Genel anlamda baktiginda yok bundan bahsediyorum. Garip bi furyanin icine girdik anlamsiz yere. Su anda da sinir oldugumuzla kaldik. Parayi ne zaman yatiracaklar vs vs elini kolunu bagladilar resmen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O duruma maalesef bir şey diyemiyorum, haklısınız. Cidden üzücü yani. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence yok. |
insallah oyle olur hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yani iptal olmasin ne zaman gonderirse gondersin bize yeter.yeni Siparisi gecmek sifirdan tam bir izdirap cunku < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar benim soru biraz saçma olucak ama trden alınma cihazı yurtdışına kargolarsam gümrük çıkıyor mu :) ? |
Yılbaşına açarlar mı acaba ? 4 pro alacaktım almışken 5 alayım, onuda yurt dışından alayım dedim sanırım geç kalmışım baya😁 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yeşil çizgi yavaş yavaş aşağı iniyor her gün, insallah yarın kargolanacak :) ![]() |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 8000 euro satıldığını bile duydum yani çok uçuk rakamlara satış olabiliyor yurtdışında |
Arkadasim stok bulamiyormus burdan alip ona gondericem. Soruya soruyla cevap vermissiniz sorumun cevabini biliyorsaniz soylerseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
amazon uk |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|