Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.892.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    google translate ile çevirin anlarsınız. Türkçesi kötü olursa almancadan ingilizceye cevirin öyle bakın. Gerek yok bunu burda paylaşmanıza.
  • Lelouch Lamparogue kullanıcısına yanıt
    Konunun tamamını okumadım ancak ne olursa olsun, yanlış bilgilerin sorumlusu satıcı firmadır. Bunu kullanıcıya yüklemeye çalışmak çok yanlış bir düşünce. Her gün yüzlerce Yen'i kullanıcı katılıyor bu konuya ve hepsi de nin yaptığı bu hatalardan bihaber. Dolayısıyla "akilsiz basın cezasını ayaklar çeker" misali, diger arkadaş haklıdır kanımca. Körü körüne savunmamak gerek firmayı. Avantajlı mi? Çokça avantajlı. Hatalı mi? Evet, hatalı...



    Selamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 64gb class 10 micro sd card sepette 15.96 euro

    Gönderilmiyor diyor fakat satıcı Amazon. Ödeme sayfası aktif.

    İhtiyacı olan ve sepet tamamlamak isteyen olabilir.



    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00J29FF4G/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 1070'li laptop fırsatı olan var mı? Bi gl 502 girdi çıktı 1600 euroya. Başka gelir mi acep...
  • ugurturhal U kullanıcısına yanıt
    O zaman kapatıp gitsinler ki yavaş yavaş yapıyorlar da
    Hepsiburada vb. gibi siteler size dediğiniz mükemmel hizmeti sağlayacaklardır zaten
  • Kristallklar kullanıcısına yanıt
    NASIL BİRŞEY ARIYORSUN HOCAM TARİF ETSEN ALTARNATİF VERİLİR BURADA GENELDE
  • Lelouch Lamparogue kullanıcısına yanıt
    Ağır saçmalamışsın. Tüketici araştırmak zorunda değildir! Satıcı dürüstçe bilgi verip düzgün biçimde bilgilendirmek zorundadır! amazon bile müşteri memnuniyetini 1. Planda tutarken senin bu yaptığın kraldan çok kralcılıktan başka bir şey değil kb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu amazon.de'de 10 euro alt limitsiz indirim var, maksimum işime yarayacak şekilde nasıl kullanırım diye değişik kombinasyonlar deniyorum ama kargo bedava ve gümrük sınırı arasında 10 euro fark olması anlamsız kılıyor indirimi.

    her durumda da 10 euro indirim oluyor ama 30 euro altı olunca kargo ücreti ekliyor, 30-40 euro arası hem kargo hem vergi ekleniyor, 40 euro üzeri ise sadece vergi ekleniyor.
  • Burdan birdaha birisine yardımcı olursam ne olayım yardım edelim dedik amazon fanboyu olduk çıktık.Kimse burda amazonla arasında olanları anlatıp yazmasın arkadaşlar ondan sonra en ufak şeyde böyle beklentiler çoğalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 23 Mart 2017; 0:12:3 >
  • Arkadaşlar corsair güç kaynağı alacağım da malum burada garanti yok bozulma ihtimalleri yüksek hassas ürünler mıdır sizce almak mantıklı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hebelehubele H kullanıcısına yanıt
    Niye gerek olmasın ki anlamadım, burası yardımlaşma ve fırsatların belirtildiği konu değil mi? Ana başlıkta buna benzer bir alt başlık da bulamadım ve sordum. Google translate ile çevirmemi söyleseniz yeterdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burası Amazon müşteri hizmetleri resmi portalı değildir. Amazon'la sorun yaşayanlar dürüstçe Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler. Burada üyelerin bir karşılık beklemeksizin yaptığı yardımlaşmaların ne anlama geldiğini anlayamayacak durumda olanlar varsa, bunu takdir etmek yerine yardımda bulunan üyelere saldırma yolunu seçenler varsa, paylaşım amacından saparak konuyu kirletenler varsa forum yönetimi ve konu sahibi gereğini yapacaktır. Zannımca daha fazla tartışmaya girilmesi kimseye fayda sağlamayacaktır.
    Kalın sağlıcakla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ragenevil

    Ağır saçmalamışsın. Tüketici araştırmak zorunda değildir! Satıcı dürüstçe bilgi verip düzgün biçimde bilgilendirmek zorundadır! amazon bile müşteri memnuniyetini 1. Planda tutarken senin bu yaptığın kraldan çok kralcılıktan başka bir şey değil kb.

    haklisin..Amazonun hatasini bile bizde ariyorlar neymis efendim arastirmamisiz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 480 ekran kartını almayı düşünüyorum ama garantinin Türkiye'de geçerli olmaması canımı sıkıyor. Sorun yaşarsak süreç nasıl işleyecek, alacağımız hizmet nasıl olacak daha önce deneyimlemiş arkadaşlar var mı? 773 TL yurt dışı ürüne vermek yerine biraz daha ekleyip Türkiye'den almak daha mı mantıklı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

    Athlon 840 ile darboğaz yapmayacağını bilsem alırım o fiyata kaçmaz da rx480 . Asıl benim en çok dikkatimi çeken şey ulan adamlar 170 liraya alır gibi rx480 alıyolar . Şaka gibi vallahi şaka gibi ya 170 dolarcık veriyolar ve alıyolar . Biz de 170 liraya ekran kartı yok neredeyse . Yaktım bi gamel

    Ohoo ne fiyatlar gördü bu gözler o konuları çok düşünürsen kafayı yersin, dünyadan kopuk bir şekilde takılıyoruz kendi halimizde işte karıştırma benim içinde yak bir tane.

