Artık şansımıza kaderimize diyelim 5300lira gibi bir fiyat oluyor 580€ olursa. Kafam karıştı aklımdaki fiyattan neredeyse 1000tl daha fazla. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ek ödeme gibi bir durum olması imkansız. Amazon, gümrük vergisini eksik alması durumunda kendisi karşılıyor. Yoksa müşterinin sipariş ekranında her şeyin ücretini ödemesinin ne anlamı kalıyor? |
€580 olmaz €530~ olur, normali o zaten. |
monitörde de var yani ek vergi, maşallah her şeyden alıyor devlet bilmiyordum bunu |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
5bin TL'yi geçmediği sürece sorun yok o zaman alabilirim, psikolojik sınırım 5k :p Gerçi stok yakalayabilirsek tabi yarın sabahtan başlayacağım f5 çekmeye. |
bende aynı şekilde düşünüyorum 5 k ya kadar dijital sipariş veririm 5001 olsun vermem gerek yok bin daha ekle tr den al 6 bine tr de çıkacaktır. |
40 dakika sonra amazon.de deyiz |
Ya aslında öğleden sonra için zaman verdiler ama ben de bir umut... İnşallah karşımıza çıkar da hepimiz alabiliriz hocam. |
şeytan diyor patlat iptal'i uğraşma boşa |
Saat 02.00 ne alaka tam olarak ya ben kaçırdım o kısmı? 15.00 deniyordu? |
Avrupa saatiyle 19 kasıma geçiş. -İngiltere hariç- |
bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler yetki belgesindeki ödeme şeklinin karşısında yazan " free domicile " ne demek bir araştırın hocam doğru cevabı bulacaksınız... ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |