Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.891.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LKLC

    https://www.amazon.de/dp/B00U2FDO4C/ref=psdc_429868031_t3_B01EN5JN5K

    şu monitorun fiyat fena değil gibi. türkiye'ye gönderim yok diyordu birkaç gün önce şimdi açmışlar. ama sanki o zaman daha ucuzdu. 27 inç, 2k, 144hz, freesync.

    27 inch, 144hz ve freesync ben de takipteyim işin aslı, fiyatlarının düşmesini bekleme taraftarıyım, 500 euro ürünün ederidir belki ama yine de 500 euro, 500 euro'dur :)




  • Umarım fazla geniş olmaz. Ne giyiyorsanız aynısını ya da yarım numara küçüğünü almanızı tavsiye ederim skecherslarda. Tabi en sağlıklısı önceden denemek.
  • bende bunun 1 üst modeli var onu bekliyorum alamassınızki gönderimleri kapalı gönderim açılınca şunu alacam bende trde 1000tl

    https://www.amazon.de/gp/product/B00G8Z8HY2
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    Sorularınızın bir bölümü için ilk sayfayı okuyacaksınız diğer bölümü için Amazon.de MH'sine kendinizi aratıp TÜRKÇE olarak konuşacaksınız.

    Hocam, "vergi kesilmemişse ne zaman öderler" konusu için "ilk sayfayı okuyun" dediniz sanıyorum. Kargo ücretini ödediler mi konusu için ise "müşteri hizmetlerine başvurun" dediniz olarak kabul ediyorum. Lâkin;

    quote:

    6.Import Fees Deposit yani Vergi Ücreti Geri yatar mı ? Yatarsa ne zaman ?
    %20'den fazla vergi alınan bir ürün var ise o fazla kısmı size geri yatar, chat'e sorabilirsiniz.

    14.Ödediğimiz Vergi Geri Veriliyor mu ?
    Gümrük Memurlarının ürüne işlem uygulayıp uygulamamasına bağlı olarak değişiyor, hiçbir ayarı vs. yoktur tamamen şansa kalmıştır. Yani bazen ödediğiniz vergi ücreti geri gelebilir. Bu işlem otomatik olarak yapılmaktadır, extra bir şey yazmanıza ve sormanıza gerek yoktur ama gene de bunu 2 ay sonra Chat'ten sorabilirsiniz.


    Şimdi ben %20'den fazla vergi ödediğim için, ödediğim verginin yarısı kesildi ve fazlası geri mi yattı? "İlk sayfayı okuyun" derken bunu mu söylemek istediniz? Çıkarımınız buysa, benden fazla alınan vergi iade edildi, söz verdikleri kargo ücretim ise ödenmedi anlamını taşıyor. Fakat %18 olması gereken vergi, benden %40 şeklinde kesilip, bunun ise yalnızca %20'si ödendiyse karışık bir durum ortaya çıkıyor.

    Gel gelelim, vergi iadesi uygulamasının otomatik olduğunu, müşteri hizmetlerine bir şey sormamıza gerek olmadığını söylüyorsunuz. Ama hemen ardından 2 ay sonra müşteri hizmetlerine bir sorun dediğinizde benim anladığım "vergi iadesini almak için 2 ay beklemeliyiz, 2 ay içerisinde yatmaz ise vergi kesilmiştir, ama kesilip kesilmediğinden emin olmak için yine de 2 ay sonra müşteri hizmetlerine bunu sormalıyız" oluyor. Rehbere göre, ilk siparişimi 10 Nisan tarihinde verdiğime göre, 10 Haziran tarihine kadar bir para iadesi beklemeliyim. Önümüzdeki 1 ay içerisinde bir para iadesi olmaz ise, telefon açıp "benim vergi ne oldu?" diye sormam gerekiyor.

    Yani her yönden belirsizlikler içerisindeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 4 Mayıs 2017; 3:25:50 >




  • Adidas 3 Stripes Performance Teambag M Spor Çantası

    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01FHETC52

    Dip +2 13€

    Bu yoklukta tam sepetlik. Tr fiyatları yanından geçemez. Sipariş geçtim 45₺ çekildi karttan
  • İade edilen 13 euro sizin bildirdiğiniz geri gönderim kargo ücretine tekabul ediyor. İthalat ücreti depozitosu ise eğer fazladan bir çekim yapılmışsa veyahut gümrüğe takılmamışsa yaklaşık 2 ay sonra iade ediliyor. Gümrük vergisinin iadesi için 2 Ay sonra zaten otomatikmen size bir mail geliyor amazon'dan. Olur da gelmezse arayıp veyahut mail atıp sorabilirsiniz. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor bu konuda. Ek olarak herhangi bir şey yapmanız gerekmiyor.@Haplo

    Edit : Etiketleme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UfukAkkus1 -- 4 Mayıs 2017; 3:2:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LKLC

    https://www.amazon.de/dp/B00U2FDO4C/ref=psdc_429868031_t3_B01EN5JN5K

    şu monitorun fiyat fena değil gibi. türkiye'ye gönderim yok diyordu birkaç gün önce şimdi açmışlar. ama sanki o zaman daha ucuzdu. 27 inç, 2k, 144hz, freesync.

    Bir de TN değil IPS panel olsaydı düşünmeden alırdım.
  • satıcı amazon değil boş paylaşım yapmayın.
  • satıcısı amazon olmayan 49 euro sınırını geçmek için ek bir ürün aldım ayakkabıye ek olarak 9 euroluk sorun olur mu?
  • Brennenstuhl Eco-Line 1159700015 Aşırı Gerilim Korumalı 6’lı Grup Priz, Siyah, Anahtarlı
    https://www.amazon.de/gp/product/B002OJYK5G/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1
    Fiyat: EUR 8,93 EUR

    DİP FİYAT
    13,500 olandan
    sipariş verdim geldi
    aşırı sıcaklık korumalı falan yazıyor üzerinde
    elektrikli alet zarar görürse 5 milyon euroya kadar sigortalı yazıyor
    düğmesi pratik oluyor
    en önemlisi çocuklar çivi gibi birşeyi sokup akıma kapılmıyor bu sayede
    gerçi kaçak akım rölesi var da tedbiri elden bırakmamak lazım

    nedense hala ilk sayfada yok bu ürün





  • Bu tabloyu güvenle kullanabilirsiniz. Geçmiş zamanda yine bu sayfada görüp saklamıştım
    https://hizliresim.com/r3zG8a



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himan -- 4 Mayıs 2017; 7:38:56 >
  • 9 gün önce aldığım tchibo cafissimo classic geldi, konu sahibine tekrar teşekkürler. Burada 499, amazondan 291'e geldi. Makina çok kaliteli.
  • arkadaşlar seyahatlerde kullanabileceğim şık ve kullanışlı bir sırt çantası arıyorum. indirim vs görürseniz haber verin lütfen. mümkünse -20 $ € olursa tadından yenmez
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Hiç bir belirsizlik yok siparişiniz geldikten 2 ay sonraya kadat hesap ekstrenizi kontrol edeceksiniz eğer iade varsa görürsünüz yok iade olmamışsa yapacağınız bir şey yok

    Kargo için nasıl bir mesela oldu bilmiyorum ama iadesi içinse ayrı bir başvuru oluşturmanızı lazım MH ile görüşüp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar amazon.de den aldıgım 300 dolarlık direksiyon vardı.hic ups den filan aranmadan onay cıktısı gonderilmeden aras kargoya teslim edilmiş galiba.boyle bir hizmet başladımı acaba? onay cıktısı gonderilmeden bu şekilde işlem yapılıyormu artık?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    arkadaslar amazon.de den aldıgım 300 dolarlık direksiyon vardı.hic ups den filan aranmadan onay cıktısı gonderilmeden aras kargoya teslim edilmiş galiba.boyle bir hizmet başladımı acaba? onay cıktısı gonderilmeden bu şekilde işlem yapılıyormu artık?

    Dhl ile gelen siparişim aynı sizinki gibi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar evime kahve makinesi ihtiycaım var expresso latte için kapsülsüz olan hangi modeli tavsiye edersiniz delogni dedica iyi midir ? çok profesyonel bir şey aramıyorum latte yapsın bana yeter .
    ürün bu ?

    murat bey bir yardımcı olsanız

    https://www.amazon.de/DeLonghi-680-R-Dedica-Espressomaschine-1350/dp/B00EZBTTV6/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1493876595&sr=8-6&keywords=kahve+makinesi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: D12


    quote:

    Orijinalden alıntı: hsngencer

    arkadaslar amazon.de den aldıgım 300 dolarlık direksiyon vardı.hic ups den filan aranmadan onay cıktısı gonderilmeden aras kargoya teslim edilmiş galiba.boyle bir hizmet başladımı acaba? onay cıktısı gonderilmeden bu şekilde işlem yapılıyormu artık?

    Dhl ile gelen siparişim aynı sizinki gibi oldu.

    dhl ile gelmiyor.i parcel ile geliyor.
  • dün iparcelden gelen kargomun kutusu biraz darp edilmişti artık üzerine kutumu düşmüş ne olmuşsa bant yerlerinden biraz sökülmüştü yurtiçi kargo tekrar bantlamış neyse ki bir sorun yoktu
  • Banada 4 5 kez oldu hocam ups ile çok kargom geldi ilk başlarda yetki belgesiz asla antrepodan çıkmazdı ama son 3 4 siparişimin sadece 1 inde arayıp yetki belgesi istediler (hepsi vergi üstüydü)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.