|
Bildirim

1 Mobil
|
Geç geldi ve az geldi. Gayet makul.
|
|
2 yıl sonra %25 zam fazla şey yapmayalım
|
|
Diğer soyguncularla kıyaslayınca çok çok uygun bir fiyat
|
|
10 tl mi? Ben buna zam diye haber de yapmazdım. Helal olsun bu fiyatla bu hizmeti sağlayan tek firma
|
|
Çok iyi artmış, ben 100 olmuştur dedim girerken. Bu zamma tepki gösterecek varsa kafasını kuma sokmalı acil bir şekilde. |
|
Adamlar kac senedir bedavaya hizmet veriyorlar resmen. Yillar sonra kucuk bir zamda kulaginizin arkasinin kaldigini dusunuyorsaniz uzuldum dogrusu. Netflix tek zamda bu adamlarin su anki fiyatinin 3 katini istiyor.
|
|
Adamlar piyasaya girerken bedava fiyattan girince haliyle fiyatı nereye çekseler oran olarak çok gözükecek. 50’ye indirimler, ücretsiz kargo, PRİME VİDEO, ilgilisine pc oyunları!! Türkiye şartlarında ve diğer platformlara göre kıyaslayınca bedava. Daha ne olsun?!
|
|
Zeka yoksunu biri bu şekilde kıyas yapardı
|
|
Hala bedavan biraz pahalı.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
2 yılda yüzde 550 artmış. ?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Prime Video var içerisinde. Bence fiyat makul |
|
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Parasını hak eden şuan tek abonelik ne yazık ki bu .Fiyat artışlarına çok sövüyorum ama 50 tl nin de artık bir değerinin olmadığını kabul etmek lazım.1 Tane alışveriş yapsanız ay içinde zaten kendini kurtarıyor arada güzel oyunda veriyor. Zam haberini görünce ben 99 tl yapmışlardır dedim çokta şey yapmamak lazım. |
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
| _____________________________ |
|
|