il neresi? birde aldığınız ürün amazon satıcı ve gönderici mi? Prime konusunda en büyük yanılgılar bunlar. 1)her ile ertesi gün teslimat olmuyor 2) satıcı amazon değilse prime işe yaramıyor. Sitede görünen teslimat süresi geçti ve hala ulaşmadı ise şikayet edin. İzmirde amazon satıcılı olup 2 günden geç aldığım kargo olmadı. Kolay gelsin mükemmel çalışıyor. 2-3 kere söyledikleri teslim tarihinden bile önce geldi(bugün sipariş verdim pazartesi teslim gösteriyor ama cumartesi gelmiş oldu) |
bu amazon iyi de kuru ot sipariş etmiştim kutunun içine bir sürü kağıt koymuşlar her seferinde başıma çöp çıkartıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16 Ocak Cumartesi>> Paket gönderildi. 11 gün oldu gelişme yok :S En son paketi açılmış kirli a4 kağıdı yollamışlardı. Şimdi ise bu... Yavaş yavaş soğumaya başladım :( |
|
Sistem hata veriyormuş. Kargo firmasıyla iletişime geçeceklermiş... Teslim tarihi 25 ocak yazıyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3v3N -- 27 Ocak 2021; 17:15:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amazon'da sadece Amazon.com.tr'de Prime geçerli diğer ülke amazonlarından ürün alırsan onların prime Türkiye için geçerli değil. Sadece Türkiyedeki kargolar Prime de ücretsiz. |
Pazar günü öğleden sonra 14:00 - 15:00 sularında birbiriyle alakasız 4 tane ürün sipariş ettim. (Ampül, damacana pompası, Çocuklara puzzle vs) Pazartesi sabah 08:30 da teslim edildi hepsi. Siparişimden 17 saat sonra herşey ücretsiz teslim edildi. Ben gayet memnunum bu işten. |
Merhabalar, el cid dizisinin altyazısı çok parlaktı, yazıların parlaklığını biraz kısayım dedim. Ama nedense nasıl yaptıysam altyazıların arkasında siyah font oluşmuş. Şimdi düzeltemiyorum ![]() ![]() amazon.com/cc adresinden düzeltiyorum ama default subtitle olarak hep arka fonlu görünüyor ![]() |
çözümü kendim buldum amazon.com/cc adresinde bir değişiklik yaptığınızda uygulamaya gitmiyor bu. tvden uygulamayı sildim yükledim düzelmedi. Çözüm şu, siteden profilin adını değiştirin, sonra tvden profilin adını bir daha değiştirin. o zaman güncelliyor bir nevi kendini. işte o zaman ayarlarınız tvye geçiyor |