|
Amazon Prime Gaming kütüphanesine 8 yeni oyun eklendi: 300 TL değerinde

-
-
Başlık: 300TL değerinde 8 oyun.
Meali: Adını muhtemelen hiç duymadığınız steamde toplam 300 lira etmeleri dışında hiçbir özelliği olmayan 8 oyun.
Zaten sırf 8 lira diye aboneydim, zam gelince iptal ettirdim.
-
Ölmeden önce kesinlikle oynamamanız gereken 8 oyun vermiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsterse 1000₺ oyun versin son kaleyide yıktılar
Son kale gamepass
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi hayırlı olsun.
Steame eklense 8i yine alınır kütüphane genişlesin diye oda yok 😃
7.9 tl iken bir anda 39 lira gibi muhteşem bir zam hiç yakışmadı amazona ... eğer gerçekten müşterisine değer veren bir kuruluş olsaydı bu kadar artış sonrasında bir süre amerikadaki gibi ürünlerde müşteriyi çok memnun edecek indirimleri uygulardı ki o zamanda üyeliği bir süre sonra en az 100 lira yapması gerekirdi... şuanda piyasadaki rakiplerini sadece amazon gönüllü 1 aylık garanti kapsamı cezbediyor başkada bir getirisi yok...
-
39 tl hala bedava verdigi hizmetlere gore pahali diyen gitsin dilensin
-
Fazla söylenmeye gerek yok. Bedava oyun, aldım gitti
-
Ne hizmeti veriyor mesela?
Prime iptal ettim. Çok lazım değil.
-
Yaklaşık 0.4 dolar üyelik ücretiyle kullanırken gıkınız çıkmıyordu ama. Bu kadar ölücü olmaya gerek yok. Hesabı soracağınız yer amazon değil.
-
Amazona has içerikleri izleyebiliyorsunuz
Amazonda alışveriş yaparken gün içi kargo gibi hizmetlreden faydalanabiliyorsunuz.
Yine Prime üyelerine özel indirimlerden faydalanabiliyorsunuz
Aldığınız ürün indirime girerse aradaki farkı hesabınıza yatırıyorlar
Bunun dışında sadece amazonda bulabileceğiniz belki de bir çoğumuzun bilmediği bir çok özellikten faydalanabiliyorsunuz.
Kariyer eğitimlerine ücret vermeden sahip olabiliyorunuz.
İnsanlar amazon un webservisi hizmetleri, eğitim tarafındaki geniş kütüphanesini falan bilmiyor haliyle de sanıyor ki sadece prime ı dizi film izlemek için alıyorlar. Oturun biraz kurcalayın. Verdiğiniz paraya karşılık aldığınız hizmetleri diğer platformların verme şansı yok.
Amazon sadece satış sonrası desteğiyle bile o parayı hak ediyor fazlasıyla.
-
Bedava oyun ve icerikler
Twitch aboneligi
Ucretsiz ve hızlı kargo
Prime indirimleri
Musteri hizmetleri desteği
Prime video
Para harciyorsan misli ile çıkartıyorsun zaten harcamasan da çikartiyorsun Türkiye fiyatları yurt dışına göre bedavay dı 7.90 yeni fiyat bedavadan az pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ücretsiz oyun veriyordu üyelerine bi ara, üyeliğiniz sonlansa bile oyun kütüphanenizde kalmaya devam ediyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 25 Mayıs 2023; 11:0:1 > -
saldırgan bir ağızla bana cevap verme zahmetine girdiğinizden ne zihniyette olduğunuz anşalılıyor, ne kadar objektif bir yaklaşımla fikrimi söylesemde sizin asıl ne amaçla bana cevap vermek istediğiniz belli... ben hala amazondan alışverişimi yapıyorum merak etmeyin.
-
Konudan bağımsız olarak prime ücreti için Garanti'nin güzel bir kampanyası var.
"Dijital film ve dizi platformlarında üyelik ödemelerinizden bonus kazanabilirsiniz".
Netflix, Digiturk, BeIN Connect, Amazon Prime, Gain ve TV Plus platformlarında maksimum 40TL'ye kadar harcadığınız kadar bonus.
Aylardır bu kampanya devam ediyor ve amazon prime bedava oluyordu. Bu kampanya devam ettiği sürece ben prime üyeliğimi iptal etmem.
-
uzun süre zam yapmamışlardı
-
Ne ölücü adamlarsınız ama harbiden be aylık 8 lira iyi direndiler. Şuanki fiyatıda bir paket sigara parasına bir ton hizmet siz kullanmayın zaten iyi yapmışsınız iptal ederek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Başlık: 300TL değerinde 8 oyun.
Meali: Adını muhtemelen hiç duymadığınız steamde toplam 300 lira etmeleri dışında hiçbir özelliği olmayan 8 oyun. Zaten sırf 8 lira diye aboneydim, zam gelince iptal ettirdim. |
Ölmeden önce kesinlikle oynamamanız gereken 8 oyun vermiş
|
İsterse 1000₺ oyun versin son kaleyide yıktılar
|
Son kale gamepass
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X