< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Amazon.co.uk cular kaç kişi kaldı kargolanmayan ürünü hiç bir tepkimeye girmeyen benmi kaldım sadece ses verin |
sorun değil hocam bir sorun yok fransa gümrük çıkışı yapıyor Ups kendi sitesinden takip edin |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
@virusneo yanlız değilmişim demekki 3 müz varız demekki 3 bahtsız bedevi |
Benimki de böyleydi bir saat önce yazdim hatta yukarida. Simdi duzeldi. Cuma teslim görünüyor hatta. Amazon FR ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende varım |
4 kişi kalmışık vay be |
bende de aynısı yazıyor bizim ürünler aynı uçakta hocam cuma teslim olur mu bilemiyorum DHL olsaydı kesin derdim ama UPS olunca belki diyorum bence pazartesiye kalabilir |
Gümrükten aynı gün çıksa da, size ulaşması Cuma gününü bulur arkadaşlar. Bu yüzden bence çok fazla heveslenmeyin. :) Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 18 Kasım 2020; 22:51:39 > |
Ayni uçakta muhtemelen. Hocam cuma cumartesi farketmez bana. Pazartesiye kalmaz umarim. Eger gümrükten cuma gunu gecerse cumartesi gunu de teslimat olabilir. Cunku bizzat ups in cumartesi gunu teslimat yaptığı cok oldu bana. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar geceden itibaren stok açılınca bildirim almamızı sağlayan bir sistem falan var mıdır ya? Sürekli f5 atmak da tehlikeli gibi. |