Şimdi Ara

Amazon Prime Türkiye [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
382
Favori
172.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhyNot?

    Eleştirecek bir şey yok gayet güzel açıklama yapılmışken yanlış yönlere çekilip gerginlik yaşanıyor. Şu tartışma ve insanlara yüklenme kültüründen vaz geçin artık.

    Bu arada ilk mesaj şahane hale gelmiş.
    Hangi açıklama ? Bazı alışveriş sitelerindeki gibi olumsuz eleştiriyi hemen silmişler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • prime video için denenilebilir sanırım, ürünlerde primelı olduracak kadar büyük bir avantaj var mı
    ?
  • arkadaşlar, dublaj durumu nedir. diziler dublajlanmaya başlanmışmı
    ve türkçe dublaj kaç film vardır tahminen
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi arkadaş konu tamamen alındı sanmış editlemek ve kuralları yazmak için alıp iade etmişler süreç biraz uzayınca tatsızlık çıktı galiba. Yanlış anlaşılan ve gereksiz bir tartışma yaşandığı için alakalı mesajlar temizlenmiştir. Ne hevesliniz yav gerginliğe ve laf sokmaya bi durun işini yapsın adamlar zamanla rayına oturur.
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş zor duruma düşmesin diye şeetmişler siz de hiç bardağın dolu tarafından bakamıyorsunuz. Hadi siz linklere tıklayıp alışveriş yapın lütfen, forum serverları su yakmıyor herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbalvador M kullanıcısına yanıt
    Yöneticilerle görüştüm hocam. Geçici bir devir söz konusu olduğunu ve arkaplandaki süreci anlattılar. Ben de ilk anın verdiği duygu yoğunluğuyla yazmış oldum o mesajı, onlar değiştirmese de ben değiştirecektim. Herhangi bir sorun kalmadı aramızda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • exdanples E kullanıcısına yanıt
    Olabilirsiniz hocam sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyrexiz

    Amazon kraldır, 1-2 ay önce aldığım ürün bozulunca satıcının adresine gönderdim yapamamışlar geri gönderdiler iade Edin aldığınız yerden dedilerde iade süresi geçmişti bunu onlara belirttim takmadılar hemen müşteri hizmetlerini aradım sadece geri gönderdiler dedim hatta iade yapamadım diyemeden beyefendi ürün sizde kalsın ben alışverişte kullandığınız karta ücret iadenizide yapıyorum dedi ne diyeyim Allah razı olsun Amazon Türkiye’den. Ne başka birine yönlendirdiler ne bir kaç gün beklettiler anında çözüm buldular işte olması gereken hizmet!
    Ben ise sorun yaşadım. Robot süpürge almıştım, ama satıcı amazon değil, sen cep diye bir satıcı. Satıcının profili orta şeker. Dedim bir sorun olursa mazaondan hallederim. Zira süpürgenin fiyatı çok iyiydi. Siparişi verdim.
    2 gün sonra ürün teslim edildi. Ürün kayınvalideye hediye olacağı için hep beraber açalım dedik. Kutudan çıkarttık, kablolamalarını yaptık, standı wifinin iyi göreceği yere koyduk, uygulamayı yükledik, kayınvalideye xiaomi hesabı açtık falan..

    Sıradaki iş süpürgeyi çalıştırmaya geldi. Biz eşimle vacuum mop pro kullanıyoruz, onda da ilk çalıştırdığımızda evi komple gezip haritalamıştı, bunda da aynısını yapması gerekir diye düşünüyoruz. Çünkü kulllanım kılavuzunda ve youtube daki incelemelerde öyle diyor. Neyse, biz aleti çalıştırdık. Alet bir iki adım gitti gitmedi, fırıldak gibi etrafında dönmeye başladı. Deli danalar gibi sürekli aynı yerde bir sola bir sağa, bazen kendi etrafında 360 dönüp duruyor. Dedik herhalde bunun huyu böyle. Neyse efenim, bu arkadaş pilini kritik seviyeye sanki 2 büyük içmiş edasıyla döne döne getirdi. Dedi ben standıma dönüyormuş. İyi dedik. Ama sarhoş kafa standını da bulamadı, dedi ben kendim gidemiyorum, beni standa siz götürün. Peki dedik, aldık standa koyduk.