    Konuyu açtın bak dayanamadım şu bilgiyi koyayım buraya sigaralar kendiliğinden yanacak kesin.

    Akamai’nin yaptığı araştırmada, Türkiye fiber internet hızıyla Kenya (15 megabit) ve Şili (8,6 megabit) gibi ülkelerin gerisinde kalarak 67. sırada yer alıyor.

    son edit : Teknolojik parça olarak ihtiyacınız varsa bir an önce almaya bakın, ekonomistlere göre seçimden çıkan sonuca bağlı olmaksızın sonrasında dolar / euro uçacakmış, çok ciddi sıkıntı var diyorlar benden demesi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tufanumur12

    böyle bir rehberi hiç üşenmeden sırf bize yardımcı olmak adına iş ve özel hayatınızdan vakit ayırıp çok güzel bir şekilde anlatım yaptığınız için size çok çok teşekkür ediyorum. Yakın zamanda ilk siparişimi vereceğim.

    Emeği karşılıksız bırakmadığınız için biz teşekkür ederiz, keyifli alışverişler.


    Tartışmayı devam ettiren arkadaşlar birbirlerine PM atabilirler, bundan sonra yazılacak olanların içeriğine bakılmaksızın silinecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaslar kafa ütülemeyin. Şurda indirim mi takip edicez sizin tartismalarinizi mi çekicez. Amazon dört dörtlük değil ürünler de binlerce kilometre uzaktan geliyo. Kimse sizi almaniz için zorlamiyo. Ürünlerin adinin yanliş yazildiğini amazon.de den düzenli alişveris yapan çoğu kişi bilir zaten. Olmadi internetten veya müşteri hizmetlerine e posta atarak öğrenin detaylica özelliklerini.Fakat bu kadar şikayetçiyseniz Tr de de güzel indirimler takip edebilirsiniz bu sikintilari yasamamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cango69 kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk sayfada yazıyor:
    ''Amazon yetkilileri ile aranızda yapacağınız konuşmalar ve size özel yaptıkları yardımlar/iyilikler mutlaka sizinle Amazon arasında kalmalıdır zaten bunu onlarda söylerler.''
    Böyle yazılan mesajları Murat hocam gördükçe sanırım siliyordur zaten.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Sigara cebimde kendiliğinden alev aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Black Dark- -- 23 Mart 2017; 1:17:2 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma Akamai'nin istatistiğini bende görmüştüm geçenlerde bi konu'da . Türkiye 7.6 megabit ortalaması varmış . 67.sıraya koymuşlar . Bana kalırsa biz 67 değil, 120'lerde falanız çok samimi diyorum . Adamlar satılan internet paketlerinden falan hesaplamışlardır. Sonuç normal tarifelere göre fiyasko, işin içine AKK girse bide vay ben nerelere gidem . Bilmiyolar ki biz de AKK denen bir saçmalık var . 30 günün 5 günü normal hız , geri kalan 25 gün 3 megabit .


    Mobil internet ortalaması 4-5 gb olan (salladım daha azdır eminim) ülkede 4.5G'ye milyonlar harcadılar . Daha hızlı film izlemek için? 4GB paket ve Film Sabit hatlar yerlerde . Bide ronaldo'yu oynatıp prim yapmaları yok mu . Neyse şu konuyu kirletmeyim ben daha fazla yine sinirlerim tepeme geldi sigara 3'lü 5'li yanıyo artık kendiliğinden .


    Birde son kez bende ekleyim geçen 1-2 sitede en çok "hardware" ürünleri tüketimi olan yani işte bu donanım parçaları en çok satılan ülkelere baktım Türkiye amerika'nın bi tık altındaydı renk koyuluğu olarak . Fransa'dan ispanya'dan ve bir çok avrupa ülkesinden falan öndeyiz o konuda . Helal olsun gerçekten her şeye rağmen yılmayan teknoloji tutkunu arkadaşlarıma . Amazon olsun kaçak göçek indirim vs. bir şekilde yılmıyoruz .

    Seçim'den sonra euro 5'i geçecek falan diyenler var , dolar'da 4'ü çok rahat geçecek diyolar ki bunu öyle direk değil bir çok analiz yapıp dile getiriyolar , bana da öyle geliyo seçimden sonra patlayacak gibi . Ben alacağımı aldım gibi, çekildim biraz piyasadan şu athlon 840 hakkında iç açıcı şeyler duymuyorum i3'den geçince hata etmişim onu anladım . Belki son 1 hamle ile 860k veya 880k alır çekilirim .




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.