiden danaya girer gibi hesap paylaşma fikirleri ortaya çıkmış bile 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    çok güncelleme oldu telefonda uygulama Türkçe menü geldi ama tv de uygulama yok , evet Euro olarak gösteriyordu ödemeyi TL ye döndüler sanırım , 8tl olarak belirleme iyi olmuş çünkü az içerik var o sebepten bence , ama diziler kaliteli American gods tr dublaj bikaç dublaj dizi daha var altyazılı çok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.