    Ertesi gün yine aynı şeyi yapınca, amazondan iade prosedürünü başlattım. İşte film bundan sonra koptu.
    Amazon satıcıya 72 saat süre verdi, satıcı üründe problem olmadığını, müşterinin çalıştırmayı beceremediğini söyledi. Biz amazona iade hakkımızı ve paramızı istediğimizi yazdık, amazon satıcıya yine 72 saat süre verdi, satıcı üründe çizik var para iadesi yapmam dedi, biz yine amazona yazık, üründe çizik yok, para iadesi istiyoruz dedik, amazon yine satıcıya 72 saat süre verdi, satıcı bu sefer üründe ezik var, vuruk var bu şekilde olmaz, talebi reddediyorum dedi, biz yine amazona yazdık, yasal hakkımızı kullanmak istediğimizi belirttik ve ürünü kargolarken çekmiş olduğumuz resimleri gönderdik.

    En sonunda Müşteri hizmetleri kendi insiyatifinde para iadesinin onaylanmasına karar verdi. Bu onay, geçtiğimiz cuma günü geldi, 3 iş günü içinde para karta yatarmış. Ama yatan eden yok henüz. Zaten bu konuda bilgilendirme maili de gelecekti, öyle söylemişlerdi, o da gelmedi. Bakalım bekliyoruz...

    Gerçi n11 de böyle bir sorunla karşılaştığımda satıcı para iadesini reddettiği için ürün elimde kalmıştı. Zaten 15 liralık bir şey olduğu için hakem heyeti vs ile uğraşmamıştım açıkçası ama amazonun iade konusunda iyiyiz diye reklam yapıp müşteriyi böylesine uğraştırmasına kırıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Amazon dışı satıcılardan ne olursa olsun almamak gerekiyor. İyi niyetle yine de iadenizi onaylamışlar. Ucuz atlatmışsınız. İadenin karta dönmesi Amazon'da 3 iş gününü bulabiliyor.
  • Az önce prime teslimat seçenekli telefon aldım. Tahmini teslimata 19-22 Eylül yazıyor nasıl oluyor bu anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah Ödeme aracınız doğrulanamadı. diyordu hala aynı müşteri hizmetleri teknik aksaklık dedi hala devam ediyor demek ki

    kart: ziraat
  • Amazon’dan sadece Amazonun kendisinden al. Amazon diğer satıcılarda yaşanılan sorunlarla kendi satmış gibi ilgilenmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi Box'ta Prime Video kullanmak için apk indirip yükledim ama profil seçemedim. Profilleri internet üzerinden oluşturdum acaba uygulamaya düşmedi mi daha yoksa uygulamada profil seçemiyor muyuz anlayamadım. Deneyen var mı?
  • Benım 2.5 ay kullandığım airpods pro cihazı amazon sorgusuz iade aldı Amazon satıcısı ise hemen iade alir öbür türlü sıkıntı
  • Hepsiburada varken illla gavura kazandırcaz di mi beyler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah tanıtıma özel bu fiyat olmaz da hep böyle kalır.

    Ömür boyu üye kalırım ben bu fiyattan prime.
  • takip
  • emclord00 kullanıcısına yanıt
    Gavura değil düzgün hizmete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emclord00

    Hepsiburada varken illla gavura kazandırcaz di mi beyler :)
    İşini şark kurnazlığı ile yürüten bir firmadan sahibi babamın oğlu olsa dahi alışveriş yapmam. Aldığım ürün sorunlu çıktı ve iade için dört ay bekletildim, aynı ürünü yine bana yollayarak sorunu çözdüler.
  • Ayda 10 15 milyon ciro yapan e-ticaret siteleri, günlük cirosu bir kaç milyar dolar olan amazon karşısında batacak.. batmak zorunda..
    Umarım devlet amazonun önüne engel olmaz.. tıpkı uber de yaptıkları gibi..
    Size bir örnek veriyim, geçtiğimiz ay samsung a71 telefon aldım amazon üzerinden. Telefonu sipariş verir vermez ingiltereden bir numara aradı beni ve türkçesi zayıf olan bir amazon çalışanı siparişimi teyit etti, ve 30 gün iade hakkım olduğunu bildirdi..
    Düşünün hb den telefon aldığınızı ve geri vermek istediğinizi.. adamlar bırak sen böyle birşeye ihtimal vermeyi üstüne arayıp sana geri verebilirsin diyor.. kısaca benden sipariş verdiğinde korkma diyor..
    Amazon dan aldığınız hiç birşeyde pişman olmazsınız.. en kötü iade edersiniz..
    Umarım Türk milleti, amazonun iyi niyetini su istimal etmez ve umarım devlet önünü engellemez..

    N11 trendyol ve hb... Geçmiş olsun.. siz kutusu açılmamış telefonu değil iade değişim bile yapamazken adamlar 30 gün kullanılmış telefona full iade üstüne kargo ödüyor..
    Güç böyle birşey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 16 Eylül 2020; 1:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.